Skoči na vsebino

Nakup rezervnih delov na spletu

* * * * * 1 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
216 odgovorov v temi
bemvejc
bemvejc

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 498
  • Avtomobil: F11 525d

ima kdo kakšne izkušnje z  rezervniavtodeli24.si ?

kupujem namreč vse štiri amortizerje za E91 L.2009,

pa je na omenjeni spletni strani kar nekaj ceneje, kot (preko vez) pri nas...

je že kdo kaj naročal?

Prikaži več možnosti

Roberto88
Roberto88

88 Power

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 674
  • Avtomobil: BMW

Snemi si aplikacijo Autodoc, in preveri cene še tam.
Stern des Südens - FC Bayern München
Prikaži več možnosti

e34td
e34td

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 6 760
  • Avtomobil: Ni €€€

Jaz kupujem samo še na teh dveh straneh. Zaenkrat dobil vse kar sem naročil in ne nujno točno to kar sem naročil. Autodoc je načeloma par centov cenejši,pride pa iz rezervnideli24 hitreje do mene,drugače isto sr...
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
Prikaži več možnosti

bemvejc
bemvejc

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 498
  • Avtomobil: F11 525d

Jaz kupujem samo še na teh dveh straneh. Zaenkrat dobil vse kar sem naročil in ne nujno točno to kar sem naročil. Autodoc je načeloma par centov cenejši,pride pa iz rezervnideli24 hitreje do mene,drugače isto sr...

Ja, nekaj sem že slišal, da so površni pri pošiljanju pravih artiklov...
na čigave stroške pa gre če moraš pošiljati nazaj?
Prikaži več možnosti

AvtoFun
AvtoFun

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 160
  • Avtomobil: BMW & Audi

Saj to je ravno to, kolega kupil pri njih nov Hella kompresor, v garancijskem roku je crknil. Ne me zdaj na besedo vzeti ampak mislim da je strošek pošiljanja nazaj bil njegov. Ampak to še ni največja težava. Težava je da postopek traja in ti si brez klime sred poletja sigurno 14 dni. Preden pošlješ, preden pošiljka prispe, preden te obravnavajo in preden pride pošiljka nazaj. Mislim da ni bilo vse skupaj obravnavano ravno realtime kot bi človek pričakoval. Dejstvo je da če se pri nas pametno dogovoriš prideš tem cenam blizu. Torej kak potrošni material kjer ni možnosti reklamacij bi rekel DA, kakšni večji, bolj kompleksni sklopi pa NE. Enako smo imeli izkušnje z dvomasnim vtrajnikom iz tujine. Zopet si vsaj 14 dni brez avtomobila če že ravno vmes ne kupiš drugega in tam zahtevaš denarja nazaj (v kolikor je opcija)... Skratka pamet v roke.

Prikaži več možnosti
    • zok je všeč

Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator
  • Sporočil: 68 099
  • Avtomobil: sivo povprečje

Ja, nekaj sem že slišal, da so površni pri pošiljanju pravih artiklov...
na čigave stroške pa gre če moraš pošiljati nazaj?

Niso nič površni, to delajo nalašč. Glej Octopusove objave na to temo, tudi sam imam podobno izkušnjo. :damn

To our friends and loved ones, no longer with us.

Prikaži več možnosti

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 548
  • Avtomobil: E46 316i, E60 530iA FL

Bom tukaj uprašal, da ne odpiram nove teme. 

Tisti, ki ste nakupovali preko AUTODOC-a, ste bili zadovoljni s tistim kar ste dobili?

Je boljše plačati preko paypal-a ali s kartico?

Gledam, da so cene skoraj sumljivo nizke, so to pristni izdelki, torej je Textar disk dejansko textarjev ali kakšen ponaredek. Vprašam samo iz previdnosti.

Kako je s poštnino? Nekaj sem bral, da včasih vtaknejo kar neke svoje znamke delov, ve kdo kako je s tem?

