Dolgo ste zdržali brez debat o prodaji ... Pa da malo bolj podrobno razložim, kako jaz gledam na to, ko sem ravno končal z delom ob tej prelepi uri:
Avte imam rad, še posebej takšne, v katerih vidim potencial. Rad kombiniram, popravljam in izboljšujem stvari, da pride na koncu nek lep ali pa malo manj lep izdelek ven, če ni dokončan na vseh sklopih.
Seveda pa zaradi financ na vse skupaj gledam tudi racionalno... večinoma si izberem avto, kateremu lahko s svojim vložkom vrednost dvignem. Če bi bilo finančno možno, bi vsak avto spravil v mint stanje in ga obdržal. Ker to pač zame trenutno (še) ni mogoče in ne morem imeti vseh modelov bo iz te teme v bodoče izginilo nekaj avtov, nadomestili pa jih bodo drugi, mogoče še bolj zanimivi.. in o tem bi rad pisal in delil z vami. Iščem namreč vedno zanimive stare avte.. Marsikdaj se ne morem upreti in kupim nekaj kar sploh ne potrebujem in sploh ne vem kaj bom z avtom Super stvar glede tega je, da mimogrede človek spozna ogromno zaniivih ljudi s podobnimi interesi in to je največ vredno.
Zato prosim, da se držimo tega dela zgodbe in ne prodaje. Ja je res, da se kupiti vsak avto ampak to še ne pomeni, da je vse naprodaj.. Če prodaja enega avta omogoči nakup drugega bolj zanimivega sem pač pripravljen dati stran.
E28 sem naprimer kupil z namenom projekta in so vsi deli za izvedbo že kupljeni, samo malo več časa in nekaj pomoči kolegov pa se bo realizirala zadeva. Vedno pa obstaja možnost, da se bo na trgu pojavilo kaj zanimivejšega.. kolikokrat sem že rekel, tega bom pa res imel en čas
Vglavnem, glavno nit te teme naj peljejo avti in njihove zgodbe.. za čisto vsakim avtom stoji zanimiv splet okoliščin, kako sem prišel do nakupa in, ko bom imel čas bom počasi enega po enega predstavil, sproti pa odgovarjal na vprašanja, ki ne bodo povezana s prodajo
Upam, da sem dovolj korektno zastavil temo, da ne bo kakšnih problemov...
LP in lahko noč
Lahko bi se malo bolj potrudil s predstavitvijo, sicer pa zavidanja vredno. Še e31 ti manjka, pa imaš skoraj sanjski vozni park po mojem okusu:)
Bom v nadaljevanju, nekje sem moral začet..
E31 je še par mesecev nazaj bila doma.. tak, project car, ki žal ni dočakal uresničitve načrtov.
Uf. Krasno. Tistale 750i bi pa bla za probat. Je normalno vozna predvidevam?
Žal, ravno ta še ni popolnoma vozen... ga imam že en čas pa se ga še nisem lotil.
Lepo parkirišče. e28 ima za 2.0 motor kar lepo opremo, shadow line, šibedah, vzglavniki, klima je? ker vidim, da ima tavelik hladilnik.
Hvala.
Ja, E28 je edition model, ki so vsi imeli serijsko velour sedeže, trikrak volan, servo, ABS, shadowline, šibeah in sprednja elektro stekla. Pa tisto črto okoli avta. Klime pa žal nima
Saj je praktično vse v tej temi naprodaj, je bolj prodajna kot predstavitvena tema. Nekje na youtube je še posnetek te e34, na forumu imaš v parih temah opisano okvirno ceno 2500€.
Če pobrskaš imaš pa še prejšnje teme in prejšnjo prodajno od prejšnjega lastnika.
Daj še meni link do prejšnjih tem o prodaji tega avta prosim.. nisem zasledil nikjer nič. Je pa pri nakupu bila prav zanimiva štorija.. ko sem takrat šel iskat tega toruinga sem namreč pri isti hiši naletel še na mugello rot E36 M3 in ga čez tri dni tudi kupil (napol delujočega).
Urejal _BuLLet_, 23.03.2017, 05:04.