Spet se je pojavil nov player na BMWslo.com, ki misli da je pametnejši od ostalih. Tudi sam sem bil tak, ko me je začel zanimati BTC. Kaj je že bil tisti hejter, ki je rovaril po tem forumu in je bil apriori proti? Sem pozabil, ker mi je bil nepomemben. Takšne bedarije ko piše tale kekec ne najdeš vsak dan. Svetoval bi vsem, da se podučite o zgodovini denarja, kako denar nastane in zakaj je sploh nastal. Preučiti morate tudi mejnike v zgodovini $ in sicer nastanek FEDa, zaplembe zlata 1933, Breton Woods 1944 in pa Nixonov depeg $ leta 1971. Pojma nima kaj je denar, kako nastane in kako nastajajo in propadajo valute skozi zgodovino. Zlato je bilo svetovna rezervna valuta v 19 stoletju in kadar je merilo vrednosti kvalitetno (drži konstantno vrednost skozi čas) takrat v družbi zaradi kvalitetnega denarja se začnejo razmere v družbi urejati. $ ali € je crap od denarja in to iz zelo enostavnega razloga, ker je njegova produkcija prepoceni in seveda zaradi tega posledično izgublja vrednost...približno 90% nakupne moči od leta 1971 odkar traja tale fiat experiment je $ popušil. Nahitro sem preletel nebuloze tega avtorja. Sprejmem izziv in lahko odgovarjam na tvoja vprašanja. Postavi prvo vprašanje, pa ti bom argumentirano odgovoril.