Skoči na vsebino

BuLLetovo parkirišče in vozni park

* * * * - 7 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
500 odgovorov v temi
_BuLLet_
_BuLLet_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 122
  • Avtomobil: E39 M5, E24, E28, E30

Pozdravljeni, ker avto ni samo eden, ampak jih je "kar nekaj" sem se odločil, da odprem temo v voznem parku na malo drugačen način. Hkrati upam, da mi bodo moderatorji dovolili objavo kljub temu, da so nekateri avti tudi na voljo za odkup. Namen teme sicer ni prodaja in tudi vse, ki boste to temo spremljali prosim, da se debata ne vrti okoli prodaje. Te info lahko dobite na privat. 
Tukaj pa bi rad samo na kratko predstavil nekatere avte, ki so tako ali drugače zanimivi in naj debata teče o vseh drugih možnih rečeh  :ok2 

Temo bom sproti posodabljal z vsemi spremembami, ki se bodo dogajale na avtih, vključil pa bom tudi avte, ki se bodo v prihodnosti še pojavili na dovozu. 

Pa da bo kronološko zadeva vsaj ribližno urejena, bom šel od najstarejših (najboljših), pa do novejših... za nove sem pa itak prekratek  :-D 

Debate dobrodošle  :beer 
Kratek povzetek vseh, obširnejše predstavitve bodo pa sproti za vsakega posebej.

1987 E30 320i, ki nam ga je ravno danes uspelo usposobiti po dolgem času in sem vesel kot radio  :ok 
20170315_173946.jpg

1987 E28 520i, ki čaka na en lep projekt  :mljask 
20170203_161119.jpg

20170203_161107.jpg
20170227_141750.jpg
20170227_141851.jpg

1994 E38 750i 5.4 V12 za katerega še ni bilo čisto nič časa..

20160704_190703.jpg

20160704_163228.jpg

20160704_163205.jpg

1995 E34 520i Touring, za katerega sem dolgo nabiral vse kose in je bil mišljen za "delavca"

20170315_173930.jpg
20170227_002430.jpg

20170315_173914.jpg

2000 E38 730d, ki se pravkar ureja..
20170130_113956.jpg

20170130_114303.jpg

20170130_114257.jpg

20170201_182418.jpg

2004 E85 Z4 2.2i, ki je ravno tapravi za sončne dni in ga trenutno uporabljam. 
20170315_173505.jpg

20170315_173500.jpg

2006 E65 730d Lci, dnevna soba za vsak dan.
20170127_125932.jpg

Prikaži več možnosti

gepl
gepl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 339
  • Avtomobil: 330i,Picasso,Vito,Caddy

Uf. Krasno. Tistale 750i bi pa bla za probat. Je normalno vozna predvidevam?
Prikaži več možnosti

caiman141
caiman141

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 249
  • Avtomobil: e34 525i

Lep vozni park zelo :P a za e34 notranjost si komolet menjal? Ce si,si jo dobil v sloveniji ali tujini? Pa super da si naredil tole predstavitev koncno:P
Prikaži več možnosti

krt
krt

Alias Cavazza

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 332

Lahko bi se malo bolj potrudil s predstavitvijo, sicer pa zavidanja vredno. Še e31 ti manjka, pa imaš skoraj sanjski vozni park po mojem okusu:)

Objavljena slika
Prikaži več možnosti

_peters_
_peters_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 620

U lepo. Zdaj pa vsakega se malo bolj podrobno predstavi!

#EV is the way#

Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 25 230
  • Avtomobil: new age e39

Kapo dol! Sanjski vozni park. Manjka sicer kak volvo ampak ok. Clovek ne more vsega met :ok2
Prikaži več možnosti

Obama
Obama

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 402

e28 :metalc

Prikaži več možnosti

Fleko
Fleko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 238
  • Avtomobil: e28, T5, 1.8T, D5,...

Lepo parkirišče. e28 ima za 2.0 motor kar lepo opremo, shadow line, šibedah, vzglavniki, klima je? ker vidim, da ima tavelik hladilnik. 

Prikaži več možnosti

jurekmetek
jurekmetek

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 081

E34, hudo dobra barvna kombinacija! Ce je slucajno naprodaj in v solidnem stanju, mi lahko das okvirno ceno na PM?
Prikaži več možnosti

Octopus
Octopus

Licence to rust

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 011
  • Avtomobil: E34touringVR12, T3 SYNCRO

Saj je praktično vse v tej temi naprodaj, je bolj prodajna kot predstavitvena tema. Nekje na youtube je še posnetek te e34, na forumu imaš v parih temah opisano okvirno ceno 2500€.

