Skoči na vsebino

narociavto.si - Najbolj odkrit nakup vozila v SLO

* * * * - 13 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
2161 odgovorov v temi
narociavto.si
narociavto.si

License To Sell

• Oglaševalci
  • Sporočil: 725
  • Avtomobil: Po naročilu

@hooks: tudi mi :)

@urban: S takimi avtomobili imamo super izkušnje. Tudi splačalo bi se, v Nemčiji jih je ogromno. Če je nakup aktualen že sedaj, nas kar kontaktirajte na marko@narociavto.si ali preko obrazca tukaj in gremo v akcijo!

Lp,

Ekipa narociavto.si

Najbolj odkrit nakup vozila v SLO. Za nakup kliknite na www.narociavto.si, čimprej!
Prikaži več možnosti

narociavto.si
narociavto.si

License To Sell

• Oglaševalci

V priponki so slike avta, ko je štartal iz Nemčije in preden ga je stranka prevzela. Je pa zanimiv primer, prodajan v Nemčiji, avto pa italijanski. Stranka se je vseeno odločila zanj, ker je bila cena toliko nižja.

Stranka si je v tem primeru zaželela Škodo Octavio z naslednjimi lastnostmi:

- Letnik mlajši od 2014 (facelift)

- Okoli 150.000 KM

- Elegance oprema

- DSG menjalnik

- 2.0 TDI

- Cena do 13.000 EUR

Dobavljen avto:

- Letnik 2014 (1. lastnik)

- 159.262 KM (redno servisiran na uradnem servisu)

- Elegance  oprema

- DSG menjalnik

- 2.0 TDI

- Cena: 12.300 EUR (lani)

- Še nekaj opreme: Lane Assistant, Driver Activity Assistant, 17 col lita platišča, PDC spredaj in zadaj, Navigacija, Heading Control Assist, Bluetooth telefonija

Slike spodaj (na avtu je bilo opravljeno temeljito čiščenje in nič drugega).

Pred štartom:

0.jpg 3.jpg 6.jpg 7 (1).jpg

Ob predaji:

20171202_114436.jpg 20171202_114447.jpg 20171202_114447.jpg 20171202_114826.jpg 20171202_114537.jpg 20171202_114606.jpg 20171202_114613.jpg 20171202_115320.jpg

Zgodbe naših strank si preberite tukaj.

Najbolj odkrit nakup vozila v SLO. Za nakup kliknite na www.narociavto.si, čimprej!
Prikaži več možnosti
    • tipmisle in AVTOKOZMETIKA KRISTAL uporabnikom je všeč to sporočilo

bancnik
bancnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 392
  • Avtomobil: LPP Urbana

nima xenonk  :confused

Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta.

Prikaži več možnosti

Volvej
Volvej

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 491
  • Avtomobil: Volvo V70R AWD

Po napisanem res zgleda vaša storitev na nivoju. Bravo fantje in keep up the good work!

Prikaži več možnosti
    • Nos in narociavto.si uporabnikom je všeč to sporočilo

Bavarec fan
Bavarec fan

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 13 149
  • Avtomobil: e86 3.0 si

nima xenonk  :confused

Sodelavec je trenutno v fazi nakupa 3 leta starega vozila za 30k €, z halogenskim žarometi...

If clothes make the man, then the engine definitely makes the car. By Larry Webster (Car and Driver)
Prikaži več možnosti
    • bedolin in narociavto.si uporabnikom je všeč to sporočilo

alesr
alesr

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 629

Sodelavec je trenutno v fazi nakupa 3 leta starega vozila za 30k €, z halogenskim žarometi...

Stop him now!!
Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik
  • Sporočil: 86 870
  • Avtomobil: Bee-em-wee

Stop him now!!

lol

Ko sem bil jaz v Aziji, sem na svoje veliko začudenje ugotovil da se tam dol vsi vozijo s halogenskimi žarometi, tudi najnovejši in najdražji avtomobili imajo halogenke... glede na to da sem pri nas navajen da imajo tudi avtomobili za 300 eur xenonke (ki so včasih vredne več kot avto), sem se čudil kako so sploh še živi :skrbast

Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje.

Prikaži več možnosti

tristan01
tristan01

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 533
  • Avtomobil: F31 318dTA (2013)

lol

Ko sem bil jaz v Aziji, sem na svoje veliko začudenje ugotovil da se tam dol vsi vozijo s halogenskimi žarometi, tudi najnovejši in najdražji avtomobili imajo halogenke... glede na to da sem pri nas navajen da imajo tudi avtomobili za 300 eur xenonke (ki so včasih vredne več kot avto), sem se čudil kako so sploh še živi :skrbast

Jerry, kaj če bi se raje primerjali še z Afriko? Tam pri večini avtomobilov luči sploh ne delujejo... pa tudi večina preživi.

LP Tristan01

Prikaži več možnosti
    • Rottie in Nos uporabnikom je všeč to sporočilo

Sorgo
Sorgo

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 107
  • Avtomobil: R6 topless

Marsikomu je vseeno ali je Xenon, LED ali Halogen žaromet. So mu druge stvari pomembnejše kakor pa luči. Sicer pa roko na srce, tudi dober halogen ni spet tako slab.

