Skoči na vsebino

 

Najbolj bedne teme na forumu

* - - - - 3 glasov

 • Prijavi se za objavo odgovora
124 odgovorov v temi
Mishko
Mishko

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 3 276
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E39

#41

:umruodsmeha


Vegetables are living creatures too, they're just easier to catch!
I didn't fight my way to the top of the food chain to be a vegetarian.
Vegetarian - that's an old Indian word meaning lousy hunter.
Prikaži več možnosti


gerchy
gerchy

  License for everything!

 • Administrator
 • Sporočil: 10 472
 • Lokacija: 03
 • Avtomobil: z dost' dinamike!

#42

OK naj ti bo k si glih ti, čeprav si v bistvu delam škodo, ker bi lahko vmes s shortanjem zaslužil vsaj enih 10k eur na kriptovalutah. Ampak ni panike, bom že jutri nadoknadil.

 

Afera z vrtnim palčkom je dobila ime po - vrtnem palčku. Začelo se je tako da se nas je nekaj forumašev dobivalo pri Kikotu in nekega večera po xy pivih (mene takrat sicer ni bilo tam) je padla ideja, da bi se malce pohecali iz našega admina gerchya. Ne vem kdo se je spomnil da bi mu podarili vrtnega palčka, ki ga je imel Kiko pred bajto in se ga je nameraval losat. Gerchy je bil takrat na dopustu, ni ga bilo doma in njegova hiša je bila prazna. Nekdo je izbrskal njegov naslov, palčka so naložili v avto in hajd iz Ljubljane v Velenje. Kako točno so zadeve potekale v nadaljevanju ne vem, vem pa da je gerchy takrat ves besen objavil temo z vprašanjem o tem, kdo mu je podtaknil palčka - seveda nihče ni nič vedel o tem. Palček je ostal skrivnost kar nekaj časa, nakar smo imeli piknik in mi je gerchy sam povedal da se ga je prekleto ustrašil ko je prišel domov, saj je prišel ponoči in ko je prižgal luč na dvorišču, je v poltemi zagledal majhno postavo, ki je bila videti kot otrok s spačenim izrazom na obrazu. Mene je vprašal če vem čigavo maslo je to in sem rekel seveda, od Kikota in ekipe - sem mislil, da že ve. No na žalost sem s tem zajebal Kikota, ker je dobil permanentni ban - gerchy ni še nič vedel. 

 

To je to na kratko, mene je takrat kar nekaj časa bolel želodec od smejanja, ubogemu gerchyu pa ni bilo do smeha. Jebi ga, živemu človeku se vse zgodi, včasih tudi kak vrtni palček.

Ni bilo tako strašno, zadeva je bila docela nenavadna in res me je zanimalo, kaj palček počne pri meni.

Najprej sem "okrivil" "škofjeloške" forumaše, ki so pač znani po hudomušnosti. Na plačku je bil napis nekaj z zvezi z GE-39 in zato sem vedel, da zadeva prihaja iz foruma.

Potem sem izvedel (se ne spomnem od koga), da je bil KIKO. Nisem mu pretirano zameril, mi je bilo pa skrajno čudno, da so se pošalili z mano, ker me niti eden od vpletenih ni osebno poznal. Menda so me celo sosedi spraševali, kdo neki je prejšnjo noč rogovilil naokrog.

Poklical sem ga po telefonu in ga vprašal, če je ima on prste vmes. Ni priznal. Povedal sem mu, da če izvem, da je bil on, bo dobil ban. To je to. Če bi se režal v telefon in rekel, da je bil hec, bi najbrž bilo vse po starem. Ljudi brez hrbtenice pač ne maram.

Kaj se je zgodilo s palčkom, se pa pri tej priči ne spomnem. Prodajal ga gotovo nisem, mogoče sem ga komu dal ali pa so ga prišli iskat.


slovenska-konoplja.png

Prikaži več možnosti
  • Nixxon je všeč


Rottie
Rottie

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 70 000
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E46 325i

#43

Kaj ko bi kdo navedel, katere teme so mu bedne in zakaj???

