Antigripante in podobni dodatki
vceraj sem zasledil da obstaja tudi antigripante 12, kateri naj bi bil bolj primeren za cr motorje, ima kdo kako izkusnjo?
mogoce @MIHOLD? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Za bencince je najbolj razvpit KENT (pri nas zastopnik AT-TEAM iz Muljave pri Inavčni). Sam sem preizkusil (šok terapijo) na Opel Corsi in moram rečt, da so bili rezultati vidni že po nekaj 10km. Avto ni več tekel nemirno in bil je nekoliko živahnejši. Ampak glede na ne-kvaliteto naših goriv se stanje počasi a zanesljivo vrne na enako raven, če ne dolivaš te sorazmerno drage župce redno po kapljicah. :( |
Prikaži več možnosti
|
Aha..no sicer imam nove injektorje ampak par kapljic ne skodi vsake toliko casa:)
|
Prikaži več možnosti
|
nihce? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
A obstaja kaksna alternativa temu, ker v Spaniji te zadeve ne prodajajo. Kaksen soroden izdelek z bolj mednarodno prisotnostjo? |
Prikaži več možnosti
|
Ali lahko ta dva izdelka enačimo ali pač ne? Eden naj bi bil dpf cleaner, drugi pa čisti sistem vbrizga...isti penis?
https://eshop.petrol...ner-plus-300ml/
https://www.euroton....a-p-240941.aspx
Bolje imet parkinsonovo in pol špricerja polit kot alzheimerjevo pa pozabit spit
|
Prikaži več možnosti
|
Sam imam zelo pozitivne izkušnje s tem Liqui Moly
<p>E46 318d / E91 320d / E46 330cd / E38 728i / VW Golf 7 / E63 650i / MB 220cdi / VW Passat
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi jaz, avto je prej cukal in tester je pokazal šobo in zabit dpf in zaenkrat, po dodajanju aditiva, kaže da se bo zadeva rešila, bomo še videli.
Se mi pa sedaj, ob izdatni ponudbi tovrstnih zadev na trgu, poraja vprašanje ali je to samo neka marketinška fora ali gre dejansko za izdelek druge namembnosti?
Bolje imet parkinsonovo in pol špricerja polit kot alzheimerjevo pa pozabit spit
|
Prikaži več možnosti
|
Eno vprašanje glede Antigrippante: kako ga vi en deci vlijete v rezervoar. Jaz se bojim da bom vse okol polil. A to vozite lijak s sabo?
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz si pomagam z veliko brizgo (60ml).
Mi o volku, volk iz gozda.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
kje pa piše, da ga moraš na bencinski not vlit. Saj lahko to v miru storiš doma .................K N J I G O V E Z.................. |
Prikaži več možnosti
|
OK, kako pa doma to narediš?
To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
jaz sem si 0.5l plastenko prerezal. Zgornji del porineš v tank. Na spodnjem pa sem si označil 1dcl in imam za merico. .................K N J I G O V E Z.................. |
Prikaži več možnosti
|
V bemfa gre komot, direkt iz flaše. Ma tank tako odprtino da lepo gor - na rob prslonim in nalijem not. Pa tud feeling že mam, tko da kr dobr trofem tist 1 dcl. |
Prikaži več možnosti
|
Sam uporabljam lijak oz zeleno cev, ki je zraven pri črni kanti za bencin oz nafto. Lahko pa najdeš primerno plastenko pa jo odrežeš. Gre pa tudi tako, samo ga gre nekaj mimo. neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
Jaz tudi od oka izlijem 1 dcl, nikoli velik ne falim. Flaška se pa pri E39 prav lepo nasloni na luknjo rezervoarja. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz bom vlival v VAGovca. Mogoče bom res ponucal zeleno cev od kante za nafto, ker jo že itak imam in že itak smrdi po dizlu.
![]() To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
BMWjevega čistila noben ne uporablja?
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Sem ga dvakrat vlil ampak ne vem zakaj mi ni deloval tko prepričljivo |
Prikaži več možnosti
|
Kaj pa te prepriča pri oglaševanem produkti v tej temi?
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|