Tamau je cist v svojem elementu tu v Saalbachu
Screenshot_20250703_225429_Gallery.jpg
A nismo te fotke ze videli?

A nismo te fotke ze videli? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kolencnike pa mu le popravi ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Vozite kaj v taki vročini, mene je minilo. Če lahko grem, grem ob 5 zjutraj.
|
Prikaži več možnosti
|
Zakaj bi vozil v vročini? Saj nisi plačan za to.
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ja niso heci bike parki. Prletis 50 na uro v brake bumpse in ce zadeve ne stimajo bos v bando prletu z glavo naprej.
Uzivajte |
Prikaži več možnosti
|
250km turo sem štartal ob 4.00, 300km pa bom ob 2.00. |
Prikaži več možnosti
|
Pit mors dost, pa je
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem če pomaga samo to, prejšnji teden ali še en teden nazaj so kolikor sem slišal kolesarja srednjih let oživljali zaradi toplotnega udara na LJ-Barju. Ni se za hecati v tej vročini. Yksi, kaksi, kolme, sauna! |
Prikaži več možnosti
|
Jst hodim ob 6h.
|
Prikaži več možnosti
|
Nisi edini, jih veliko vidim zjutraj ob 5-ih, 6-ih tu pri nas. Ali pa zvečer po 20.00 uri. Yksi, kaksi, kolme, sauna! |
Prikaži več možnosti
|
Ja sej, men sede ob 5ih zjutri, al pa po 17i....sred dneva je res mal na hard
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dons nism biu cist sigurn, a bi su na Krvavc al ne, letos se se nisem opogumil, ker pac... Ne rata mi pametn jest, pa so kile se kr pr 90
![]() ![]() ![]() Urejal -DIN-, 05.07.2025, 17:10. |
Prikaži več možnosti
|
Ja, moraš biti kar previden, ko greš zjutraj z avtom na šiht, in za ovinkom dohitiš kolesarja, ki ga ob taki uri ne pričakuješ. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tour de France,pričakovano se je zaključil s šprintom. Zmaga in rumena majica za Philipsena. Pogi kot ponavadi vedno tam kjer mora biti.
Roglič,ne vem, že po izjavah se mi ne zdi prav motiviran. Danes ponovno preveč zadaj in končal 39 sekund zadaj. Ampak Pariz je se daleč.
Kosti cele ? |
Prikaži več možnosti
|
Ja.
|
Prikaži več možnosti
|
Danes bo napeto na TDF, kronometer bo pokazal realno formo. Te ravninske so pa bedarija, same nesreče, ne vem zakaj je množicam všeč skupinski šprint, jaz bolj trpim ko gledam kdo se bo polomil. A ni bolje 1 ura klanca pa gledaš kdo umira in kdo ne. |
Prikaži več možnosti
|
Hehe, sej jim ni treba sprintat
![]() Skoda za Jasperja. Pa Gano… Pelal so se zlo turisticno celo traso. Men je pa kronometer totalno booring. |
Prikaži več možnosti
|
Men tud krono bedn. Ravninska je pa kaj 99,99% turistične vožnje booring, potem pa ..am bam ped podgan kdo bo padu in skor umru. Klanec je zakon. |
Prikaži več možnosti
|