Tudi jaz sem že opravil eno "kondicijsko".Se peljem proti domu, lepa turistična vožnja. Dolg levi ovinek, vidim nasproti mi pelje bel kombi.Pelje malo čudno blizu sredinske črte, pelje po sredinski črti, bel kombi se pelje že po moji strani! Odvijem, kolikor se pri 80 km/h lahko, kombi me vseeno zadane v krmilo.Bel kombi se pelje NAPREJ!
Obrnem in za njim, ko me vidi v ogledalu zmanjša hitrost in se ustavi (moram povedati, da imam BMW RT 1200, modro jakno in belo čelado in sem od daleč podoben policistu).
Mladenič ki je vozil izstopi vidno prestašen in srečen, ker le nisem policaj, se je začel opravičevati in oh in sploh. Pravi,da je telefoniral med vožnjo in ...
Si kar predstavljam raziskovalne novinarke tipa POP TV, kako bi poročale spet o še eni nesreči motorista, ki je padel in se poškodoval zaradi neprimerne hitrosti.
Bel kombi me je zadel 1,5cm po krmilu, če bi me zadel npr.5cm, jaz bi poletel pod ali preko zaščitne ograje, bel kombi bi tako ali tako odpeljal naprej in bi bil vzrok nesreče tej "novinarki"znan v naprej...
To je bila obenem tudi moja prva vožna s športno kamero na prsih, ki je celoten dogodek posnela...
Vsem motoristu tu gor ,pa veliko srečnih km-pa pazite na avtomobiliste,oni na nas NE...