Pozdravljeni, sem brskal po forumu pa nisem nikjer našel. Zanima me vse v zvezi z orodjem oz opremo za avtomehanično delavnico... Obstaja verjetno ravno toliko gostilniških debat o tem katera znamka orodja je boljša ali je to Beta ali Unior ali Usag kot Porsche VS Ferrari... kakšna so pa vaša mnenja iz prakse itd. Prav tako me zanima debata 2 stebrna dvigala VS škarjasta, potem lahko kakšno rečemo o pnevmatskih pištolah nevem Beta VS CP itd... Pa še o montirkah in centrirkah itd...
Sam imam doma ubistvu vse od Uniorja... Meni osebno se zdi kvalitetno orodje... Fora je pa v tem da nimajo recimo tako široke palete orodja kot Beta recimo... Posledično si mislim da če nekje kupim recimo kovček orodja + pnevmatsko pištolo + moment ključ + dvigalko itd da bom dobil boljšo ceno kot malo tu malo tam...
Tako da dajte se razgovorit ker me te zadeve močno zanimajo.
Razne hobi zadeve iz Hoferja, Obija, Lidla in ostalo orodje katero je primerno da se moj 4 letni sin z njim igra dajmo prosim spustit iz te debate...
Še nekaj pomembnega. Kje vse to nabavit oz ali se kdo z tem ukvarja oz ima poznanstvo itd... Torej kvalitetno orodje 1 klase za čim bolj ugodno ceno...
Potrebuje se VSE.
Hvala za konstruktivno debato...