Tiste v katere nič ne napišem. :ok2 Zakaj ... ker so mi dolgočasne ali nezanimive. :)


pFTRx40.png
Prikaži več možnosti


Octopus
Octopus

  Licence to rust

 • Uporabnik
 • Sporočil: 6 540
 • Lokacija: Podalpska dežela
 • Avtomobil: E34touringVR12, T3 SYNCRO

#44

Menda je Gerchy potem tistega palčka prodal nekam v okolico Šk. Loke, kjer pa palček ni prav dolgo krasil vrta, ko - je bil ukraden. Nedolgo zatem se je ukradeni palček tudi našel, krasil je hišo na Kladju nedaleč stran :ok2 od tam palček ni šel po lepi poti nazaj, pač pa je bil gladko ukraden nazaj in tu še ni bilo konec, gor in dol je šel menda na tak način še nekajkrat :rofl :rofl kje je končal, pa ne vem :-D

Ta zgodba je še kar precej točna, je pa največje odstopanje v tem, da ga je Gerchy prodal, ker ga ni. Prišla sva ga iskat jaz in Mehman. Tudi ni krasil vrta ampak pijasnke lokacije, predvsem kote s scalino. Nazaj s kladja je imel prav lepo pot, e34 prtljažnik, kot kako truplo prostitutke v devetdesetih. OStalo je pretiravanje, ker od takrat naprej ni znana lokacija. Bom dodal spodaj točno verzijo.

 

Me spomni na palčka iz filma Amelie:

Ma niti približno, ko bi vsaj. Ta palček v bistvu sploh ni (bil?) palček, ampak kipec in to kipec pijančka. Oduren do konca, bolj grde kreature svoj živi dan nisem videl in mi še danes ni jasno, kdo je dejansko šel delati model tega čudesa. En zob je imel, kao škrbast model. Mislim, da mu je bilo ime Lojzel ali nekaj takega, to bi Kiko vedel. Ta kipec je tako grd, da se ga je bil tudi Kiko pripravljen ločit. Menda, da je bila prva ideja Marija, ki je s ketno v hrbtu privijačena v oltar pri njih (da ne pobegne verjetno ali pa gre na vas ponovno brezmadežno spočet kakega jezusa), a je preveč vredna. No to je druga zgodba. Tako je bil kandidat ta midget pijanček.

Prasica je težka (bila) skoraj 50 kil, ne spomnim se ali 45 ali 50, vem, da je bila stava, če njega odpeljejo v tem smislu, da se je stavilo koliko tehta. In prasec nemaren je težek ker je iz polnega betona, zato je tudi gerchyja jezil, ker je rekel, da ga ne more kar tako sam premaknit, ker po cele dneve premika le miško od kompa. :-D

Evo, nisem doma, sem pa uspel zbrskati sliko tega čudesa, ker sem se spomnil kolegov, ki so ga fotkali, ko sem ga postavljal naokoli. Tukaj je bil postavljen v en gaden kot, kamor pijančki ponavadi ščijejo pri eni pisarni in je na smrt ustrašil delavko, ko je prišla zjutraj odklepat in je zagledala midget pijančka v temnem kotu:

 

1504556_10202994005520046_1950669372_n.j

 

Najprej sem "okrivil" "škofjeloške" forumaše, ki so pač znani po hudomušnosti.

Na plačku je bil napis nekaj z zvezi z GE-39 in zato sem vedel, da zadeva prihaja iz foruma.

Kaj se je zgodilo s palčkom, se pa pri tej priči ne spomnem. Prodajal ga gotovo nisem, mogoče sem ga komu dal ali pa so ga prišli iskat.

:-D :-D

Res je, na palčka so prerisali "ge39" logo in prav ta logo se je obdržal gor, da sva z Mehmanom palčka uspešno identificirala pri možakarju s Kladij.

Prišla sva ga iskat midva z Mehmanom, palček se ni prodajal, rekel si da naj ga nekdo pride iskat drugače ga boš zbetoniral v plato za novo bajto.

 

In takole je šlo....

Gerchy objavi nek zapis v temi od palčka, da če nihče ne pride ponj, bo šel v novo plato ker je težek ko prasec. Teme na najdem več.

No z Mehmanom najprej to nisva resno vzela, pač ko j*** midget pijančka iz betona z enim zobom in litrco v roki, dokler se ni bližal dan, ko bi moral palček v plato.

No in tako pride večer, ko se spomniva nanj, da se mu bliža zadnja ura in nama ga je bilo kar žal, ker ne najdeš vsak dan tako ogaben kipec pijanskega midgeta z litrco v roki. Gerchy pa ga je hotel zabetonirati v plato kot sam al Capone in to palčka, ki si sam ne more pomagati da uide.

Seveda nama pade na pamet, da greva midva to pobrat. Ura je bila kar precej pozna, kličem Gerchyja, ki je že posumil, da imava neko idiotarijo na umu in nama zagrozi, da le če prideva v naslednjih 20 minutah, potem gre spat. Midva seveda suvereno obljubiva, čeprav sva bila kako uro in pol stran- vse za reševanje midgeta pijančka!

