Nekako v smislu,recimo:
-Kriptovalute beginners (osnove)
-Kriptovalute masters (vlaganja,nasveti..)
-Mining Kriptovalut
-Kripto haterji (izlivanje žolča)
Tako drobljenje je nesmiselno... pa razen, če se mi onemogoči pisanje, bom pisal še vedno tam kjer se mi bo zdelo primerno, ne v zadnjo temo, ki bo kao "zame", ker to nima smisla...
Po mojem je edino smiselno deljenje podforuma na teme z nasveti za začetnike, ki bo itak hitro kočana, kot vse teme o nasvetih za nekaj narediti (kako odpreti račun, kako prenašati sredstva, kakšne denarnice uporabljati, osnovne nasvete o varnosti). Dobra stvar bo, da se ne boste tolk rabli ponavljat s tem in se bo novincem enostavno dalo link, če ga sami ne bodo videli. Potem tema za rudarjenje kripta, ki tudi mislim, da se ne bo dolgo polnila, ker bo tudi tam hitro vse povedano in ni ravno veliko ljudi, ki rudarijo ali to želijo početi (kjer tudi sam nima dosti za povedat, kot ste opazili) in pa potem tema za vse ostalo o kriptu, od trenutnih zanimivih kovancev naprej.... in tu bom tudi jst največ, kot je vsem jasno. To je pa že ta trenutna tema dejansko... Tako, da če se mene vpraša, je le še treba odpreti temo za začetnike in tja prestaviti nasvete, ostalo že imamo.
Kar se tiče mojih "ponavljajočih mnenj" ... večinoma gre za nove članke, ki jih prilepim, v katerih različni pomembni ljudje opozarjajo na nevarnost kripta in njegovo precenjenost, razne ukrepe proti kriptu v različnih državah, itd. Ne gre za dobesedno "ponavljanje" enega in istega. Dejansko je to tolk ponavlajnje, kot drugi ponavljajo katere kovance je treba kupit in kako jim vrednost raste.
Urejal Rottie, 05.01.2018, 01:23.