Hvala  :beer

Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator

Je bila debata o njih par mesecev nazaj. Išči poste uporabnika Octopus. Na kratko, poskušajo te ogoljufati na način, da recimo če ti nabaviš Textar disk, ti pošljejo kao njihovega Stark za katerega trdijo da je neka hudo kvalitetna roba (v resnici pa neki kitajskega) in da so tolk dobri da ti ga dajo ceneje (na netu imajo ponavadi višjo ceno od priznanih znamk). Sicer baje če se pritožiš in vrneš ti potem pošljejo kar si naročil, ampak se zanašajo na to, da se folku ne da oziroma da nujno rabijo del in se s tem ne bavijo. Sam imam enake izkušnje, so mi poslali benz pumpo na ta način, s tem da so mi celo račun popravili kot da sem to Stark robo naročil, kar vem da nisem. Ampak sem jo nujno nucal, tako da sem jo pač obdržal (je že crknila, pa ne po lastni krivdi, tako da niti ni važno :-D ). Recimo hladilnik za vodo sem pa dobil pravo firmo. Ni tako sicer pri vseh stvareh, ampak nas je kar nekaj že tu gor s podobnimi izkušnjami. Ostale stvari so pa kar ugodne pri njih.

Jaz se njihovih stvari v glavnem ne poslužujem več, razen če bi bila razlika v ceni v prid njim dovolj velika, ali pa bi imeli robo, ki je drugje ne bi našel.

Prikaži več možnosti
    • Warden in BMW_V10 uporabnikom je všeč to sporočilo

zok
zok
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 367
  • Avtomobil: e60 530xd, Falco, Futura

Tisti, ki ste nakupovali preko AUTODOC-a, ste bili zadovoljni s tistim kar ste dobili?

Ne.

Narocil sem prednja Bilstein B4 amortizerja. Ker je moj voz x-drive, je ponudba delov zanj nikakva (obstajajo trije proizvajalci - Bilstein, Sachs in Boge al kaj je ze), medtem ko imas za RWD verzijo svega i svasta kar ti srce pozeli. Cene so temu primerne - prednji amortizer za RWD E60 dobis za od 50 eur naprej, medtem ko je dalec, DALEC najcenejsa zadeva za x-drive pri nas bil Bilstein za 190 eur kos z rabatom - tukaj pa so jih imeli celo za 117 eur, Sachs pa za 132. Ker imam izjemno dobre izkusnje z B4 pri dveh prejsnjih avtih, sem hotel tudi tokrat imeli B4, zato sem narocil dva B4 amortizerja, po dveh, treh tednih pa dobil dva Sachs amortizerja. Drazja ali ne, tistih 30 eur razlike pri paru me sploh ne briga - Sachs je prevec cigumijast za moj okus, medtem ko sta prejsnja dva avtomobila na Bilsteinu bila cvrsta tako kot je treba. Ampak kaj naj - originalni Sachs prednji desni amortizer je povsem izpustil duso, zato je bila menjava nujna. Nezadovoljstvo sem pozrl.

Naslednji nakupi so bili volanska letev (nezadovoljen - ima obnovljena zracnosti kot originalna), zimmerman prednja zavorna diska in brembo obloge - tisto pa stima.

Svak je kupil Eibach vzmeti in vse 4 Sachs amortizerje za E90, pa naftno pumpo in se nekaj drobnarij - zaenkrat je zadovoljen.

Prikaži več možnosti
    • Warden in BMW_V10 uporabnikom je všeč to sporočilo

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik

Hvala za pomoč.
Hmm torej načeloma, če prav razumem je največ problemov glede pošiljanja tistega, kar se je naročilo.
Plačevala sta preko paypala?
Bom še malo premislil.
Prikaži več možnosti

tratnika
tratnika

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 9 767
  • Avtomobil: e61 525dT

Sem kar nekajkrat naročal na autodoc in vedno dobil kar naročil. Nazadnje kompletno podvozje spredaj za A6 c5 za švoh 350€, meyle hd. V Adel z finim rabatom bi me pršlo dobrih 100€ več.
Autodoc in rezervnideli24h je pa to ena te ista firma, če gledaš sedež podjetja. Pa se mi zdi, da imajo celo tri "firme" isti naslov v DE.
Prikaži več možnosti

Nixxon
Nixxon
  • Globalni moderator

Si kaj kontaktiral Blackbereta za koliko ti on lahko zrihta stvari?

Prikaži več možnosti

zok
zok
  • Uporabnik
  • Sporočil: 2 367
  • Avtomobil: e60 530xd, Falco, Futura

Plačevala sta preko paypala?