Bostongreen 1995 520i touring s tavelikim šibedahom, klima, bež usnjeni ogrevani športni sedeži, velik BC, samozatemnitveno ogledalo. Priložim pranje žarometov in vse za vgradnjo tempomata. Po karoseriji se lušči lak, je pa kar se rje tiče zelo dobra!

Več info na privat, slike v prihodnjih dneh.

Če pobrskaš imaš pa še prejšnje teme in prejšnjo prodajno od prejšnjega lastnika.

Prikaži več možnosti

krt
krt

Alias Cavazza

• Uporabnik
  • Sporočil: 19 332

Octopus: to nam je vsem jasno in ima mislim, da tudi prepoved oglasov. Vsekakor pa očitno ima precej ljubezni do teh avtov in od večih sem slišal, da so avti OK in da pošteno vsakemu pove stanje. To pa tudi nekaj šteje.

Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • sema318is je všeč

_BuLLet_
_BuLLet_

BMW fanatik

• Uporabnik

Dolgo ste zdržali brez debat o prodaji  :beer  ... Pa da malo bolj podrobno razložim, kako jaz gledam na to, ko sem ravno končal z delom ob tej prelepi uri:

Avte imam rad, še posebej takšne, v katerih vidim potencial. Rad kombiniram, popravljam in izboljšujem stvari, da pride na koncu nek lep ali pa malo manj lep izdelek ven, če ni dokončan na vseh sklopih. 
Seveda pa zaradi financ na vse skupaj gledam tudi racionalno... večinoma si izberem avto, kateremu lahko s svojim vložkom vrednost dvignem. Če bi bilo finančno možno, bi vsak avto spravil v mint stanje in ga obdržal. Ker to pač zame trenutno (še) ni mogoče in ne morem imeti vseh modelov bo iz te teme v bodoče izginilo nekaj avtov, nadomestili pa jih bodo drugi, mogoče še bolj zanimivi.. in o tem bi rad pisal in delil z vami. Iščem namreč vedno zanimive stare avte..  Marsikdaj se ne morem upreti in kupim nekaj kar sploh ne potrebujem in sploh ne vem kaj bom z avtom  :-D  Super stvar glede tega je, da mimogrede človek spozna ogromno zaniivih ljudi s podobnimi interesi in to je največ vredno.

Zato prosim, da se držimo tega dela zgodbe in ne prodaje. Ja je res, da se kupiti vsak avto ampak to še ne pomeni, da je vse naprodaj.. Če prodaja enega avta omogoči nakup drugega bolj zanimivega sem pač pripravljen dati stran. 
E28 sem naprimer kupil z namenom projekta in so vsi deli za izvedbo že kupljeni, samo malo več časa in nekaj pomoči kolegov pa se bo realizirala zadeva. Vedno pa obstaja možnost, da se bo na trgu pojavilo kaj zanimivejšega.. kolikokrat sem že rekel, tega bom pa res imel en čas  :ok2 

Vglavnem, glavno nit te teme naj peljejo avti in njihove zgodbe.. za čisto vsakim avtom stoji zanimiv splet okoliščin, kako sem prišel do nakupa in, ko bom imel čas bom počasi enega po enega predstavil, sproti pa odgovarjal na vprašanja, ki ne bodo povezana s prodajo  :ok 

Upam, da sem dovolj korektno zastavil temo, da ne bo kakšnih problemov... 

LP in lahko noč  :eek

Lahko bi se malo bolj potrudil s predstavitvijo, sicer pa zavidanja vredno. Še e31 ti manjka, pa imaš skoraj sanjski vozni park po mojem okusu:)

Bom v nadaljevanju, nekje sem moral začet.. 
E31 je še par mesecev nazaj bila doma.. tak, project car, ki žal ni dočakal uresničitve načrtov. 
20160311_113039.jpg

Uf. Krasno. Tistale 750i bi pa bla za probat. Je normalno vozna predvidevam?

Žal, ravno ta še ni popolnoma vozen... ga imam že en čas pa se ga še nisem lotil. 

Lepo parkirišče. e28 ima za 2.0 motor kar lepo opremo, shadow line, šibedah, vzglavniki, klima je? ker vidim, da ima tavelik hladilnik. 

