Cestitke!
Audi A6 C7 matrix in ostali rebusi
Zena za v službo. Jst ni govora. Tut balepko od podjetja ne sam gor. 18k plus dmv je razlika v ceni s tako opremo volva. Torej okroglih 20k s prevozom... 50 za avto pa nimam
Thx ![]() Urejal damirkos1, 02.08.2018, 13:18. |
Prikaži več možnosti
|
Ah, ne bluzite, kot da je to nekaj tako groznega. Tistih 200km na mesec brez težav odpelješ na AC, približno po omejitvi, da dobiš popust na Drajvu.
|
Prikaži več možnosti
|
Posodis drajv kolegu kamjonarju pa je
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Drajv je nevarna aplikacija, kako je sploh dovoljena mi ni jasno. Ne omogoča normalne vožnje, ampak oviranje povsod kjer je to mogoče. Če spelješ normalno in ne kot polž, že ni ok..Če greš po omejitvah čez ovinek pa je aplikaciji to too much, spet ni ok. Govno od aplikacije. |
Prikaži več možnosti
|
podpis pod tole |
Prikaži več možnosti
|
No sej. Za ženo bo super. Na eco plus in drajv ON. Sploh vedla ne bo
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Drajv se izključuje z ostalimi popusti, vsaj tako so mi rekli.
|
Prikaži več možnosti
|
A ok. Vprasam sicer se ob prevzemu police
|
Prikaži več možnosti
|
2015 je se v garanciji do 2019, razen ce nima servisov potrjenih. Nemski avti majo celo 5 let garancije, tko da ne stekam....
Na verovskovi v Lj, samo sprejemnika moras za rokav pocukat :-) |
Prikaži več možnosti
|
..pa nazaj k avtomobilu. Dovolj močan in že tako lep, da bi se mu prilegla 2.5 TDI mašina.
Frgazar
|
Prikaži več možnosti
|
Meni je agent predlagal tudi to aplikacijo, sem se samo nasmejal in zahvalil. Mogoce bi pa bila dobra za zdaj cez poletje, ko stojim v guzvah na meji. Potem se res da pod omejitvijo vozit
![]() Damir, iz Volva na Audija, kako se to imenuje? ![]() ![]() ![]() |
Prikaži več možnosti
|
folk dajte se znajdt pri Drajv aplikaciji Opozorilo: Analiza, ki je zgoraj opisana je izkljucno mnenje avtorja in v nikakrsni smeri ni investicijski nasvet, ampak je namenjeno informiranju in izobrazevanju o delovanju posameznih pravnih subjektih na financnih trgih. Vsaka odlocitev o nakupu ali prodaji posameznega financnega instrumenta je v izkljucnu domeni lastnika/prodajalca ali kupca financnega instrumenta. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem zakaj bi sploh hotel adblue rihtat? Jaz upam da pri meni crkne, da ga fliknem ven, pa dpf tudi. Sranje k samo škoduje mašini. Edini plus tega je samo 1% dmv-ja pri uvozu :-)
|
Prikaži več možnosti
|
Noup, 2 leti brez omejitve kilometrov so preverli po sasiji.
Mogoce zato ker nekdo ki da 35k€ za avto pac nima namena vozit k nekim popoldancem da bodo sistem s katerim je bil motor razvit jemali stran in programirali avto na delovanje brez njega? |
Prikaži več možnosti
|
Leon audiji imajo 2 leti garancije. Ce se jo da pa kaj podaljsat pa ne vem.
V90xc je se predrag. Tko da ko bojo po 30 s pravo opremo grem takoj nazaj.
2.5 mislim da ne obstaja vec. Samo razne varijante 3.0. Bi pa sedu en competition ampak sem.takoj brez izpita |
Prikaži več možnosti
|
Competition obstaja samo s 3.0 (Bi)TDI in 326hp. |
Prikaži več možnosti
|
Rabljeni kupljeni pri dilerju majo 5 let. V nemciji. Tko kot en premium selection program majo.
|
Prikaži več možnosti
|
Leon to ne drzi ocitno, ne bod trmast, se je preverlo avto je letnik 5/2015 in ima 2 leti garancije brez omejitve km, audi bi sofinanciral 30% ampak je treba dat vlogo pocakat na odpbritev itd avto se pa jutri rabi ker se gre na pot, tko da smo uredil s popustom pri servisu in je OK. Point je bil da povem kolk stane popravilo ce bo se kdo imel podoben primer.
|
Prikaži več možnosti
|
Audi plus se rece tej garanciji. Velja eno leto. Sem pregledal cuda tega in eni majo eni ne. 5 let ni imel noben. Urejal damirkos1, 02.08.2018, 15:45. |
Prikaži več možnosti
|