Skoči na vsebino

Kolesarji na BMWslo

* * * - - 7 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
3425 odgovorov v temi
PIC
PIC

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 418
  • Avtomobil: /

Kaksne cunje pa furate v tem vremenu? Jaz sem bajk pospravil, sam pa vidim, da sem zgleda pussy, ker pol foruma kolesari:).
Prikaži več možnosti

Fleko
Fleko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 460
  • Avtomobil: e28, e36/5

To zimo še nisem bil na kolesu, ampak prejšnje zime do recimo -7/8°C na MTB kolesu: Termo hlače za tek na smučeh + čez še kratke letne mtb hlače, galoše, zgoraj pa termo švic majica, kolesarska majica in termo kolesarsko jakno in buff. Za spust obšečem čez še nepremočjivo vetrovko. 

Če je vetrovno si dodam še kolenčnike. 

Meni osebno je bolj tečno vozit v 2 - 6°C kot pri -6°C. 

Prikaži več možnosti

TomE30Cabrio
TomE30Cabrio

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 572
  • Avtomobil: zgoraj brez

Ta s trekingom sem bil jaz. Sem jima brez problema sledil, ker je kondicije dovolj. Nismo želeli iti v cono švicanja, da ne bi bili mokri potem, zato smo držali bolj nizko hitrost. Pa tudi pri kosilu smo bili v šotoru, da se ne bi preveč segreli in potem bi bil šok iti spet na mraz. Je pa fantastično iti okrog v tem času, ker ni nobenega na stezi in se ni potrebno nikomur izogibati. Za tiste, ki ne veste... Okrog Balatona je speljana kolesarska steza in nikjer ne greš po cesti, ampak je to v toplih mesecih nemogoče odvoziti v kosu, ker je toliko ljudi gor. Kar se pa tiče oblačil... Termo kolesarski dres, švic majica, nadrokavčki, vetrovka, in gor še jakna. Na noge pa termo nogavice, gor še ene nogavice, kolesarski čevlji, na čevlje še ene nogavice in gor še nepremočljive gamaše. Ter seveda termo rokavice. Vseeno te po tolikem času konkretno premazi. Doživetje pa vse to odtehta.
Objavljena slika
Prikaži več možnosti
    • jjjernej in Fleko uporabnikom je všeč to sporočilo

gepl
gepl

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 428
  • Avtomobil: 330i,Picasso,Vito,Caddy

Se opravičujem, če smetim. A je imel mogoče kdo podobne težave z HR pasom polar H10? Ne vem, ali je problem v samem traku, ali v škatlici. Ne odčitava ves čas pravilno, izgublja utrip. Povezava pa je načeloma ves čas vzpostavljena.

Pripete slike za predogled

• Screenshot_20250112_153814_Polar Beat.jpg
Prikaži več možnosti

TribesMan
TribesMan

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 626
  • Avtomobil: F31 320d

Jaz bi zamenjal trak najprej... ker s časom se radi zjahajo/oksidirajo/povezava prekinja, in pol maš težave.

Prikaži več možnosti
    • gepl je všeč

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 26 535
  • Avtomobil: new age e39

Se opravičujem, če smetim. A je imel mogoče kdo podobne težave z HR pasom polar H10? Ne vem, ali je problem v samem traku, ali v škatlici. Ne odčitava ves čas pravilno, izgublja utrip. Povezava pa je načeloma ves čas vzpostavljena.

Jst sm mel tak problem ja. Sem ga potem zamenjal za wahoo
Prikaži več možnosti
    • gepl je všeč

jjjernej
jjjernej

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 421

Imas dovolj navlazeno kožo pod pasom. Verjetno manj svicas zdele pozimi plus sinteticna oblacila. Obstaja gel za ultrazvok preiskave pa si na tanko namazi pod kontakti. Ali pac navlazi ornk kožo predn gres v3n
Prikaži več možnosti
    • Nixxon in gepl uporabnikom je všeč to sporočilo

gepl
gepl

BMW fanatik

• Uporabnik

Vlaga načeloma ne bi smela biti problem. Tudi sam malo sumim kontakte. Drugače imam ta pas že kar precej dolgo časa. Vedno sem ga po vsaki vadbi spral pod tušem in ni bilo težav. Zadnje čase pa ne športam več toliko, sem pa malo zanemaril in lahko da so kontakti oksidirali. Kater trak priporočate? Original ali kake aftermarket zadeve? Kje nabavit?
Prikaži več možnosti

jjjernej
jjjernej

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 421

Eemm, hocem reci, da morajo biti kontakti na kožo obvezno vlažni ali pa moraš imeti obvezno vlažno kožo! Da sploh lahko prevaja tok. Isto kot dobis gel na elektrode za EKG! Na suho ne gre nič :)

Urejal jjjernej, 14.01.2025, 09:41.