Hvala. 
Ja, E28 je edition model, ki so vsi imeli serijsko velour sedeže, trikrak volan, servo, ABS, shadowline, šibeah in sprednja elektro stekla. Pa tisto črto okoli avta. Klime pa žal nima :)

Saj je praktično vse v tej temi naprodaj, je bolj prodajna kot predstavitvena tema. Nekje na youtube je še posnetek te e34, na forumu imaš v parih temah opisano okvirno ceno 2500€.

Če pobrskaš imaš pa še prejšnje teme in prejšnjo prodajno od prejšnjega lastnika.

Daj še meni link do prejšnjih tem o prodaji tega avta prosim.. nisem zasledil nikjer nič. Je pa pri nakupu bila prav zanimiva štorija.. ko sem takrat šel iskat tega toruinga sem namreč pri isti hiši naletel še na mugello rot E36 M3 in ga čez tri dni tudi kupil (napol delujočega).  

Urejal _BuLLet_, 23.03.2017, 05:04.

Prikaži več možnosti

caiman141
caiman141

Začetnik

• Uporabnik

Octopus: to nam je vsem jasno in ima mislim, da tudi prepoved oglasov. Vsekakor pa očitno ima precej ljubezni do teh avtov in od večih sem slišal, da so avti OK in da pošteno vsakemu pove stanje. To pa tudi nekaj šteje.

Ljubezen sigurno, samo zakaj pa prepoved oglasov?
Prikaži več možnosti

_BuLLet_
_BuLLet_

BMW fanatik

• Uporabnik

Ljubezen sigurno, samo zakaj pa prepoved oglasov?

Ker sem med študijem za vikende, ko sem bil doma razstavljal E39ke in jih prodajal po delih... bilo je več avtov in moderatorji so sklenili, da opravljam pridobitveno dejavnost in moram za oglase plačati. Če mi prepoved še vedno velja ne vem.. vem pa, da je trenutno v prodajnih temah vsaj ducat uporabnikov ki brez problema brezplačno dela enako.  :)

Prikaži več možnosti

caiman141
caiman141

Začetnik

• Uporabnik

Zanimivo, sem si prebral pravilnik zdaj. Samo se mi zdi isto ce oglasujes tu ali pa na avto.netu, sej kdor isce bo zgooglal oglas v vsakem primeru..
Prikaži več možnosti

_BuLLet_
_BuLLet_

BMW fanatik

• Uporabnik

Ne vem če te prav razumem.. prepoved oglaševanja imam na forumu. Na avtonetu lahko oglašujem brez problemov. Ravno zato nisem videl smisla v tem, da bi plačeval oglase na forumu. Kvečjemu je v dobro forumašev, da je na forumu čimveč oglasov z uporabnimi deli.. ampak v bistvu smo spet zašli s teme.. 

Danes sem malo snemal, ko sem končal z deli na E30ki..

Prikaži več možnosti

caiman141
caiman141

Začetnik

• Uporabnik

To sem mislil ja da ne vidim smisla placevanja in prepovedi ker bo vsak objavil oglas na avto.netu. malo offtopic ja. Lepa e30, kaj si pa delal na njej? Lahko malo opises poleg videa :P
Prikaži več možnosti

_BuLLet_
_BuLLet_

BMW fanatik

• Uporabnik

E30 je po dolgem stanju potrebovala najprej druge šobe, nova tesnila na šobah, nov bencinski filter, svečke, vžigalne kable, olje, vse filtre, temperaturni in O2 senzor, nov regulator pritiska goriva in nastavitev ventilov, pa seveda svež bencin... sem se kar nekaj časa mučil s tem avtom, ker je bilo toliko stvari naenkrat in nikakor ni hotel pravilno delati, dokler ni vse bilo zamenjano... deluje zdaj super  :ok Rešit se ga je pa splačalo saj je karoserijsko, kljub kozmetičnim napakam, nadpovprečno ohranjen. Pa še delphingrau barve je.. Enake barve je tudi E28, in bratova dvovratna E30ka  :) 

20170323_172011.jpg
20170323_173628.jpg

Prikaži več možnosti
    • crtacrta in bvogri uporabnikom je všeč to sporočilo

Poslanec
Poslanec

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 537
  • Avtomobil: M4,M3

Lepo.... zavidljiv vozni park.
Kupim csl platišča za M3 ---> ps me!
Prikaži več možnosti
    • Nixxon in _BuLLet_ uporabnikom je všeč to sporočilo

john_rambo
john_rambo

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 250
  • Avtomobil: bmw e39 530d

Kako dalec si z e39?
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.