Evo še ena, sem jo osebno videl na 3 leta stoječem, sicer 10 let starem motorju enega avtodoma z 150. t km , rezultati zelo OK.
https://www.mimovrst...ko-100069597716
Evo še ena, sem jo osebno videl na 3 leta stoječem, sicer 10 let starem motorju enega avtodoma z 150. t km , rezultati zelo OK.
https://www.mimovrst...ko-100069597716 |
Prikaži več možnosti
|
V kateri trgovini sploh še imajo na zalogi modri antigripante? Bartog nima, Gmt nima, Euroton še čakam info, motornaolja.com nima,...
|
Prikaži več možnosti
|
Direktno pri Miholdu oziroma M Kompaktu.
|
Prikaži več možnosti
|
Mihold mi je pošiljal, pa se mi sedaj tukaj ne javi več.
M Kompakt pošlješ po pošti cca. 5 litrov skupaj? |
Prikaži več možnosti
|
Lahko ja, PM. |
Prikaži več možnosti
|
Mihold je ful zaseden, se oglasi, ko lahko. Je pa uvoznik za modri antigripante, ampak je šlo vse v prodajo in je sedaj v dobavi. ![]() BeMyWings LP |
Prikaži več možnosti
|
Torej, modri Antigrippante ali Fcar25? Je razlika ali ne?
Izkušnje imam samo z modro flasko, na motorna olja pa vidim, da je Fcar25 na zalogi in celo malo cenej. Hvala Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Vprašanje za Miholda, se bo sploh še dalo dobiti modri Antigrippante? Sem povsod vprašal in pravijo, da sta oba, tako modri kot tudi rdeči antigrip nedobavljiva.
Če je res tako, kaj priporočaš kot alternativo? |
Prikaži več možnosti
|
Uporablja kdo original BMW aditiv?
Je kdo opazil razliko prvič ko je zadevo sprobal?(v smislu očiščenja injektorjev in lepšdga delovanja motorjev) |
Prikaži več možnosti
|
Zadeva je uporabna za čiščenje injektorjev. Če avto stoji in injektorji začnjejo slabo delat, BMW aditiv lahko reši situacijo. |
Prikaži več možnosti
|
Modri in rdeči Antigrip sta bila pred časom dobavljiva direktno pri Miholdu. Sem kar dosti časa uporabljal modri aditiv, ampak glede na viskoznost dvomim, da ima poleg čistilnih tudi kakšne mazalne lastnosti.
Trenutno uporabljam tega, ki je precej bolj podoben olju: Mannol Diesel Ester večnamenski dodatek gorivu, 1 l | mimovrste=) |
Prikaži več možnosti
|
Liter na poln tank..pač eno olje..lepo maže dize..Mercedesovci to na polno uporabljajo.. |
Prikaži več možnosti
|
Verjetno misliš rezervoar od tovornjaka. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
To se za novejsa vozila odsvetuje
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Ne ..na cca 60lit. Preverjeno/garantirano |
Prikaži več možnosti
|
To je pol mesamica tko kot za moped :-)
|
Prikaži več možnosti
|
Ni treba verjet,če misliš da ni tako.
Odločitev je od vsakega posebej.. Saj to ne dodajaš vedno..pač občasno. |
Prikaži več možnosti
|
In kaj narediš z občasnim dodajanjem? Dodaš vsakič 1deci in špila.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Ja, pri starejsih dizlih je blo to kr praksa pri novejsih pa to maši eko konponente zarad sajavosti
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|