Razne avtohiše - mnenja (Mapos, Avto blisk...)
Kolega mi je povedal da na tistih koncih se ne kupuje avta pa sam dela z avti. Pravi mestinje,podplat,rogaska slatina,podcetrtek in ta okolica obvoz... obstajajo pa tudi izjeme. Lp
|
Prikaži več možnosti
|
Baje sta se poslovna partnerja razšla in eden od njih ima sedaj ta A Avto. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
S tem trgovcem imam jaz zelo dobre izkušnje, ima tudi enega zanimivega 118d |
Prikaži več možnosti
|
Po mojih izkusnjah so top avtohise za nakup rabljenega: Integral Avto Jesenice Vrtač Kranj Avto Slak Novo mesto Porsche Koper Čepin Vojnik FRI-Mobil Celje Vsi so uradni zastopnik za nekaj, avti tam niso najcenejsi, ampak ze v startu ne jemljejo jajc v racun oz ce jih, se jih znebijo pri lokalnem dilerju. TPV Novo mesto, mene moti da so ponavadi v vecini avti nekaj popravljani in barvani, pred 10imi leti sem kupil tam en avto in je bilo precej problemov so se pa trudili da bi resili situacijo.
“You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.” - Albert Einstein
|
Prikaži več možnosti
|
Hvala obem aza info
Bo prišlo prav, ko bom iskal še bolj aktivno |
Prikaži več možnosti
|
Veliko izkušenj imaš z različnimi avtohišami. Izmed naštetit imam jaz izkušnje z dvema avtohišama iz tega seznama. Od ene smo lani kupili 3 lete rabljenega in se je izkazalo da je največja jajca- ljubi bog da me kaj takega več ne doleti v življenju, ker v pol leta je bil avto na popravilu 6× in sem taboril na servisu. Pri drugi avtohiši smo pa hoteli vzet novega in so hoteli vzet našega rabljenega v račun in niso nič kaj preverjali. Avto ki bi ga dali v račun je bil rukjen vsaj 4×(2x močno), kar smo povedal ampak jih ni motil. Imel je še zanič vztrajnik, kompresor klime, you named it... Tko da... sicer je bilo to 4 lete nazaj ampak moja izkušnja je da vzamejo kar jim pride pod roke. Ne bom pa pisu poimensko, ker nima smisla. Urejal ovseni_kosmiči, 06.01.2017, 15:51. |
Prikaži več možnosti
|
Edino pripombo bi imel na Porsche Koper, močno dvomim, da vedo kaj jemljejo v račun...., moje izkušnje z njimi so take, da bi se jim ognil v velikem loku. Tudi servisne storitve so pri njih zelo vprašljive.... Baje sem rusofil |
Prikaži več možnosti
|
O pa še kakšnega ima. Če ga ne bi imelo tudi tema ne bi bila odprta |
Prikaži več možnosti
|
Kupuješ avto ali avtohišo? Bistvo mojega prispevka je le to da je potrebno vsak avto pred nakupom preveriti, ne glede na to kje in od koga se ga kupi.
|
Prikaži več možnosti
|
Kakšno serijo 1 pa iščeš? oz. kakšne so tvoje zahteve |
Prikaži več možnosti
|
Potemtakem je nesmiselno spraševat o avtohišah in prodajalcih, ker je itak vsak avto dobro preverit brez nakupa.
Maš zs |
Prikaži več možnosti
|
Točno tako, vsak avto je treba preverit ker za nekoga je lahko bil pri neki avtohiši top nakup za drugega polomija in obratno, za nekoga polomija spet drugega pri isti avtohiši super nakup. |
Prikaži več možnosti
|
In kaj je potem poanta teme? Če se ne komentira avtohiše poimensko.?
Še vedno Bayerische Motoren Werke AG |
Prikaži več možnosti
|
Je komu znan Avto bar iz Domžal?
Vsaka info dobrodošla ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Namesto besede Avto vstavi Muti , na koncu pa dodaj ić .... oziroma ga sploh ni treba dodati |
Prikaži več možnosti
|
Da še objasnim zakaj: nekaj časa nazaj sem se zanimal za en avto iz te avtohiše, seveda prvo zgolj telefonski razgovor ... po cca.: dveh minutah pogovora, sem se odločil, da avta niti gledat ne grem, ker vse skupaj ni vredno mojega časa ... upam, da sem povedal dovolj. @sorgo, ti pa poizkusi, mogoče boš imel več sreče in volje, predvsem pa zaupanja ... jaz slednjega pač nisem dobil ... L.p. |
Prikaži več možnosti
|
Hvala za info. Ima eno lepo 92-tko v rdeči barvi, ki je meni in moji noro všeč. om poklical te dni pa, če bo štimalo po telefonu bom šel š ena ogled. |
Prikaži več možnosti
|
Zdravo. Sem si šel ravno ogledat voz, ki te zanima. Ne me držat za besedo, vendar mislim, da se je prej ta avto "pre"- prodajal v eni izmed bližnjih avtohiš. Npr. Octavio RS-ko, ki jo imajo tudi, se je zagotovo preprodajala že v kar nekaj avtohišah podobnih referenc (IQavto, ipd.) Kar zmrazi me, ko vidim z velikimi tiskanimi črkami napisano: ATRAKTIVEN, M-OPTIC, MOŽNOST HITREGA KREDITA V ENI URI, ... Zmagovalna izjava pa je zagotovo PREDHODNA NAJAVA ... upam, da veš, kaj to pomeni ...
V glavnem bodi izjemno previden, čeprav po slikah izgleda avto dosti lep ... a naj te to (posebej zanimiva barva) ne zavede ... Seveda pa je samo po sebi umevno, da ti nekdo, ki se zelo dobro spozna na BMW-je avto tudi do potankosti pregleda (še posebej za tak cenovni razred). V kolikor se prodajalec ne strinja, ali pa da nekaj "muti", samo hvala lepa in adijo ...
Da ne bo pomote, avta ne poznam in ga ne kritiziram, vse napisano naj bo zgolj opozorilo. Moje osebno mnenje pa je, (tudi, če je avto res zelo dober v vseh pogledih --- gume, zavore, platišča, dokazljivi kilometri, nekaramboliranost, redni servisi, poreklo, papirji, vsa plačila za uvoz, motor, menjalnik, notranjost, itd.), je še vedno cena preopimistična. |
Prikaži več možnosti
|
Glede cene je tako, da v bistvu je nekako konsistentna s cenami na trgu, vseeno kak € manj bi blo idealno.
Lahko kaj več napišeš o avtu? |
Prikaži več možnosti
|
Redko vidim rdečo E92 in ta z M paketom je resnično lepa. Pejdi jo pogledat pa ne s1 nič prej napovedat. Razen če tipa sploh ni tam.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|