Splošna debata o blockchain tehnologiji in kriptovalutah
16 al 14, 12 tud ni spet neke hude razlike na dolgi rok. Jaz ga bom etapno namakal navzdol, raje k da mi slucajno pobegne brez da imam tezje vrece..
|
Prikaži več možnosti
|
Na dolgi rok je vseeno ce kupis za 17 al za 19. Ko bo 50 bo vseeno...
|
Prikaži več možnosti
|
19 al 12 pa je ze mal razlike. Pravilno je samo, da kupis v korekciji, ne v paraboli
Urejal Team Cabrio Slovenija, 26.11.2020, 15:37. |
Prikaži več možnosti
|
Ja to pa je razlika
|
Prikaži več možnosti
|
Sem se zmenu vceri z dvema, da jim cez vikend pokazem mal pa odprem racun na Bitstampu. Morm preverit zdej, ce se velja, hehe
|
Prikaži več možnosti
|
Tile dumpi vedno pasejo, ker po dolocenem casu postanejo bulltardi too much annoying
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Hecna je človekova psiha. Če bi bil 20k bi vsi rinili, zdej ko je ceneje so pa skeptični.,,, |
Prikaži več možnosti
|
Neverjetno res. Btc je bil nekaj mesecev nazaj 3 jurje, pa tudi pomislil nisem, da bi ga kupil. |
Prikaži več možnosti
|
Pričakujemo se kak teden svaljkanja in iskanja dna?
|
Prikaži več možnosti
|
dna ni, pri 15k je Leon all in vkljucno s hladilnikom in after market ploščicami v prtljažniku, DIY šraufanja v srajci s kravato pa pride poleg ob doplačilu enega etra ![]() ![]() Urejal jastreb, 26.11.2020, 23:11. |
Prikaži več možnosti
|
V čem je fora, da sta na Bitstampu 2 alta brez proviziji buy/sell?
|
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Black friday promocija?
(drugače nimam pojma, se zajebavam, ampak verjetno je neka akcija) Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
A je že čas, da na plano zopet potegnemo famozne "CME gaps", na katere se je, kako priročno, čisto pozabilo v tem zadnjem vzponu |
Prikaži več možnosti
|
Btc pociva. Altcoin season:-)
|
Prikaži več možnosti
|
Btc počasi napreduje... ![]() Drifting and burning rubber is all that matters... |
Prikaži več možnosti
|
A ko BTC dela, alti bolj mirujejo? Ter obrateno? Se pravi, ko BTC miruje je bolj za dnevne trejde? |
Prikaži več možnosti
|