BuLLetovo parkirišče in vozni park
Uf, pa res.. dve napaki |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tudi Z4 je včeraj zapustil dvorišče: |
Prikaži več možnosti
|
A niso ena Alpina platisca v oglasih?
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zelo lepo pasejo na ta avto
![]() |
Prikaži več možnosti
|
lep voz ni kaj.... |
Prikaži več možnosti
|
A to ga še ti prodajaš ali se ga je novi lastnik tako hitro naveličal?
A ima plin vgrajen ali kaj je tista tipka na sredinski konzoli? |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem prodal. Saj ta, ki ga je kupil je že ob nakupu bil skeptičen ali je to zanj ali ne, ker meri v višino cca 195cm |
Prikaži več možnosti
|
Da nadaljujemo... tudi E38 730d je zapustila dvorišče.. |
Prikaži več možnosti
|
Kaj pa je tale starcek za en avto? :D
|
Prikaži več možnosti
|
No ajde bodi zdej iskren v katerem se počutiš boljšega frajerja, bolj nasmejanega, v katerem bolj uživaš. V tej starudini ali naloudani sedmici? Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
Car si.
Imaš vse kar si marsikdo želi. Nekaj novejšega za vozit in nekaj starejšega za dušo.
:woohooKNJIGOVEZ:woohoo
|
Prikaži več možnosti
|
Daj se pripelji s to sedmico kaj naokoli, da vidim, če je za kupit |
Prikaži več možnosti
|
Lepo rihtaš E65, ta avto je bil na začetku totalna razvalina, zdaj je pa že nečemu podoben. Tisti "starček" na sliki pa ni tako hudo star, zna bit kar podobne starosti kot E28 ali E30. Angleži ves čas delajo neke replike in tale reč ni iz prve polovice prejšnjega stoletja, od koder v resnici izvira oblika. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Kako pa to ves jerry? Jaz se znamke ne prepoznam
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vidi se po platiščih, svetlobnih telesih, armaturki in načinu izdelave nasploh - replike so vedno bolj površno izdelane od originalov, poenostavljeno, z manj smisla za detajle in z manjšim številom sestavnih delov. Znamke tudi jaz ne prepoznam (ker mi angleži niso bili nikoli pri srcu, se zanje nisem zanimal), ločim pa original od replike oziroma izdelavo iz začetka in konca prejšnjega stoletja. Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Koliko se pozna pri e65, sedaj ko si dal gor 20" namesto 17" - kar se tiče udobja vožnje, oprijema, pospeškov in porabe? |
Prikaži več možnosti
|