Skaterim avtom točno sva se odpravila ne vem več na pamet, mislim da je bila  neka Mehmanova limuzina.

Če se ne motim sva ga namamila tako, da sva mu prinesla nek izpuh od gardenerja, nekaj takega, ne vem več.

No in skratka midva prideva tja in evo palčka. Gerchy razloži kar so že ostali povedali, da so ga sosedi spraševali kaj je to in od kod in da je jebeno težek, da sta ga vlekla stran s sosedom.

Midva naloživa palčka in pičiva domov.

Že na poti tja sva tuhtala kaj točno bova s palčkom, kako naj naprej zarišemo njegovo pot.

Najbolj na prvo žogo je bila fora, da bi ga odpeljala in potem kak teden kasneje zopet vrnila nazaj k Gerchyju sredi noči. :ok2  Seveda sva takrat videla, da Gerchy ni bil ravno najbolj navdušen nad palčkom in ker se je že vse bolj moderiralo po forumu to ni bila najboljša ideja. + precej lame da ga vzameva in vrneva nazaj.

Zato je padla ideja, da ga razsekava na komade, tolikor koliko je moderatorjev, toliko kosov palčka pijančka in lepo v eni noči vsem dostaviva domov po en kos pijančka. Edina težava bi bila, kako bi nekdo reagiral, ko bi pred vrati zagledal kos nekega kamenega trupla- čeprav je bilo takrat na forumu tema že znana- ampak kaj, če odpre od koga mama in jo kap?

+ kdo bi dobil glavo, to nisva uspela ugotovit? :confused

No dokler sva prišla do doma se nama je že malo/še dodatno skisalo v glavi in nekako se nama je zdelo bolj zabavno kot da ga pospraviva v garažo do kosanja to, da ga nastavljava po bližnji okolici, kjer se zadržujejo lokalni pijančki.

To je rezultiralo v to, da so me v prihodnjem tednu parkrat kleli sosedi in spraševali kaj zavraga je to, da so se ga ustrašili. Tudi oče se je enkrat zjutraj konkretno zdrznil, ko je zagledal to midget silhueto. Da zadeva deluje sme izkusil tudi sam, ko sem ga enkrat skril za svoj avto in potem par dni kasneje zjutraj šel nekam ponoči, se vsedel v avto, pohodil bremzo in videl v levem ogledalu to rdečo pijansko faco, sem se na smrt ustrašil. :strah

In tako je bilo do neke deževne sobote.

Ko se dež poleže grem zvečer do garaže in glej, palčka nikjer.

Sprašujem sosede, grem do lokalnih pijančkov, če so slučajno oni vzeli svojega kolega pod streho- palčka nikjer.

Nekaj časa sem ga še iskal, gledal po okolici, povprašal par kolegov z RŠ če so ga slučajno oni vkradli, ker so znani po zbiranju gadnih palčkov. Palčka od nikoder.

Uspel sem le ugotoviti, da se je tisti dan pred garažo ustavila neka srebrna laguna.

 

In tukaj zavrtimo zgodbo naprej za par let, ko se prav nenavadno razvije, ko v filmu.

Skratka en dan greva z Mehmanom od kolega čez Kladje, še en kolega je bil spredaj in jaz sem se peljal zadaj v njegovi vladni e34. Zadaj je iak precej več prostora in prilike za opazovanje okolice. Pridemo na Kladje in naenkrat ko nek znak z neba in vizija, za trenutek zagledam na dvorišču njega, PALČKA MIDGET PIJANČKA! Trajalo je kar kako sekundo da sem dojel, kaj sem videl in se začel mehmanu dret naj se ustavi in zapelja nazaj. On niti še ni uspel dojet kaj zavraga se derem, ko ga je tudi sam zagledal.

Tam je bil, tip si ga je dejansko na dvorišče postavil ob vrata. Njega, gadnega palčka pijančka iz betona, z litrco v roki in enim štrlečim zobom. Nisem mogel verjet da več let kasneje ga dejansko najdemo pri nekomu na dvorišču. Točno tega palčka.

Tuhtava kaj naj, nakar sem bil jaz itak tako presnečen, da sem rekel da greva direkt tja. Mehman poišče logo, evo ga! Označen kot žid v drugi svetovni vojni ali krava v sosedovem hlevu, potrjeno je, to je palček, ki je dosedaj prepotoval že več kot povprečen slovencelj!

