Pozdravljeni,
Pri rosnih 24 letih sem si le uresničil večno željo po lastništvu pravega, originalnega M vozila. V obdobju iskanja, firbcanja ter pogovarjanja z lastniki M vozil sem ugotovil, da si je treba izbrati takega v katerem se dejansko vidiš in čutiš da je to to za tebe.
Za omenjeni E34 M5 je dober kolega pred nekaj časa izvedel po čistem naključju. Avto je bil nedokončan projekt delne obnove in od leta 2007 praktično pozabljen. Vzpostavil sem kontakt z lastnikom ter ga odšel pogledati. Dobeseden "barn find". V eni veliki hali je bila v kot postavljena na prvi pogled normalna zelena E34 limuzina, prekrita z 2-3 cm praha in pajčevine. Pogledam spredaj, M znak pri ledvičkah, z roko obrišem prah na zadnji haubi, razkrije se M znak. Barva - Lagunengrün metallic me je pa dokončno prepričala, da je to avto za mene. Lastnika sem prepričal k prodaji in čez teden dni je sledil transport v novo garažo.
Pogled vreden neskončnih nasmeškov
Z izkušnjami pridobljenimi pri večletni obnovi E46 bom sedaj v daljšem obdobju počasi spravil E34 M5 na pota stare slave, kjer si zasluži biti.
Več sledi...