Govorim o rabljenem avtomobilu.

Mi pa je sila smešno, ko so nova vozila za 30+k € "prestižnih" znamk z H7 žarnicami.

Ampak spet, tudi tu lahko navežemo na to, da je raje dal 2k za navigacijo ali gretje sedežev in športno podvozje kakor za Xenon/LED (čeprav pri celotni ceni je unga jurja al dva zanemarljivo).

Vsakemu svoje. Jaz vem, da sem lani rekel "če plačam toliko za avto bo pa tudi opreme imel", medtem, ko me H7 žarometi na cabriu ne motijo (le gledam če mi luči svetijo, ko presedem iz enega v drugega :ok2).

Urejal Sorgo, 27.01.2018, 00:07.

Prikaži več možnosti
    • narociavto.si je všeč

m4tj4z
m4tj4z

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 607
  • Avtomobil: 3D

Raje 2k za navi ter ogrevalnik scrklane ritke, kot pa za xenon. Prve 2 stvari so afnarija, xenonke pa pripomorejo k varni vožnji ponoči. :crazy  :napaka  

neJEZImo Save 

Prikaži več možnosti
    • narociavto.si je všeč

narociavto.si
narociavto.si

License To Sell

• Oglaševalci

Ja, res je, stranki je bilo dosti vseeno za xenon, važna ji je bila ostala oprema.

Je pa zanimivo, marsikateri avto, ki je bil nov 70k EUR+, nima xenonk. Morda smo pa samo v Sloveniji tako mahnjeni na to. Pa na športne sedeže. In na Navi Professional :D

Lp,

ekipa narociavto.si

Prikaži več možnosti
    • Nos in timej98 uporabnikom je všeč to sporočilo

Cdriver
Cdriver

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 4 068
  • Avtomobil: Japonski eksot

Na xenon jih je večina mahnjenih ker avto lepše zgleda, zakaj so pa v Sloveniji vsi tako mahnjeni na navigacijo mi pa ostaja skrivnost še dandanes.

@naročiavto. A se da pri vas dobit tudi kaj z malo km al samo "izrabljeni" primerki z 150k plus? Govoriva o hipotetičnem primeru mojega bodočega nakupa, kjer ne želim avta z 2milijon" km ampak nekaj ohranjenega.

Prikaži več možnosti

m4tj4z
m4tj4z

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 607
  • Avtomobil: 3D

To bo pa čisto od tebe odvisno, od tvojih želja, ter debeline denarnice.

neJEZImo Save 

Prikaži več možnosti

narociavto.si
narociavto.si

License To Sell

• Oglaševalci

@Cdriver: mislim, da je odgovor za navigacijo tudi v tem, da lepše izgleda. Pa malo bolj uporabno je. Glede avtov z nizko kilometrino, ni problema. Dobavljamo avte od 0 km naprej (oz. s kolikor pač pridejo novi). Kot je bilo omenjeno, je pa potem seveda tako vozilo dražje od tistega s 150k KM. Zaradi tega se stranke ponavadi odločajo za avte s tako kilometrino. Ker stanejo kar precej manj.

Lp,

ekipa narociavto.si

Prikaži več možnosti
    • Cdriver je všeč

bancnik
bancnik

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 11 392
  • Avtomobil: LPP Urbana

Verjetno ne rabim razlagat kaksna je razlika v vecerni voznji ko pada dez z xenonkami ali halogenkami...z halogenkami je kot bi imel ugasnjene luci pa se ti vozi...

Ze brez dezja zna biti zvecer problem pri uporabi halogenk.

Xenon pa niti ni tako drag, ce se ze gleda po novem vozu, je must-have.

Ob poplavi LED tehnologije je xenon postal ‘poceni’.

Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta.

Prikaži več možnosti

narociavto.si
narociavto.si

License To Sell

• Oglaševalci

Posebna ponudba, ker se trojka te barve in opreme le redko pojavlja, je pa zelo zaželjena:

Estoril Blau 320d F30

1. lastnik, brez ugotovljenih popravil na avtu

Prva registracija: 26.11.2012

75.998 KM prevoženih

135 KW

Manual

M-paket zunaj in notri

Športni sedeži - alcantara

Bi-xenon

PDC spredaj in zadaj

Navi Business

Šibedah

2× platišča in gume (kovinska z gumami (4-5 mm) + 18 col lita z gumami Goodyear (7-8 mm))

+ glej priloge

Redni servisi, vpisani v servisno knjigo - avto je trenutno potreben rednega servisa

Cena: ocenjujemo, da bi se ga dalo dobiti za samo 19.695 EUR (cena do registracije v Sloveniji, vključen transport v SLO, hramba vozila do homologacije v pokritem in ograjenem skladišču, urejanje homologacije, notranje in zunanje čiščenje vozila)

Vsi zainteresirani mi pišite na marko@narociavto.si, da vam pošljem popolno dokumentacijo o vozilu.

