Hay!
...jerrysan, zakaj si tako užaljen ko ti nekdo pove resnico...dejstvo je da si šverko, dilarček....vstavi poljubno besedo v tem kontekstu in dejstvo je da pri nakupih zbijaš ceno za vsako kurčevo dlako do onemoglosti, potem pa ta isto zadevo prodajaš kot suho zlato...meni je prav če tako želiš, tvoja stvar, tvoja vest, samo potem ne govori, da plačuješ pošteno ceno...druga zadeva...če si škrtica, kar z temi dejanji dokazuješ, ni potrebno potem zaradi užaljenosti druge klasificirat z svojimi karakteristikami in načeli....zame nimaš niti enega argumenta z katerim bi me lahko opredeli, da sem škrtica.....poslovala sva dvakrat in obakrat sem ti plačal postavljeno ceno brez cenkanja, za servo boben za e46 si mi na vsak način hotel prodati boben od e39, dokler nisi na koncu ugotovil, da nimaš za e46....pred leti pa si mi hotel prodati dele za e30 po astonoimski ceni, ko pa sem ti povedal za koliko sem to kupil na forumu je bil pa tvoj komentar, da sem to dobil zastonj, če si pa ti po takšni ceni kupil je bilo pa to pošteno plačilo prodajalcu...ja jeh....da o prvem najinem (ne) poslu niti ne izgubljam besed, ker se tiče samo naju in ne foruma, zato samo gola dejstva.....ko si me hotel na suho nategniti z e34, ki je bila namesto iz tvoje strani opevanih ena najlepših in vrhunsko ohranjenih v SLO....da ne rečem kaj...jaz sem resno mislil, da je tisti avto za dele.....in cena po kateri si mi jo hotel prodati in po tisti, ki se je kasneje prodala je bilo odstopala za 40%....da se razumemo....jaz bi plačal tudi postavljeno ceno, če bi po opisu to tudi bila, ne pa....
....in jerry san imaš srečo, da komuniciraš z menoj ki ti nič nočem in ti v življenju resnično privoščim srečo, ker jo boš verjetno krvavo potreboval....še pomoč pri zdravstvenih težavah tvoje mame sem ti ponudil probono, te samo vsake toliko časa opozorim, ko malo prestopiš določen prag, ali pa če me kdo vpraša za mnenje....ampak na tvojem mestu bi resnično malo pazil na tvoj način komuniciranja in žaljenaj....ja vem, si močan za tipkovnico v nasprotju z real life in imaš, priznam dobro razvit čut za nakladanje in olepševanje, skoraj pesniško,....ja in imaš srečo s svojim izgledom, saj se človeku zasmiliš in to ti štejem v plus, da si to svojo pomankljivost razvil v prednost
...malo je ljudi, ki so to sposobni ..ker poznam, ne enega, ne tri ne ene par, ampak natančno dva, ki sta te že hotela razbiti kot pi*ko, pa si se jima zasmilil....sedaj razen če sta nakladala pa sta se ustrašila Švarcija, ko sta te zagledala.....dopuščam tudi to možnost....
....avtorju teme se iskreno opravičujem za smetanje le te.samo sem žele odgovoriti jerrysanu...
...pri kateri zavarovalnici imaš zavarovano in kakšna je škoda na avtu, kakašna slika nebi škodila, ker drugače je vse ugibnajne....po napisanem bi rekel,da gre za zavarovalnico maribor, ker opis je zelo podoben tistemu, kar se je meni dogajajo pri njih
lp
joda
Urejal joda, 15.03.2017, 22:09.