Seveda je mene vsa zadeva začela pogrevat in sem kar pozvonil pri bajti. Ven je prišla mlajša ženska, ki je bila vidno prestrašena, ko je videla dva čudaka na dvorišču, ki zahtevata nazaj palčka, pripeljala pa sta se z e34. Hitela je zagovarjat, da je to kao dobil njen mož od nekoga in da ga bo vprašala in tralala.

Mehman je pustil telefon.

Ko smo se peljali naprej se je začela odvijati zgodba, ko sva malo poizvedla o dvorišču in človeku, ki tam živi, niso bile slišane zgodbe ravno najlepše, skratka sestavljanka se je poklopila- tip je vozil avtobus, ki so bili parkirani blizu prostora kjer sem palčka postavljal in ga je enega dne kar lepo odpeljal.

No ko midva že malo pozabiva na palčka, se čez nekaj dni javi tip Mehmanu na telefon nekaj z opravičevanjem, da ga je dobil od nekoga in naj ga prideva kar pobrati.

Midva še malo pozabiva na to, dokler se nekea dne zopet ponoči ne voziva čez Kladje in nama vžge, da je treba palčka pobrat.

UStaviva se z e34 in tuhtam a bom pozvonil al kaj, nakar Mehman kar odhiti po palčka, ga dvigneva dava v prtljažnik in gasa dalje. Saj je v končni fazi le naš, ne krademo ga ampak jemljemo nazaj.

No tukaj se pa zgodba zopet obrne, saj dokler sva prišla do doma se nama je zopet malo skisalo v glavi in ga nisva dala v garažo- nekako sva pričakovala, da bo verjetno zopet boljša zgodba, če ga postaviva pred garažo. In sva ga, tako kot leta poprej se je palček zopet znašel v pijanskem kotu scaline, v najljubši okolici.

Palček je bil sicer v tej fazi že rahlo poškodovan, okrušen po klobuku in nosu, zgleda sta s tistim tipom skupaj pila in sta se kotalila po trdih tleh. Tudi pri glavi je bil že počen, a se ga je držala, očitno je imel neko armaturo. (Pol najjinega načrta je že narejenega.)

Tako je minil kak teden, nakar enega dne palčka naenkrat ni bilo pred garažo.

Kam je šel, kaj se je z njim zgodilo?

Ne vem.

Sosedov nisem spraševal, ker upam, da ga nek dan zopet zagledam in se njegova zgodba nadaljuje.

Raje kot pa to, da so ga verjetno bili dokončno siti, ko se je zopet pojavil strašit ljudi in je bil že toliko pohabljen, da so ga odpeljali na deponijo- čeprav po drugi strani ne vem kdo iz dolgčasa pospravi +-50 kil težek kipec pijančka.

Lahko pa ga je kdo drug odpeljal, ker je bil takrat postavljen blizu karitas skladišča in ga je kdo vzel?

Na Kladjah sem preveril, tam ga tokrat ni.

 

Ko ga nekdo najde, se zgodba palčka nadaljuje. Lahko pa občasno pogledate na bolho, mogoče ga najdete, če bo kdo probaval prodati kaj tako odurnega.


Prikaži več možnosti


gerchy
gerchy

  License for everything!

 • Administrator
 • Sporočil: 10 472
 • Lokacija: 03
 • Avtomobil: z dost' dinamike!

#45

Točno, z Mehmanom sta prišla ponj s 540i, pa sta odpeljala še izpuh od 320i za Gardenerja. 


slovenska-konoplja.png

Prikaži več možnosti


x-driver
x-driver

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 21 317
 • Lokacija: Tolmin
 • Avtomobil: e39 530iA, APN4

#46

:rofl :rofl
Prikaži več možnosti


gusti4u
gusti4u

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 1 932
 • Lokacija: Celje
 • Avtomobil: FR-V + RT

#47

:hihi  :hihi  :hihi  :hihi  :hihi odlična zgodba


:woohooKNJIGOVEZ:woohoo
Prikaži več možnosti


XIN
XIN

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 917
 • Lokacija: osrednjeslovenska
 • Avtomobil: letnik dvatisoč

#48

Ta zgodba: /.../

:bow

 

Predlagam filmsko upodobitev!

ali vsaj dokumentarec...

 

(in ja, je boljše kot v amelie - ta palček midget pjanček je imel precej bolj cankarjevsko življenje)


jst guvurim tku de me ldje zastuopjo! . . . 2014: če boš izzivu - jih boš fasu!
Prikaži več možnosti


Jerry
Jerry
 • Uporabnik
 • Sporočil: 69 285
 • Lokacija: močvirje
 • Avtomobil: E39 540i & E24 635CSI

#49

:umruodsmeha :umruodsmeha :umruodsmeha


"All these people in the comment section who have the answers. They know how to fix everything but they can't even spell."

