meni je letos žena izpolnila dolgoletno željo in mi za rojstni dan kupila tole:
Omega Seamaster Planet Ocean Chrono.
Urejal luta, 10.10.2008, 06:50.
|
Prikaži več možnosti
|
želja za naslednjo Tag Heuer Grand Carrera ali pa kakšen Breitling
|
Prikaži več možnosti
|
Breitling so recimo simpatične urice
![]() http://www.breitling.com/en/ Oče jo je tudi imel... Jaz osebno ne maram ur, ker sem si z eno zdrobil zapestje ![]() ![]() LP, BB od '64 do 92' trenutno 8:1 za BMW proti MB |
Prikaži več možnosti
|
Okoli 430K pa res ![]() Urejal criptus, 10.10.2008, 07:07. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tale grand carrera caliber 36 je res huda... ![]() Urejal criptus, 10.10.2008, 07:09. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ponavadi velja, da tisti ki nekaj navaja prilima kakšen relevanten link. No naj tokrat naredim izjemo. Nagrada za uspešno diplomo je ura IWC in ne breitling za čist vsakega ki se prikaže na kapiji akademije... http://www.davidmrob...t Released.aspx Urejal criptus, 10.10.2008, 09:30. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Jaz imam malo več kot 3 leta Tissot T Touch, kovinsko, z srebrno številčnico, je ne menjam za nič, mogoče za kakšno Omego, vendar so malo predrage zame:)
Lp, Blaž ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ta tema je prava za uporabnika @zoki, ima par lepih primerkov ur
![]() ![]()
Učenec mora v vsem prekositi svojega učitelja, da ne bi za vselej ostal učenec.
|
Prikaži več možnosti
|
Festina je zakon-pravo razmerje med ceno in kakovostjo.
Vsak naj dela tisto kar zna: francozi naj kuhajo, nemci pa delajo avtomobile
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Točno tako, za male pare dobiš dobro uro. Jaz imam tako ![]()
Učenec mora v vsem prekositi svojega učitelja, da ne bi za vselej ostal učenec.
|
Prikaži več možnosti
|
Odvisno do okusa ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kot bi primerjal MB in BMW. Oboje špica med vozili, s tem da je MB taka klasika da je že postal mal dolgočasen.
Drugače pa seveda se strinjam - stvar okusa... ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
se strinjam z obema, stvar okusa, meni osebni rolexi niso všeč
|
Prikaži več možnosti
|
Rolex in Omega sta neposredna tekmeca in si hočta bit malo podobna. Če smo pošteni, Omega poskuša posnemat Rolex in ga je - vsaj kar se oblike tiče za moj okus celo prehitela.
He, zanimiva je celo ena scena iz 007, ko nekdo vpraša Bonda, ki je pogledal na uro, če je ta Rolex, on pa pravi - NE OMEGA ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dobro ženo imaš, da ti izpolni take želje. ![]() Sploh gravura na pokrovčku na zadnji strani je huda. ![]() ![]() P.S. Se ukvarjaš tudi s potapljanjem al ti je samo tko pač ura že od nekdaj všeč? (ura je potapljaški kronograf ... zdrži do 300m globine v kontroliranih pogojih) Urejal Rottie, 10.10.2008, 09:30. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
ja, žena ima kar razumevanje za moje želje hehe. nisem potapljač, vem pa da sem še v kahlo sral, ko sem govoril, da bom mel omego simastl. Da se se odločil prav za ta model, je pa razlog v tem, da imam močno in kosmato zapestje na katerega veliko bolj sede ura premera 45,5 mm kot pa kaj manjšega. Sicer pa tale moja zdrži celih 600 m (zelo uporabno hehe) in ima poseben Co-Axial mehanizem, ki zahteva zvdrževanje le na enkrat na vsakih 5 let. Ma kolega breitlinga pa mu je začel zaostajat in je nesu k Malalanu, ki mu je za servis zaračunal 300 EUR in to vsaki 2 leti |
Prikaži več možnosti
|
SEj dons za mal dnarja dobiš dobro uro(Citizen dela ogromno mehanizmov za bolj znane proizvajalce ur),tud tele plastik fantastik casio itd so uredu ure ,prednost teh ur je ko se pokvari jo ovržeš stran.Trenutno mam Fosil uro sam je nenosim na roki skoraj nikoli,majo pa veliko ur cena pa minimalna ,kvaliteta pa glede na ceno dobra.
|
Prikaži več možnosti
|
Moram priznat da sem tudi jaz fen ročnih ur, sicer res da mi je sanjska kaka RADO jubile,...
Vendar so mi ure takega cenovnega razreda zaenkrat še malo preveč, vendar optimistično gledano, bo prej ko slej:ok2 V moji lasti so pa sicer zaenkrat: Calvin Klein (favirit), S.Oliver (bolj modna ura), Casio G-Shock, Swatch ( Športni), pa še ene par ki glih niso omebe vredne:laugh
just - BMW-
|
Prikaži več možnosti
|
jst mam pa takole zdej že dobro leto....
![]() ![]() ....pa sem zaenkrat zelo zadovoljen z njo ![]() |
Prikaži več možnosti
|