Mene je dober mesec nazaj nekdo z vlečno kljuko nasadil avto spredaj, avto je bil na parkirišču. . Za moje pojme poškodba, ki bi lahko brez problema nastala če bi se jaz nekomu v rit nabil na križišču. Ampak presentljivo tokrat niso težili, avto je že bil zrihtan. Policije nisem klical, ker sem se vozil okoli z razbitim avtom skoraj cel dan
Iz službe sem se po pločniku do bočno parkiranega avta prišel od zadaj, in nisem niti pogledal avta spredaj. Pridem domov, spet avto tako parkiran, da sem šel v stanovanje brez da bi videl prednji del. Zvečer sem imel sestanek z stranko, spet grem do avta, nisem še šel mimo prednjega dela. Ko se pripeljem do strankinega naslova sem šele opazil da mi je registrska skoraj dol odpadla
Sem klical policijo kasneje, ker me je bilo strah, da mi bodo spet težili in zavrnili zahtevek, policaj je rekel da je prepozno, moral bi na mestu takrat po službi takoj klicat (spet zajebal ker se mu nisem zlagal, ampak povedal da je poškodba od prej). Naslednji dan je pri cenilcu šlo vse brez problema in je avto bil že zrihtan na uradnem servisu oz. njihovi klepariji.
Karkoli rečete, pa vem da imamo tudi zavarovalniške agente na forumu, ampak na koncu pride do dobre volje cenilca in to je to - real life, kot je napisal @tomazic89. Mogoče sem zajebal 2 leti nazaj ko sem prišel cenilcu, da sem mu sploh povedal da je odbijač že poškodovan od prej na drugi strani.
Pa še nauk za mene in mogoče ostale - VEDNO preglejte avto iz vseh strani vsaj na hitro če je kje dlje časa parkiran 
Urejal Maticb, 17.01.2020, 09:59.