Jaz vedno s paypalom, tudi kavcijo za staro volansko letev sem dobil nazaj preko paypala na tekoci racun. So me pa prej vprasali ce bi blagovolil tistih 160 eur zagoniti pri njih, da mi ga dajo v dobropis. Ko sem rekel da ne, niso komplicirali.

Prikaži več možnosti

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik

Sem uporabil autodoc-ov live chat ,pa pravijo, da če pregledaš čisto na koncu naročilo in je vse tako kot piše, potem tisto tudi dobiš.

Razlika v ceni je kar precejšnja. Gledam prednje Textar diske, ploščice, Motul olje in Mann filter olja pa je cena slabih 110€, med tem ko pri Eurotonu je blizu 200€ (sicer bi se še kaj popusta gotovo dobilo).

@Nixxon nisem še.
Prikaži več možnosti

snowlotus
snowlotus
  • Uporabnik
  • Sporočil: 445
  • Avtomobil: A6 55 TFSI & A4 3.0 TDI

Ko sem jaz pri njih naročal je prišlo vse ok, naročil sem vsaj 10x. So me pa ob naročanju ZF seta za menjalnik skušali prepričati, da ne paše na vozilo. Sem jim odgovoril v "podkrepljenem" mailu, potem je šlo vse gladko naprej. Do sedaj vse deluje :)

Prikaži več možnosti
    • BMW_V10 je všeč

BMW_V10
BMW_V10

Začetnik

• Uporabnik

Boljše novice :D . Nič poskusil bom pa kar bo bo. Bo vsaj izkušnja...draga.
Hvala vsem za pomoč.
Prikaži več možnosti

Roberto88
Roberto88

88 Power

• Uporabnik
  • Sporočil: 2 674
  • Avtomobil: BMW

Tudi sam nikoli nisem imel težav z autodocom!
Stern des Südens - FC Bayern München
Prikaži več možnosti
    • BMW_V10 je všeč

tudjstgamam
tudjstgamam

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 921
  • Avtomobil: G31 530D

jaz vedno dobil kar sem naročil. Nikoli nisem stvari nujno rabil in sem naročal preventivno. ko naročiš na rezervnideli24, dobiš paket od autodoc, torej eno in isto....

cene so pa res ugodne.
Prikaži več možnosti
    • BMW_V10 je všeč

BMW-Mojster
BMW-Mojster

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 3 534
  • Avtomobil: BMW E46 M-Tech, E39

Je bila debata o njih par mesecev nazaj. Išči poste uporabnika Octopus. Na kratko, poskušajo te ogoljufati na način, da recimo če ti nabaviš Textar disk, ti pošljejo kao njihovega Stark za katerega trdijo da je neka hudo kvalitetna roba (v resnici pa neki kitajskega) in da so tolk dobri da ti ga dajo ceneje (na netu imajo ponavadi višjo ceno od priznanih znamk). Sicer baje če se pritožiš in vrneš ti potem pošljejo kar si naročil, ampak se zanašajo na to, da se folku ne da oziroma da nujno rabijo del in se s tem ne bavijo. Sam imam enake izkušnje, so mi poslali benz pumpo na ta način, s tem da so mi celo račun popravili kot da sem to Stark robo naročil, kar vem da nisem. Ampak sem jo nujno nucal, tako da sem jo pač obdržal (je že crknila, pa ne po lastni krivdi, tako da niti ni važno :-D ). Recimo hladilnik za vodo sem pa dobil pravo firmo. Ni tako sicer pri vseh stvareh, ampak nas je kar nekaj že tu gor s podobnimi izkušnjami. Ostale stvari so pa kar ugodne pri njih.

Jaz se njihovih stvari v glavnem ne poslužujem več, razen če bi bila razlika v ceni v prid njim dovolj velika, ali pa bi imeli robo, ki je drugje ne bi našel.

Jaz imam popolnoma enako izkušnjo! Mojstri marketinga in te probajo nategnit z njihovimi shitname izdelki. Jaz sem jim vse vrnil eno za drugim. Niso pa že dolgo več najcenejši, tako da ne kupujem več od njih.

========== BMW ==========
///- CHAMPION ALL THE TIME -\\\

Objavljena slika

Prikaži več možnosti

baucek
baucek

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 595
  • Avtomobil: K 1200 RS

Jaz,kar sem pri njih narocil, je bilo OK.
Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.