Pozdravljeni,
mislim, da si fant zasluži svojo temo, saj sem imel z njim že številne pozitivne izkušnje.
Rešil je že mnoge težave v povezavi z elektroniko na najrazličnejših bavarcih.
Vsem ostalim sofuromašem ga priporočam kot avtoelektronika za bmw-je. Oblada vse kar je v povezavi z avtoelektroniko, kodiranjem in raznoraznimi moduli. Ogromno kodira, vse od začetnih E serij pa vse tja do njanovejših F serij po žepu prijaznih cenah. Pogosto tudi posodablja navigacijske mape in podobno. Oblada tudi naknadno dograjevanje električnih pomikov, mid enot, tempomatov, multifunkcije, novejših volanov, xenon žarometov, dober dokaz je njegova e46.
Meni osebno je že ničkolikokrat diagnosticiral težave na različnih e39. Vse od kodiranja LCM in Airbag modula, nastavitve, da se mi luči ob kontaktu prižgejo same, pomagal z diagnostiko nastavljat bosch črpalko na tds-u, diagnosticiral raznorazne napake (ena izmed takih zloglasnih težav je bil nedelujoč ABS/ASC na e39), odpravljal airbag lučke zaradi strganih mrežič pod sedeži, dogradil aux izhod na radiu itd.
Tudi sam je velik ljubitelj Bmw-jev predvsem serije e46.
Všeč pri njem mi je da nenheno nabira nova znanja in vsakič, ko se srečava zna narediti kakšno stvar več. Izpostavil bi tudi gostoljubnost, skromnost, znanje in ceno.
Kot že omenjeno je meni porihtal že številne stvari kar se tiče avtoelektronike, ni pa mehanik tako, da se z menjavo olj in podobnimi stvarmi NE ubada.
Je prisoten tudi na forumu pod imenom @ALFAinBMW,
dosegljiv pa je na telefonsko: 040 306 529, Miha