Ah, v naprej se ne mislim napovedat nikoli. Preveč lahko zmutijo tisti čas.
Pridem, če je tam ok, če ne pa se obrnem in grem.
Sicer je to le eden izmed kandidatov, je pa res lep avto.
Ah, v naprej se ne mislim napovedat nikoli. Preveč lahko zmutijo tisti čas. Pridem, če je tam ok, če ne pa se obrnem in grem.
Sicer je to le eden izmed kandidatov, je pa res lep avto. |
Prikaži več možnosti
|
A glede KonCo d.o.o. iz Velenja se kej ve? |
Prikaži več možnosti
|
Z veseljem povem, da sem bil prijetno presenečen nad AH KonCo iz Velenja. Vse kar mi je gospod povedal o vozilu sem preveril in se je izkazalo za resnično. Tudi odnos je bil odličen (ne kakor ponekod drugod) in samo vozilo je bilo tudi v živo videt super.
Posel sklenjen, ga pa priporočam tudi ostalim Urejal Sorgo, 02.02.2017, 23:15. |
Prikaži več možnosti
|
Tako je
![]() V bistvu sem imel vedno željo, da bi to bil naslednik 323-ja. Sem pa bolj malo upal, ker so redki naprodaj pri nas (da bi bli po mojih željah in standardih). |
Prikaži več možnosti
|
Ah ah...143, bom pa peljal čipat v bližnji prihodnosti (prej servis...). Urejal Sorgo, 03.02.2017, 15:27. |
Prikaži več možnosti
|
Ja tista enkica je res lepa, sem se vedno slinil kot mali otrok ko sem jo zagledal tam parkirano, zelo lep Coupe. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem svojega E91 318d vzel v Avtoval Grosuplje, do sedaj kaže da me niso nategnili, ker avto je b.p. Pri nakupu mi je dostavil celotno zgodovino vozila, ni bilo nobenega problema avto na dvigalko spravt, pa še leto garancije sem dobil. Čez dobra dva tedna me je klical, če je avto ok. Tako da zaenkrat same pohvale, mogoče sem izjema in sem imel srečo, mogoče so pa nasploh fer..
Sem pa slišal da ima TT Avto v Novem mestu kvalitetno robo, samo tam ima večino Renaulte pa Volkswagne... Urejal versho, 03.02.2017, 17:02. You'll Never Walk Alone |
Prikaži več možnosti
|
Sicer ne poznam trgovca in nimam izkušenj z njim... Ampak tale del se mi zdi pa konkretna rariteta... Vsekakor spoštovanje trgovcu za tole. |
Prikaži več možnosti
|
Saj je še oglas na netu... Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
Ekola
Sem sicer proti dizelskim agregatom, zase ga ne bi kupil nikoli (tega se je vzelo punci) ampak morem rečt, da v tem avtu pa me ne moti pretirano Verjetno zato, ker sem si potihem želel, da bi 323-ja nasledila 1 coupe in se je želja uresničila... Urejal Sorgo, 03.02.2017, 22:59. |
Prikaži več možnosti
|
Kdo pozna omenjeno avtohišo?? |
Prikaži več možnosti
|
Ali mogoče pozna kdo AVTOCENTER M&A, D.O.O.
P.E. ACI AVTO
CESTA LEONA DOBROTINŠKA 9 A, 3230, ŠENTJUR, Slovenija
|
Prikaži več možnosti
|
Glede avtohiše AVTOLIK v Kranju lahko izrečem same pohvale. Pri njemu sem malo več kot teden dni nazaj kupil rabljeno vozilo z 1 letno garancijo in z možnostjo predhodnega pregleda na katerem koli pooblaščenem servisu. Prodajalec je bil zelo korekten in pošten. Razložil mi je vse o vozilu in kar mi je predvsem bistvenega pomena je to, da se posveti kupcu (meni osebno to veliko pomeni) in da se lahko pred nakupom opravi testno vožnjo. Lahko tudi daljšo in ne samo po parkirišču 1-2 prestava. Vse kar je med pogovorom navedel, je tudi kasneje držalo. Ker na dan nakupa nisem imel zagotovljenega prevoza, me je še prišel iskati iz Kranja v Ljubljano. Kaj takega nisem še nikjer doživel pa sem imel že kar nekaj vozil v življenju. Skratka priporočam! |
Prikaži več možnosti
|
Ima kdo izkušnje ali pozna Avto Jolly d.o.o. v Kranju ?
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
A mogoce poznate avtohiso A Avto iz Vrhnike? Hvala za vsako info..
|
Prikaži več možnosti
|
Bivši AHV ,če se ne motim.
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|