Sem kr presenečen nad CF moto, dajejo res všečne motocikle ven, po zanimivih cenah....prav tako Benelli, Moto Morini, Royal Enfield.....res v teh nizko kubikažnih strojih, ima človek kaj za izbirati
Moto kotiček
|
Prikaži več možnosti
|
Evo. Moj moped perajt. Menjane vse tekočine, zavorne ploščice, filtri, gume. Rabimo še samo vreme. p.s. A bo letos kakšna bmw forum moto tura? I did not tell half of what I saw, for I knew I would not be believed. Marco Polo, on his deathbed in 1324
|
Prikaži več možnosti
|
A seveda.
Ko gledam našega šefa, ne morem verjeti, da je nastal iz najhitrejšega spermija.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vreme, ah, to vreme. V LJ so tako mastne ceste, da bo treba počakati na dež ali zelo suho vreme.
|
Prikaži več možnosti
|
Mastne ceste hehe...in to napiše dama na 8.marec :-)
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Zadnja preostala na forumu. Kdo bi si mislil, da v 2023 skoraj ni več ženske, ki bi vztrajala tukaj. Le zakaj, hmmm.
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kateri paket prve pomoči je najmanjši? Tega mam zdej https://www.merkur.s...oriste-3022875/ in ne gre pod sedež |
Prikaži več možnosti
|
jst škarjice ven vzamem pa še kakšno gazo. zaenkrat mi PP še ni bilo treba kazal policajem. |
Prikaži več možnosti
|
Kupil v šparu komplet za motoriste in gre pod sedež. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem pod sedež cbr spravil tole... Dobiš pri oljni center Dravograd oz Apex. ![]() When life speeds by... downshift. |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem pod sedež svojega CBR spravil poleg PP še polno pederušo pa 1L zalo + minimalno orodja |
Prikaži več možnosti
|
Hvala za predloge. Škoda da nisem včeraj vprašal ko sem glih bil v Dravogradu |
Prikaži več možnosti
|
Dokler ti Pinta ne raznese in zgoriš v plamenih kot tistile gozd v ozadju. ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Kupil sem ga leta 2016 v Novi Gorici - Moto fortuna s 34.000 km za 4.000 eur (mislim, da takrat tudi kilometri niso bili realni)
Zdaj po 7 letih. ima 10k km manj in je dražji za 1300eur Kar je tudi nekak logično,sej ima manj kilometrov - ![]() https://www.avto.net...Yamaha xjr 1300 Še printscreen če slučajno majster oglas zbriše |
Prikaži več možnosti
|
Sem bil 1x pri njih...peljal kolega, ki je kupoval...motorji sicer lepi, le km ne špilajo pri nobenem.
Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
Ali še kdo komplicira glede hladilne tekočine? Gledate barve,specifikacije, vlijete kar je? Motul ima rumeno in oranžno.
Recimo Yamaha FZ1 ima modro tekočino prej bila rdeča in se je potem naročilo original,cena ni velika smotano je samo ker nemoreš vzeti v lokalni štacuni. Nakratko tako smo zakomplicirali in preverjali da se je nakoncu kupilo original.
Ista fzgodba je sedaj z SUZUKI GSX600R 1997(prvi GSXR) ,notri rdeča/oranžna tekočina verjetno Motul, in spet nevem kaj bi dal oz. bo kar spet 99% original in je verjetno tudi modra.
Urejal blackberet, 02.04.2023, 18:15. |
Prikaži več možnosti
|
Sam vem, da pride v KTMu hladilna v originalnu oranžna/roza. Ko pa jo kupiš na servisu v flaški od Motorexa pa je ta modra. Pa v navodilih za vsa maziva in tekočine piše Motorex pa je nakoncu čisto drug izdelek kot pride prvotno iz tovarne. Sedaj ali res ni pomembno ali pa je že vse kompatibilno med sabo.
Lp, Samo |
Prikaži več možnosti
|
Ni vse kompatibilno in na to je potrebno biti pazljiv. Original pri nakupu KTM-ja je roza. Motorex Coolant 3.0 ali 5.0 je v osnovi v modri/zeleni barvi. Ni priporočljivo mešati barv, če seveda ne gre drugače. Če zamenjaš vso v sistemu, ni panike. Sicer pa so bolj problematične v avtoindustriji, kjer barva pomeni tudi tip tekočine. V velikih primerih. G11 so modre, zelene. G12 rdeče oz roza. G10 rumena. Itd..... In med njimi je velika razlika. Sploh med G11 in G12, ki je nikakor ne smeš mešati oz uporabljati v določenih vozilih.... Urejal Borut30, 03.04.2023, 07:22. |
Prikaži več možnosti
|