1990 E34 M5 "Creature from the Green Lagoon"
Totaln understatement.
![]() To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
Miha vsaka čast! Vem, da bo avtek v nulo kot se za tebe spodobi! Naj ti da veselje!
|
Prikaži več možnosti
|
Me je kar groza, ko vidim kako je avto stisnjen tik pod stropom. Mal nepazljivosti in dobiš palačinko.
ARHITEKT
|
Prikaži več možnosti
|
Ima dvigalo endshalter |
Prikaži več možnosti
|
Hahaha. 2x sem bil na začetku zraven, ko sva skoraj naredila kabrioleta. 1x je to bila celo moja e34 touring. Sedaj je označeno na stebru za vsak model bmw-ja, ki je bil gor posebaj do kod se ga lahko dvigne. Bojazni več ni Urejal E39-530d, 29.12.2018, 12:43. |
Prikaži več možnosti
|
Čene daš pa gumijastega medvedka ki piska ko ga stisneš na strop da veš kdaj je dovolj
The Truth is Out There
|
Prikaži več možnosti
|
Sem že končno stikalo prestavil na pravo višino, tako da ni več bojazni. Dvakrat smo malo izivali do kod lahko gre.
En set pdc senzorjev od e46 mi še leži doma, verjetno bom še te integriral v sistem ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Si ne predstavljam kako je če imaš nagajivega brata/sestro/kolega, ki ti za zajebancijo izbriše eno od oznak in nariše novo kakih 10 cm višje... auč!
Kladivce kladivce na steni povej, kateri najboljši mehanik v deželi je tej! |
Prikaži več možnosti
|
Končno stikalo na strop pa je rešen ... Nobenih oznak na stebrih dvigala |
Prikaži več možnosti
|
Lepo ga rihtaš. V pravih rokah je pristal. |
Prikaži več možnosti
|
Premalo slik pa še za en drek so |
Prikaži več možnosti
|
...to si se pa lotil temeljito obnove kot treba in si m5 zasluzi...pohvale ekipi ki viha rokave okrog e34-tke...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Najprej sledi temljito čiščenje celotne karoserije in pogona. Potem pa sanacija rje in ostala kleparija. Probalo se bo čimbolj tovarniško sanirati pragove in poden. Zelo si želim ohraniti original ojačitve pragov za dvig avta.
Zelo sem premišljeval ali bi vzel motor ven ali ne. Na koncu sem si zračunal, da mi motor zunaj toliko časa prihrani da se enostavno splača. Sedaj ko vidim kako je motorni prostor umazan, pa mi sploh ni žal. Avto mora biti čist kot se spodobi vsepovsod
Pregledal bom zračno črpalko za emisije, v zraku zaenkrat še visi da jo odstranim. Urejal ALFAinBMW, 18.01.2019, 21:45. |
Prikaži več možnosti
|
Zelo sem vesel, da bo še ena lepa E34 M5 več pri nas. Vse pohvale! |
Prikaži več možnosti
|