Jutri pa na moped na en krog .
Moto kotiček
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem ravno malo prej prišel 150km dost je za danes in te vremenske pogoje Ima kdo jeans kevlar hlače nekaj moram nabavit pa ne vem kje bi imeli največ izbire.
Upam da bo to edina tema na forumu kjer se ne bomo prepucavali ampak držali skupaj in si pomagali kot motoristi to znamo. Urejal blackberet, 20.03.2017, 18:35. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam jeans kevlar hlače, so bile ravno v akciji, pa sem jih vzel... niso neke znane znamke, so pa čisto ok (ne želim delati reklame, kupljene so bile v tisti dainese-jevi trgovini na ptujski v mb), Drugače pa verjetno s kakšnimi od Dainese ne moreš zgrešiti When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj niso prve pomoči za motoriste standardne velikosti? Urejal blackberet, 20.03.2017, 19:05. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, zanimivo! Kupiš motor, ki mora biti homologiran in skladen z slovenskimi "zahtevami, potem pa kupiš "prvo pomoč", ki pa mora tudi biti homologirana! Če začnemo iskati krivca,ga sigurno ne bomo našli! Slovenija, zgodba o uspehu, |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem, ravno zato sprašujem, če morda obstaja kakšna "slim" varjanta When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Saj to pa imaš dovolj prostora, če ne gre jo malo potlačiš saj ni plastična ampak v vrečki tako da jo lahko tlačiš skoraj kakor hočeš. Urejal blackberet, 20.03.2017, 21:50. |
Prikaži več možnosti
|
Aha, okej, super - hvala! When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Noben problem zato smo tukaj da si pomagamo |
Prikaži več možnosti
|
Pozna kdo kakšno trgovino kjer imajo usnjene izdelke. Potrebujem rokavice usnjene. Ali pa če kdo pozna kakšno usnjarsko delavnico kjer izdelujejo rokavice. Urejal blackberet, 21.03.2017, 21:55. |
Prikaži več možnosti
|
Ve kdo morda za kakega dobrega in recimo ugodnega (itak vsak išče čimboljše za čim cenejše, pa mi je jasno, da tako to ne gre) majstra, ki bi mi predelal sopotnikov sedež?
Sem že googlal, pa zarad specifike/redkosti motorja (benelli tornado 900RS) ni nič kaj takšnega v ponudbi (da bi se enostavno kupil že predelan sedež kot dobiš za večino motorjev)
Thanx Urejal gorgh, 22.03.2017, 11:58. |
Prikaži več možnosti
|
blackberet; When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Zanimiv tale Benelli
Te v KMC sem videl ja samo imajo vsi neko podobno ponudbo. Iščem v tem stilu ampak sedaj zaprte .Zakaj? Zato ker ko se ti enkrat uleže na tvojo roko je kot druga koža. Zakon
Take za vročino pa že imam.(glej spodaj) Urejal blackberet, 22.03.2017, 13:18. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem iz katerega konca je "svuda" , če ti kaj pomaga,oblačijo volane,sedeže...
http://www.avtotapet...a.si/index.html
Slovenija, zgodba o uspehu, |
Prikaži več možnosti
|
Ta tema je že bila na forumu.
https://www.bmwslo.c...-obnova-sedeža/
Veliko varnih in udobnih kilometrov želim. |
Prikaži več možnosti
|
Thanx vsem, bomo neki spackal, da bo boljše. |
Prikaži več možnosti
|
V dveh dneh ze dobrih 500km obrnu. A se skutercke pozdravlja ? mislim une ta mocnejse velke skuterje ? |
Prikaži več možnosti
|
Inštruktor na vozniškem (tudi motorist) je rekel da vse kar rabiš izpit za A. Sem pa že tudi 50 ccm mopiča pozdravljal... Kaj? Če imajo eni replike pravih motorjev Na hitrco pa take, butasto se mi je zdelo da me odzravil ni |
Prikaži več možnosti
|