Prej pri Tiliji nobenih problemov. Z e46 sem imel kar smolo - v šestih letih sem na žalost moral 5x uveljavjat vandalizem in nisem nikoli imel problemov.
Vedno imam zavarovano kar se pač da in tako imamo zavarovane 4 avtomobile pri hiši.
Sedaj imamo avtomobile zavarovane preko SAVA zavarovalnice. Ravno prejšnji teden je tast uveljavljal parkirišče, pa je cenilec zakompliciral ker na odbijaču poleg praske ni bilo barve drugega avtomobila. Poslikati je bilo potrebno avto z vseh strani, potem je zahteval še enkrat slike od bližje, potem še z datumom na sliki... Naj povem, da je agentka ob prvi sklenitvi zavarovanja ta omenjen avtomobil poslikala in takrat je bil avto brez kakršnihkoli poškodb. Sedaj bo zadeva šla iz kaska. V preteklosti (še pod Tilijo) je uveljavljal kasko zaradi poškodovane strehe, ko so mu jo po moje hoteli ukrasti, in so pri tem odlomili del vogala strehe velik cca. 2cm^2.
Ko se mu izteče zavarovanje, bo šel na drugo zavarovalnico in tudi vse druge avtomobile, ki so pri hiši bomo prestavili na drugo zavarovalnico. SAVA ni najcenejša in še komplicirajo. Potem je boljše, da imaš zavarovano kje drugje, kjer je ceneje ... Tast je dobil od druge zavarovalnice za isto zavarovalno polico ponudbo 350€ cenejšo, kot stane premija trenutno pri SAVI.
Urejal Bavarious, 11.05.2017, 06:28.