Prikaži več možnosti
    • gepl je všeč

gepl
gepl

BMW fanatik

• Uporabnik

Danes sem zmočil z vodo in glej ga zlomka, je delal bp. Čeprav mi ni jasno, ker do sedaj mi ni bilo nikoli potrebno. Ga imam že od 2018, pa sem ga vedno samo gor dal. Sumim preveč špeha. :)

Pripete slike za predogled

• Screenshot_20250114_234330_Polar Beat.jpg
Prikaži več možnosti

Wemar_e30
Wemar_e30

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 758
  • Avtomobil: E30 88' @1JZ

Koliko se nas preganja po trailih z DH in enduro kolesi?
Prikaži več možnosti
    • urbanbevk1 je všeč

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

Enduro. Štrom
Premalokrat iskreno
Prikaži več možnosti

sim88
sim88

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 81

enduro, ampak zadnje case konkretno vec gravel 

Objavljena slikaLPG
Prikaži več možnosti

MehMan
MehMan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 191
  • Avtomobil: E61 535d

Koliko se nas preganja po trailih z DH in enduro kolesi?

Enduro, kar redno, oziroma edina oblika kolesarjenja. 

1. Meh: Indifference;

ma. ko j***.
Prikaži več možnosti

Wemar_e30
Wemar_e30

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 758
  • Avtomobil: E30 88' @1JZ

Nas je zgleda bolj malo:) Jaz sem enduraš kolikor mi čas dopušča. Največkrat bil na golovcu. Res krasni traili. 

Prikaži več možnosti

voodoo child
voodoo child

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 947
  • Avtomobil: California

https://siol.net/spo...napetost-655380

Butci, to je bila edina dobra športna serija.

Prikaži več možnosti

Fleko
Fleko

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 460
  • Avtomobil: e28, e36/5

Ni malo, samo sam nimam enduro ali dh bajka. Samo AM.
Prikaži več možnosti

bmw330cd
bmw330cd

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 496

Nas je zgleda bolj malo:) Jaz sem enduraš kolikor mi čas dopušča. Največkrat bil na golovcu. Res krasni traili.

Jaz probam poleti cim vec bike parkov odvozit, najraje skocim zjutraj za dve ali tri urce ob petkih, ko ni nobene guzve. Imamo pa tu lokalno tri dobre - Peca, Poseka, Kope... to mi je vse 15-25 min voznje od doma.

Lahko se zorganiziramo s forumasi in gremo to sezono en dan skupaj kaj odpeljati.

“Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner!

Prikaži več možnosti
    • urbanbevk1, MehMan in neicheq uporabnikom je všeč to sporočilo

PIC
PIC

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 7 418

Mene pa zanimajo priporočila za "cross country" proge. Recimo okoli smučišč poleti itd. Da je scenery krasen, da vidiš gore, jezera etc?

Prikaži več možnosti

damirkos1
damirkos1

BMW fanatik

• Uporabnik

Sella ronda

Jaz probam poleti cim vec bike parkov odvozit, najraje skocim zjutraj za dve ali tri urce ob petkih, ko ni nobene guzve. Imamo pa tu lokalno tri dobre - Peca, Poseka, Kope... to mi je vse 15-25 min voznje od doma.
Lahko se zorganiziramo s forumasi in gremo to sezono en dan skupaj kaj odpeljati.

Peca je men super. Za kope me mal skrbi da bo premal visincev. Lahko da se motim. Moram Peco v suhem ujet ker ao frendi vsi letel po tleh na enduro trailu. Tko da smo pol sam flow nazigal.

Poseka je tut na listi za letos.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.