Huh, ne vem kako bi ti na to vprašanje odgovoril?
Jaz imam izkušnje s temi rečmi da prej kot to, da bi bila hitrost problem zaradi samega kajaka, je problem, da se ti enostavno ne da poslušati vetra in zvokov, ki ga ustvarja upor takega tovora. Če grem kam dlje z njim na strehi, sem itak bolj na cruise mode torej odvisno od ceste, najlepše so stranske do 90kmh, AC 120+-.
Če se ti mudi se zadeva čisto normalno vede brez problema do hitrosti 160kmh. V primeru seveda, da imaš zadevo kvalitetno natovorjeno- dober strešni nosilec, dobro fiksiran in kajak prigurtnan. Kak karbon in podobna vlakna so delikatna, medtem ko polietilen in podobno lahko bolj zategneš brez strahu. Edino po več letih uporabe in če se vmes ne moreš soncu izognit bo zadeva počasi dobila manjše deformacije od transporta, ni pa nič hujšega. To tebe itak ne sekira verjetno. 
Večji problem bi bili nenadni bočni vetri. Enkrat sem z njim naletel na Maslenici da so zapirali AC in ko sem dol prišel do starega mosta so me dali vkraj pred mostom, pogledali če je zadeva dobro pritrjena in me vprašali če mislim da lahko nadaljujem pot, da je naprej konkreten veter. Nisem si najbolj predstavljal kaj to pomeni, pa sem normalno odgovoril da. Posledica je bila, da sem bil večkrat prepričan da bo kajak odpulilo s strehe, ob sunku si videl skozi vetrobran, kako se odmika od prečnih nosilcev, tisti oplov karavan se je komaj vlekel v klanec s tem na strehi, dvakrat sem v vetru kjer se jek omaj dalo odpret voznikova vrata proti vetru moral ustavit in dodatno zategovat gurtno ker jo je raztezalo. Doma sem videl, da so konci originalnih Thule prečk, kjer je bil privezan rahlo pokrivljeni. Držala ga je sredinska.
Načeloma obstajajo namenski nosilci, ki ga drži na boku. Moje slike si itak videl v e34 podforumu, jaz ga vozim z dnom na vrhu, položenega na prečne nosilce in na vseh točkah čez z gurtno privezanega. Ko ga privežeš preveri z roko kako dobro drži. Če se voziš hitreje pa na vsake toliko dodatno preveri če se kaj rahlja. Če dobro pritrdiš tovor s kvalitetnimi nosilci in trakovi ni skrbi da bo kaj odletelo.
Anita, za psa imaš lahko hladilne plašče, je pa res da na daljši poti se sušijo- lahko psa namočiš v morje, če ga to ne moti. Čeprav buldog ni ravno neka akcijska pasma.
Po pravilih plovbe, imaš kot plovilo na vesla TI PREDNOST pred raznimi motornimi barkami, čolni in skuterji. Da ne bosta bežela in hrati ostali pred vami in boste vsi v isto smer obračali.
Je pa res da v praksi sploh poleti vemo kako to gre in se sploh kakih rent skuteristov velja pazit.
+ še to, za bolj resno veslanje si hitro v prekršku, da ne boste začudeni. Pri nas velja:
čolni na vesla (tudi kajaki), jadralne deske in vodno kolo se smejo oddaljiti največ do 1000 m od obale.
Torej v praksi ti greš kilometer od obale in če si namenjen nekam, ne sme biti pred tabo obala dlje kot 1000m. Kar pri nas sicer ni problem. 
Medtem ko pazi:
Plovni objekti iz stavka 1. ovoga članka, te drugi plovni objekti koji se ne upisuju u upisnik ili očevidnike (npr. kajak, kanu, gondola, pedalina, daska za jedrenje i dr.) ne smiju se udaljavati od obale kopna ili otoka više od 500 metara.
Kar pomeni da pri bolj resnem veslanju pri sosedih boš med otoki hitro v pekršku.
Verjetno to za vaju prvo leto ni ravno relevantno, no da ne bo kakih presenečenj.
Pri takem veslanju je itak treba še bolj paziti in spremljati vremensko napoved in natovoriti dovolj vode.