 
Prikaži več možnosti


branevrankar
branevrankar

  Tischlermeister

 • Uporabnik
 • Sporočil: 13 904
 • Lokacija: Domovina
 • Avtomobil: Bmw

#50

V Velenje in iz Velenja se je peljal palček pijanček v 540I :ok2
Arbeit und disziplin::cool
Prikaži več možnosti


Rottie
Rottie

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 70 000
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E46 325i

#51

Jst bi predvsem rekel, da imajo vsi sodelujoči v teh selitvah verjetno srečo, da jih niso dobili policaji in dali komu pihat. :laugh Ker meni ne zgleda, da se je vse to počelo ravno v treznem stanju. :ok2


pFTRx40.png
Prikaži več možnosti


Octopus
Octopus

  Licence to rust

 • Uporabnik
 • Sporočil: 6 540
 • Lokacija: Podalpska dežela
 • Avtomobil: E34touringVR12, T3 SYNCRO

#52

Ne boš verjel, jaz sem zmeraj popolnoma trezen. :-D Drugače ne vem kako bi se razpletel prevzem pijančka na Kladjah.


Prikaži več možnosti
  • Rottie je všeč


Zlobny
Zlobny

  Banned

 • Uporabnik
 • Sporočil: 4 945
 • Lokacija: Port Gentil
 • Avtomobil: Zaplinjevalec plebejcev!

#53

That's one mighty fine story. :laugh

 

Ampak ena stvar mi ne da miru: ta 540-ka. Ima servisno zgodovino? Urejal Zlobny, 29.06.2017, 15:31.

Ritual satanic thread abuse on the cheap! Free shitposting included! Inquire through the private messaging system.
Prikaži več možnosti
  • Nixxon je všeč


MehMan
MehMan

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 2 838
 • Lokacija: -
 • Avtomobil: -

#54

Jst bi predvsem rekel, da imajo vsi sodelujoči v teh selitvah verjetno srečo, da jih niso dobili policaji in dali komu pihat. :laugh Ker meni ne zgleda, da se je vse to počelo ravno v treznem stanju. :ok2

So me ustavili in dali pihat v Velenju in ni bilo problemov. 


1. Meh: Indifference;

ma. ko jebe.
Prikaži več možnosti
  • Rottie je všeč


tomaž 320
tomaž 320

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 1 605
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E36 coupe & cinquecento

#55

-1383785717.jpeg

A je to ta palček o katerem je govora?
FIX IT AGAIN TOMORROW
Prikaži več možnosti
  • anita_a je všeč


blackberet
blackberet

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 9 329
 • Avtomobil: Tisto kar vozi sam Bog

#56

attachicon.gif-1383785717.jpeg

A je to ta palček o katerem je govora?

Zgleda da je ja. Kje hudiča si ga našel oz. kje se nahaja?  :laughUrejal blackberet, 29.06.2017, 20:02.

:bmw V8  :bmw
 

Prikaži več možnosti


tomaž 320
tomaž 320

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 1 605
 • Lokacija: Ljubljana
 • Avtomobil: E36 coupe & cinquecento

#57

Dober novinar nikoli ne razkriva virov informacij...
FIX IT AGAIN TOMORROW
Prikaži več možnosti


lozinka
lozinka

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 9 438
 • Lokacija: NOVO MESTO
 • Avtomobil: SPET M SPORT PAKET

#58

Zgleda da je ja. Kje hudiča si ga našel oz. kje se nahaja?  :laugh


Meni je ta model čist @zigiju podoben!!!!
BMW Dolenjska
Prikaži več možnosti


blackberet
blackberet

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 9 329
 • Avtomobil: Tisto kar vozi sam Bog

#59

Meni je ta model čist @zigiju podoben!!!!

Kdo Midget palček ali tisti zamegljen model?   :laugh  :laughUrejal blackberet, 29.06.2017, 20:11.

:bmw V8  :bmw
 

Prikaži več možnosti
  • Zlobny je všeč


lozinka
lozinka

  BMW fanatik

 • Uporabnik
 • Sporočil: 9 438
 • Lokacija: NOVO MESTO
 • Avtomobil: SPET M SPORT PAKET

#60

He, he,...tist zamegljen model he,he....
BMW Dolenjska
Prikaži več možnosti
-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2018. Vse pravice pridržane.