Jaz grem naprimer z družino že 10leto na Hrvaško na otok Pag v Mandre.
http://www.sugar-mandre.com/

Urejal Falco, 11.03.2013, 19:47.
Popravil naslov
Že imate kakšne načrte kam letos na dopust ?
![]() Jaz grem naprimer z družino že 10leto na Hrvaško na otok Pag v Mandre. http://www.sugar-mandre.com/ ![]()
Urejal Falco, 11.03.2013, 19:47.
|
Prikaži več možnosti
|
![]() Men so Mandre zelo pri srcu! Kakšne so pa kej cene pri teh cukrih? :D Urejal u-r-o-s, 21.02.2012, 19:19.
LP, Uroš
|
Prikaži več možnosti
|
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Pismu jst še v bundi okol skačm, ti pa že o morju sanjaš
![]() Drugač pa Umag definitivno spet, tko k usak let, ostalo so spontano ![]()
Flat out 'till you see God, then brake.
|
Prikaži več možnosti
|
Medulin "alinkluziv".
![]() |
Prikaži več možnosti
|
jaz pa mislim da bom kr sel v hribe...ker morja imam ze poln kufra (gledam ga vsak dan )
![]() ....San Candido je moja najljubsa destinacija (Italija) |
Prikaži več možnosti
|
tu pri nas, ali nasplošno v mandrah? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
kaj pravite o Mljetu (konkretno Saplunara)? Ima že kdo izkušnje?
@Jerry: Tako da ti se kar do Miholda zapelji in upaj, da bo imel čas... ker je čakalna vrsta nanj daljša kot pri kurbi, ki daje zastonj.
|
Prikaži več možnosti
|
uf kje je to daleč dol
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Baška ruzl.
![]() ![]() ... mljet je baje kar najs, ma frend dol hišo ... samo za nas je trenutno malo predaleč. ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
jaz sem bil zdaj za praznike v Baški pa je res lepo, ampak v sezoni pa nebi šel tja, je pomoje kar malo preveč gužve ![]() |
Prikaži več možnosti
|
sem bil lani in tudi meni ni najbolj všeč ... v resnici mi celoten severni del ne diši:ok
Urejal Ch4ng3, 08.05.2012, 23:26. |
Prikaži več možnosti
|
Malo refresha: prvomajske na slovenski obali, pred tem sta padla še Barcelona in Beograd .... ampak hočem še
![]()
Flat out 'till you see God, then brake.
|
Prikaži več možnosti
|
evo mi smo bili tudi za prvomajske in... zakon! In ugotavljali smo ravno to kar si napisal da poleti pa ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mah, Baška je zakon, super voda in plaža, povsem nekaj drugega kot Istra. Tu se začne pravo morje. ... škoda je edino, ker je v glavni sezoni res gužva. ![]()
@ily in @klemen: Kdaj in kje sta pa bila? Poleg za prvomajske je najboljše iti v pred ali posezoni, torej junija in septembra. ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
Ravno tako smo bili v baško za praznike prespali na blef obil zelo ugoden apartma za 10€ na osebo. Vbistu pred večerjo smo šli iskat, ena gospa nam je rekla 20€ na osebo pa smo rekli gremo še malo pogledat. Pa priteče po ulici za nami soseda pa paravi da ima velik apartma za 6 oseb(tri spalnice, dve kopalnice, veliko teraso) v glavni sezoni ima ceno 140€, je pa amartma 30m od plaže če koga zanima lahko posredujem kontakt.
Sem pa bil presenečen nad številom kopalcev in obiskovalcev na plaži. Naslednji dan je bilo že manj. Edino kar pogrešam v baški so kakšne drevesa da bi bila senčka. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Prineseš si senčnik in je to to. ![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
bil sem letos za prvomajske (nedelja, ponedeljek, torek nazaj) ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Aha, mi smo bli od torka do sobote v Hotelu Corinthia.
![]() BMW e30, e36, e46, e90LCI xDrive, F10 LCI xDrive ... |
Prikaži več možnosti
|
mi od petka do torka, za spremembo v mobilnih hiškah v kampu
![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|