Pozdravljeni kolegi forumaši in tisti, ki me ne marate:)
K bistvu.
Tri dni nazaj se mi je po vožnji po makadamu prižgala luč in opozorilo za flat tyre monitor failure. OK se odpeljm v službo pregledam pnevmatike, vidim da so polne so pa run flat, jih vseeno napolnim vse 4 in izbrišem napako.
Avto stoji 8 ur nakar se odpeljem domov in napiše 4x4,DSC,ABS,and EBV failure.
OK avto parkiram pred domom drug dan kot da ni nič bilo.Vse ok.
No včeraj na poti na Koroško pa se prižge vse to po vrsti zgoraj + Active Cruise control failure, Servotronic failure.Transmission fault!.
Izgubim servo volan peljem pa se lahko naprej saj avto prestavlja normalno. Ustavim, ugasnem za 10 minut avto. Ponovno prižgem in nič, vse deluje vse je ok.
Pri kolegu priklopimo avto na tester in pokaže 11 napak predvsem komunikacije med seboj CAN bus moduli.
Preverimo alternator napajanje, in je ok. Preverimo napetost akumulatorja in je nekje 10-12v skratka v mejah. Preverim starost akumulatorja in je star 10 let torej še prvi noter.
Zbrišemo napake se odpeljem domov in se spet vse prižge. Takoj ko avto ugasnem vse izgine.
Ker se schumi ne javlja sem bil prisiljen najti drugega elektron mojstra (da tudi drugi so v SLO, ki obvladajo ta posel).
Avto sem parkiral in čaka do ponedeljka ko ga peljem tja.
Point tem je ta, da vas povprašam ali je kdo že imel podoben primer, podobne simptome in kako jih je reševal.
Je morda res krivec 10 let star akumulator ali kak drug elektronski primer?
Več bom izvedel v ponedeljek definitivno. Dva dni sem bil trenutno v fazi, da ga polijem z bencinom pa zažgem. Ampak kar se pokvari se da baje tudi popraviti.
Je pa govora o E61,530xd avt. 170 kw 2006.
Urejal Danijel S, 15.10.2016, 11:20.