Po osmih mesecih lastnistva mislim, da je Bibi nasel stalno prebivalisce (beri: zdaj, ko sem toliko dal nanj, ga ne dam vec iz rok).
Moj E60 530xd pre-LCI, letnik 2007. Kot oznaka pove - gre za 3.0d, x-drive, avtomatski menjalnik, ima pa tudi kar nekaj opreme: Professional navi, BT (delujoc
), voice control, veksler, HiFi ozvocenje (po novem nadgrajen ojacevalec in globokotonca: https://www.bmwslo.c...ozvocenja-diy/), M-Sportpaket (podvozje ni M, ker je x-drive), ogrevanje elektronastavljivih sportnih sedezev s spominom, zadaj zatemnjen, sibedah, el. zlozljiva, samozatemnitvena memory ogledala, cup holderja (
), sibedah, vreca za smuci, bixenon, PDC spr/zad, servotronic... ...the list goes on.
Odkar je v mojem lastnistvu - torej od srede lanskega decembra - se je ze kar dosti postorilo po avtu (da zajamem sapo):
-Nastavitev zarometov (se preden sem z njim prisel domov - zacetna lega xenona je bila cisto mimo)
-Globinsko ciscenje
-Poliranje (malo na roko, toliko da so se odstranili najvecji grehi)
-Motorno olje + oljni filter + zracni filter + kabinski filter + naftni filter
-Olje menjalnika + filter olja menjalnika + reset adaptacijskih vrednosti menjalnika (proizvodni datum starega filtra je bil april 2015)
-Olje transfer boxa (50 eur liter, mamo mu!) + olje diferenciala spredaj in zadaj
-Zavorne obloge zadaj + senzor obrabe + zavorne obloge rocne zavore + menjava zavorne tekocine
-Menjava PDC modula in dveh senzorjev (bilo v defektu)
-Popravilo CD menjalca (mehanizem je bil mehansko zataknjen)
-Popravilo airbag mreze v sovoznikovem sedezu
-Ciscenje vbrizgalnega sistema (Liqui Moly JetTronic)
-Reflash ECUja z odpravo DPF napak (DPF off - filter ze ob nakupu ni bil vec prisoten) in chip tuning - 600 Nm
-Menjava grelnih sveck, popravilo modula grelnih sveck
-Menjava termostata in hladilne tekocine
-Menjava servo tekocine
-Menjava prednje leve polgredi (notranji zglob je bil hin)
-vgradnja DIY anti-theft sistema
-Kodiranje - dodajanje AUX vhoda, vklop daljinskega zlaganja ogledal, welcome light, digital tacho itd.
-Barvanje zadnjega odbijaca (zadaj levo je bil ze v casu nakupa podrajsan)
-Menjava PDC senzorja (unicen med odstranjevanjem odbijaca zaradi barvanja)
-Varjenje platisc - 3x
-Menjava prednjih pus stabilizatorja in pus vodilnih rok, pa koncnika stabilizatorja spredaj desno
-Menjava amortizerjev spredaj - Sachs
-Video modul za vzvratno kamero + vzvratna kamera + prednja kamera + USB media predvajalnik za Pujso Pepo predvajat

-Popravilo CCC enote (odpovedal CID video port)
-tipski tekstilni predprazniki - avtopreproge.si
-Posodobitv kart navigacije
-LED pozicije spredaj - angel eyes
-Sport mode tipka (ozicenje narejeno na zasilno tipko, cakam se "pravo stvar")
-200 W RMS ojacevalec za wooferja + Logic 7 wooferja
V prihodnje sledi:
-LED osvetlitev prtljaznika - da se znebim tiste brlivke, ki sveti le z ene tocke
-block heater - do zime
-nazaj sestaviti zracne lopute v maski - enkrat pac ko bo odbijac snet
Bolano ali vzorno - vzdrzevanje mora biti, ce ne avto propada. Vse razen popravila CCC enote delam sam (CCC je popravil/menjal @BMW-expert) Sedaj je (spet) v tehnicno povsem brezhibnem stanju, motita le me dve udrtinici na voznikovih vratih, pa nista toliko opazni, da bi ju dal popravljat. Morda ju bom pa kdaj kar spotoma popravil ko bo avto zaradi kaksnega incidenta pri licarju (upam, da nikoli).
Se nekaj slik:
Opombi glede slik: E90 je od svaka - en izmed najlepse ohranjenih BMWjev teh letnikov... ...Mondeo je pa moj bivsi familienwagen, pravzaprav bistveno bolj brutalen od zdajsnjega E60 - malenkost manj moci je precej dobro kompenziral z odzivnostjo motorja, manjso maso, presenetljivo dobrim podvozjem in nedolznim izgledom - tapravi avto za zajebavat kake audije in BMWje.

Urejal MG, 14.08.2017, 08:37.
Na željo...