Kolesarji na BMWslo
Ja naklon tudi malo igra vlogo, a ne?
Cedevita niso elektroliti. Samo sladkor |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Pridemo takoj po prvomajskih. J**** Schladming
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Nimaš asistence..
|
Prikaži več možnosti
|
Resitev je tubeless.
Resitev je tubeless. |
Prikaži več možnosti
|
Ja ne vem, dons sm su na Šenturško goro iz Kamnika, pa pac ne mors met 12o pulza, če je 14% klanc.... |
Prikaži več možnosti
|
Ne zmeraj, če imaš večji defekt ti ne bo pomagalo. Rešitev je da imaš rezervno zračnico s seboj. Sploh če imaš itak 20kg električni MTB, ti ena ali dve zračnici ne bosta dodali velik k teži. Ravno danes sem imel defekt na poti na klanec, sem si vzel 10-20 minut in zamenjal in napumpal, nekateri bi še hitreje zamenjali. Urejal LeQuack, 27.04.2025, 18:51. |
Prikaži več možnosti
|
Jst mam 110, ko pogledam bicikl v garaži |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tubelss plus rezerva ja. Pa end latex rokavice mam jst v torbici. Vsi ki so tubeless reseveali na terenu bodo vedeli zakaj… Bravo. Za naslednjo generacijo MTB talentov se ni za bati ocitno. Urejal damirkos1, 28.04.2025, 16:12. |
Prikaži več možnosti
|
Vsa cast!
|
Prikaži več možnosti
|
Kako si zadovoljen z Early riderjem na dolgi rok? Sem ravno za mojega kupil 14 col ga, je ravno obrnil 3 leta... “Will it be a good investment?” We shouldn’t care: the greatest cars were built for a purpose and it wasn’t to be collectible. Only time will tell but I envy the lucky buyers who just get in and drive it without fussing about mileage or stone chips: they’re the people you want to sit next to at dinner! |
Prikaži več možnosti
|
Je priden ja, ima res veliko strast do bajka ![]() Top bajkic. Mali ga ful abuzira pa se nic ni polomu al zjebal. Po dobrih 2 letih vse kot mora bit. Imamo tudi 2 Wooma doma pa ni sploh primerjave v build qualityju, je Early cisto next level. Ga bo nasledil se mali bratec, sedaj je komaj 2 star, pa tudi usekan...edino trmast in noce pedal nikakor ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Danes Areh. Kljub E, sem zadovoljen.
Seveda, brez gobje juhe v Tisi ni šlo. Porabil 70 baterije. Je pa pot po glavni cesti najlažja. Sem šel že preko Pivole, Planice-Fram, Ranče. Zgolj za debato, kolko bi Rogljič potreboval gor, dol? Aja pa neki sladkega sem pojedel. Danes Areh. Kljub E, sem zadovoljen. Seveda, brez gobje juhe v Tisi ni šlo. Porabil 70 baterije. Je pa pot po glavni cesti najlažja. Sem šel že preko Pivole, Planice-Fram, Ranče. Zgolj za debato, kolko bi Rogljič potreboval gor, dol? Aja pa neki sladkega sem pojedel. Rogla še pa fertik z višino. |
Prikaži več možnosti
|
Najboljši kolesarji kot Roglič & co lahko plezajo nekje (sicer odvisno od dolžine klanca) 1700-1800 Vam (višinskih metrov na uro) na daljše klance, na krajše lahko tudi tam do 2000. Se pravi glede na to da si naredil 1000m višincev, bi jih ta najboljši naredili v kake pol ure za gor. Seveda je razlika da bi oni lahko v etapi že prej naredili več drugih klancev in bi že imeli recimo 2-3k višincev v nogah. Za dol pa itak letijo ko nori. Urejal LeQuack, 29.04.2025, 18:55. |
Prikaži več možnosti
|
Hehe, ko smo ze pri 1000 visincih. Moja prva "pametna" tura letos. Sem pa vcer prej ze 600 visinca nazgal pes pa skoz neki delamo sedaj, cez praznike. Obup, spet premalo casa.
Moram pa rect, da bi se s specialko hudo matral, no pa se asfalt ni bil povsod, tko da sploh ne bi slo in sem sel s SCOTT SCALE RC... |
Prikaži več možnosti
|
MTB trail pa laufa na polno na Pohorju.
Zgleda zelo priljubljeno to postaja. |
Prikaži več možnosti
|