Moto kotiček
Razumem, torej racun bo dovolj. Prometne ni, lahko se ga sicer registrira ampak ga nikoli nisem.
Hvala za info! |
Prikaži več možnosti
|
Ima kdo kaj zanimivega za prodat? Samo ne kake 200 kilske jetre Ponudbe lahko na privat... |
Prikaži več možnosti
|
Kaj maš v mislih? Jz mam na oglasih svoj FZ8, ki je gor bolj za reklamo, bo pa dejansko naprodaj čez par mesecev po dosti nižji ceni in pa SV650 ta pa ima malo višjo ceno, da se odganja 800-1000€ sms ponudbe, tao da za forumaše smo pri 1200€, pa je motor top Urejal e-masteR-39, 16.01.2022, 17:23. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, sam oba pašteta pa lih v kategorijo kar je napisal, da ga ne zanima. :D
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Ja mal se reklamiram |
Prikaži več možnosti
|
Če kdo išče dvodelni usnjen kombinezon js prodajam svojega. Je perforiran tako da se lažje diha poleti
![]() ![]() Dainese, številka 52. Cena je zaenkrat 500e, forumski popust pa na ZS ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Po slikah ni videt da ti je tesn...glavo in stopala ti je not potegnil Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Koliko si visok? |
Prikaži več možnosti
|
184cm |
Prikaži več možnosti
|
Hvala, bi mi bil kombenizon malo prevelik |
Prikaži več možnosti
|
Kaj je za en model? Kolk/kje je perforiran? |
Prikaži več možnosti
|
https://www.dainese....-201513459.html
Je zraven tut size chart. Sem oznacu kje je perforiran, al pa ce povecas pa se vidijo luknce ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tvoja je tista viola v foliji ne? Bi moral probat, ne lestvici všečnosti mi je nekje na neutralnem Kaj terenskega ja ali pa za cesto (daytona 675 bi bila top po dobri tarifi, ena je s 50k km gor) čoperji, kruzerji, gs-i in podobna kombajnarska navlaka me ne zanima! |
Prikaži več možnosti
|
Odsvetujem. Sem se pri 40 stopinjah zapelu v enega holcvagna Q7 sredi Bosne, pa potem se po tleh, po grobem asfaltu... ...seveda v polni opremi (usnjeni dvodelec) in z airbagom. V kratkih rokavih bi tenko piskal, tako sem bil brez praske. Urejal zok, 23.01.2022, 11:42. |
Prikaži več možnosti
|
Seveda, zato si pac ne kupis ledra, ampak textil. |
Prikaži več možnosti
|
Adri is back.
|
Prikaži več možnosti
|
Vprašanje.
Katero čistilo uporabljate za platišča na motorju? Da lepo odstrani umazanijo in fleke verižnega maziva? Seveda pa, da ne poškoduje barve (visoki sijaj) in povzroči poškodb. Trenutno imam Motulovo pa ni ravno tor kar sem pričakoval. I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
Čist navaden Pril modre barve. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Pril? Ok bom probal.
I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|