Za avto se je potrebno odločiti do jutri, nedelje, do 20h. Ob odločitvi je podpis pogodbe in polog are 20%. Potem damo ponudbo na avto. Če ponudba ni sprejeta, vrnemo aro. Če je sprejeta s strani prodajalca, gremo v dobavo avta. Ara se seveda potem šteje v ceno avta.

Za vsa vprašanja smo na voljo.

Lp,

ekipa narociavto.si

screencapture-bimmer-wor.jpgexterieur.jpg

Pripete slike za predogled

• 0.jpg
  • 2.jpg
  • 6.jpg
Prikaži več možnosti
    • AVTOKOZMETIKA KRISTAL je všeč

simonzan
simonzan

Novinec

• Uporabnik
  • Sporočil: 447
  • Avtomobil: VW Passat, BMW F32

Upam, da se v letosnjem letu nabavim g30 520d. Na Mobile.de so ze od 33k eur dalje, okrog 38 do 39k pa je ponudbe zelo veliko. Gre za t.i. yahreswagne. Zanima me, ce imate navezo tudi na tem segmentu in koliko bi me pri vas prisla g30 520d, ki se v Nemciji proda za 38.000 EUR. Hvala in lp
Prikaži več možnosti

urban
urban

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 514

Posebna ponudba, ker se trojka te barve in opreme le redko pojavlja, je pa zelo zaželjena:

Estoril Blau 320d F30

1. lastnik, brez ugotovljenih popravil na avtu

Prva registracija: 26.11.2012

75.998 KM prevoženih

135 KW

Manual

M-paket zunaj in notri

Športni sedeži - alcantara

Bi-xenon

PDC spredaj in zadaj

Navi Business

Šibedah

2× platišča in gume (kovinska z gumami (4-5 mm) + 18 col lita z gumami Goodyear (7-8 mm))

+ glej priloge

Redni servisi, vpisani v servisno knjigo - avto je trenutno potreben rednega servisa

Cena: ocenjujemo, da bi se ga dalo dobiti za samo 19.695 EUR (cena do registracije v Sloveniji, vključen transport v SLO, hramba vozila do homologacije v pokritem in ograjenem skladišču, urejanje homologacije, notranje in zunanje čiščenje vozila)

Vsi zainteresirani mi pišite na marko@narociavto.si, da vam pošljem popolno dokumentacijo o vozilu.

Za avto se je potrebno odločiti do jutri, nedelje, do 20h. Ob odločitvi je podpis pogodbe in polog are 20%. Potem damo ponudbo na avto. Če ponudba ni sprejeta, vrnemo aro. Če je sprejeta s strani prodajalca, gremo v dobavo avta. Ara se seveda potem šteje v ceno avta.

Za vsa vprašanja smo na voljo.

Lp,

ekipa narociavto.si

screencapture-bimmer-wor.jpgattachicon.gifexterieur.jpg

nemški?

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Jerry, kaj če bi se raje primerjali še z Afriko? Tam pri večini avtomobilov luči sploh ne delujejo... pa tudi večina preživi.

LP Tristan01

To lahko reče samo nekdo, ki je tako zaplankan kot ti. Azija je neprimerno bogatejša kot Afrika, cene nepremičnin so enake ali celo višje kot v Ameriki, bogatašev je kolikor hočeš. Tudi v Maleziji in na Filipinih, pa sta to revnejši državi Azije. No kljub temu kot rečeno oni xenona nimajo, ga ne kupujejo in ne uporabljajo. Zakaj je tako ne vem, sklepam da zaradi lepšega vremena kot pri nas, je pa vseeno hecno ko vidiš avto za recimo 300.000 eur (pri njih toliko stane avto ki ga pri nas dobiš za 100 ali 150.000 eur, ker imajo nore davke), je polno naložen, nima pa xenona.

Prikaži več možnosti

Jerry
Jerry
  • Uporabnik

Na xenon jih je večina mahnjenih ker avto lepše zgleda, zakaj so pa v Sloveniji vsi tako mahnjeni na navigacijo mi pa ostaja skrivnost še dandanes.

Vsi niso, jaz recimo nisem. Ko sem kupoval svojega mercedesa nisem radia niti pogledal, oziroma sem ga samo ošvrknil z očmi, ko sem videl ekran(ček) sem mislil da ima navigacijo. No potem sem šele čez ene 2 ali 3 tedne ugotovil da tisto sploh ni ekran za navigacijo, ampak je čisto navaden radio. Sem se samo zarežal, briga me... navigacijo imam na telefonu, kaj mi bo v avtu :hihi

P.S.: Je pa res da če imaš avto recimo na fafing (pa ne zato da denar vložiš v biznis, ampak zato ker si suh kot cerkvena miš in hočeš imet vseeno makino pred bajto), je pa NAVI fajn stvar ker ti dviguje ego (tudi če ga sploh ne uporabljaš), sosedje vidijo ekran in so že zeleni od fovšije :rofl NAVI je pri nas statusni simbol, zato ga folk hoče imet - ne zato ker ga rabi  :ok

Prikaži več možnosti
    • sash, Cdriver, sssimon in 2 ostalim je všeč

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.