Počasi se .....kuhajo...
Delu se je update kokr vem.
Delu se je update kokr vem. M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Mene pa bitstamp jebejo. Sem že imel vse verified, pa pol neki casa nisem sel gor, zdej pa ne morem nic narediti s svojimi asseti, ker zahtevajo neko dodatno preverjanje
![]() Bom tole požrl, da pridem do svojih assetov, pol jih bom pa odj3bal
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ampak zakaj, ce mas pol ze vse verified pa bo stimal?
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ker sem že enkrat mel vse verufied. Zdej moram pa se slikat neke zadeve, pa pisat s cim se ujvarjam ipd sranje. Drugje mi niso težili tako kot ti vosli
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja samo se je lansko leto še enkrat updejtalo te varnostne stvari. Vsi smo morali to naredit... tud na Binance... 1964 Ford mustang 289 V8, 2010 F11 530d |
Prikaži več možnosti
|
Odjebi cigane. Ne vem če obstaja slabša kripto borza. Meni so vse aidrope oni požrli. Prenesel vse na Binance in adijo. Upam da guznejo čim prej |
Prikaži več možnosti
|
Ja, zakonodaja se je spremenila, sploh pa ne vem zakaj ti je to toliko točno, a nisi vesel, da ne dajo kar tako in se moraš verificirat :D
Jaz sem plačal zaslonček za avto v nemčijo in so me iz banke klicali, ker je bilo sumljivo plačilo, meni se to zdi super, da preverjajo. Silence is sometimes the best answer. |
Prikaži več možnosti
|
Sej ne nakazujem več preko njih, sta mi binance in bittrex boljša. Sedaj moram samo toliko potrpet da svoje assete prekanaliziram na binance.
Arbeit und disziplin:
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tebi se zdi to super, da nas jebejo oni pa harajo na polno |
Prikaži več možnosti
|
Zakaj na Binancah položnica za internet in tv (t2) ni dovolj za proof of address? |
Prikaži več možnosti
|
To boš moral pa njih prašat prjatu |
Prikaži več možnosti
|
A ima kdo kaksne izkusnje z wirexom? Eno leto se ze drkam z njimi za posranih 70k€, zaklenili racun po tem ko se jim je poslalo vse zivo sranje za KYC protokol, se firmo btc bankomatov sem klical da so mi zrihtal potrdila o transakcijah pa nic… so poslali da bojo zaprli racun in kam naj nakazejo preostanek sredstev na racunu… od takrat dalje pa tema, telefonske nimajo, na customer support odgovarjajo bolj bogo, zadnji odgovor je bil da se financial department ukvarja z nakazilom….. kaka ideja, kdorkoli, karkoli???? |
Prikaži več možnosti
|
komplicirajo nekaj zadnje čase... pošlji jim izpisek iz spletne banke... js sm jim dal izpisek predplačniške kartice... drugo jim nič ni bilo dost dobro... |
Prikaži več možnosti
|
Jza pa osebno izkaznico... Pa je blo na hitro verificirano... nobenih računov, položnic,....Samo to je blo lansko leto že takoj ko je blo treba verificirat na novo... še isti dan ko je prišlo obvestilo.
Danes morda malo komplicirajo. Ne vem.
Me pa binance aplikacija verificira vsakih nekaj dni. To prej ni delalo. Po novi verifikacijo pa na vsakih nekaj dni zahteva verification... pa mam kar faceID naštiman za to, da se ne kopira gesel iz authenticator-ja pa tako naprej. Urejal BMW4everafter, 09.02.2023, 08:42. 1964 Ford mustang 289 V8, 2010 F11 530d |
Prikaži več možnosti
|
Ko je ena ruska menjalnica zaružila pred nekaj leti je pomagalo, da sem si pogledal njihov finančni sistem, spisal mail z omenjenimi ruskimi regulatorji in "ton" se je hitro popravil. |
Prikaži več možnosti
|
Sem pisal tudi litvijskim regulatorjem oz pod katero drzavo pac ze spada wirex, pa so rekli da bojo zrihtal pa se kr nic.. hvala za nasvet, bom se malo sem pritisnil ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ja to sem tudi kasneje naredil in je delovalo. |
Prikaži več možnosti
|
A to ste kaj obdelali? https://siol.net/dig...rabljene-598953 |
Prikaži več možnosti
|
Sej ni kej.... Mamo pregovor: Ni samo lisica zvita, ampak tudi kokos neumna
![]() |
Prikaži več možnosti
|