Tako si ga uredil, zdaj pa prodajas? Kateri drugi ti ne da miru? Cena se mi zdi korektna, malo poglihata z resnim kupcem pa je.
Trenutna ponudba E60 na avto.netu
|
Prikaži več možnosti
|
zelo Lep.
Če bi bil limo, bi te sigurno že klical zanj |
Prikaži več možnosti
|
Volan pa se nekomu ni ravno najbolj posrečil…. A lahko zvemo kdo je to delal? |
Prikaži več možnosti
|
Meni osebno deluje zelo debel za v roke |
Prikaži več možnosti
|
Tudi to je možno, ja :D IF YOU LIKE MY COMMENT PRESS THE SUBSCRIBE BUTTON BELOW! THANK YOU! MUCHAS GRAZIAS! SALAMAT! 謝謝你! ขอขอบคุณ! اشكرك! |
Prikaži več možnosti
|
Danijel Š. Men se ne zdi slabo naret.
Malo je debelejši ker je prevlečen čez original, velik je pa kriva slika ker je na wide angle slikano. Zato tut zgleda leva stran debelejšga od desne ipd. V resnici ni tak.
Zato ker nisem diht
Hvala! |
Prikaži več možnosti
|
Saj tole smo že komentirali par strani nazaj. |
Prikaži več možnosti
|
Se je pisalo o tem avtu na strani 84
![]() Sen si ga zapomnu ker je BMW_V10 opisal zadn odbijač kot “ciganija s štirimi rori” ![]() Bi pa naj bil ameriški. |
Prikaži več možnosti
|
https://www.avto.net...y=BMW serija 5:
Ni E60, sam nisem vedel v katero drugo temo naj prilepim link, je pa redkost tole na avto netu... malo pleha, malo žice i dobiješ Opelice |
Prikaži več možnosti
|
Dalibor |
Prikaži več možnosti
|
Tale recimo je zanimiv... Sicer ne vem, kako se ne potrudijo in za oglas v piko očistijo avta pa vendar... na hitro me motijo praske pri NAVI, praska na letvici ob volanu, buška na havbi, voznikov sedež ni ravno slikan, kar se pa vidi, se mi zdi kar pomečkano, glede na to, da je tole usnje res TOP, volan ne vem, kaj bi rekel, tak je. Kilometri pa tudi ne vem, lahko da štimajo.
https://suchen.mobil...83-3d2c0995fc25 |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem kaj te točno moti pri tem oglasu ampak glede na to da iščeš v povprečju 15 let staro vozilo si preveč picajzlast ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Za tazga je samo nov avto iz salona.
|
Prikaži več možnosti
|
Zdej če prav razumem iščeš E61 LCI z M57, te sive barve, bež komfort usnje z gretjem in hlajenjem, M paket, ful opremljeno z CIC, v prvi barvi, ohranjeno na ravni novega avta in z manj kot 250k prevoženimi. Men se zdi da iščeš avto, ki ne obstaja.
Bi blo bolš da vzameš enga za manj dnarja pa zrihtaš vse te stvari ki te motijo - sploh če imaš budget 10k sem 100% da vse zrihtaš. Kilometri pri starostih E60/61 pa vsaj men niso niti mal važni. Urejal dnjehen, 09.05.2022, 09:03. |
Prikaži več možnosti
|
Seveda obstajajo, bencinci pa sploh. Le cena ni tako popularna.
BMW 530 d xDrive M SPORT SCHIEBED. MEMORY LEDER as Saloon in Berlin (mobile.de)
BMW 530 xd Touring Aut. M-Paket Navi Leder 1Hand as Estate Car in Berlin (mobile.de)
BMW BMW E60 535d LCI as Saloon in Nippes (mobile.de)
BMW 530i xDrive M-Sport PANORAMA/XENON/NAVI/PDC/1.HD as Estate Car in Hagen (mobile.de)
BMW 530ia*M-Paket! Traum! SAG! 115tkm! Dt.Fahrzeug!* as Saloon in Wiesbaden (mobile.de)
BMW 523i Edition Exclusive +nur 46.110km +Soft Close as Saloon in Altlussheim (mobile.de)
BMW 550i Lim. BiXenon,Navi,Leder,HeadUp,ACC,Spur,GSD as Saloon in Coswig (mobile.de)
Vem pa, da so cene 5GT zelo blizu, pa je novejši model. ( ne govorim o 10k EUR ) Urejal simply, 09.05.2022, 09:55. |
Prikaži več možnosti
|
X-drive nimam kaj rabit, samo balast in potencialne težave.
Tale mi je drugače TOP, samo trenutno mi precej bolj prav pride karavan pa tudi N53 bi se po vsem znanem skoraj raje ognil. |
Prikaži več možnosti
|
Bogdej desci. Kaj je kj z temu a ma gdo ksno info o temu vozu?Vidm da se svalka ze neki cajta na avto.netu
https://www.avto.net...rija 5 Touring: |
Prikaži več možnosti
|