Jaz sem ga dal čipirat ja. Pri RSS Tuning pri Podčetrtku. Motor mislim da je ta, ja. Bom poročal pojutri koliko bom imel porabe na eno daljšo turo (90km).
Škoda, da si nisem nabavil 3.0. Čipiral sem ga pa zato, ker je avto res precej slab za 190km. Teža pa to... In čip se pozna pri pospeških konkretno.
Si mogoče čekiral porabo? Evo jaz sem za kibic ta teden po vsakem končanem izletniškem dnevu (s familijo smo lovili zadnje dni mojega dopusta
) slikal porabo... je bil vsak dan zelo razgiban, tako, da se da dobiti dokaj ok sliko.
sreda...start od doma in najprej v šoping za šolo v Novi Gorici...seveda je treba obletati vse štacune,drugače nismo srečni (
), tako, da je bilo cinganje po NG. Potem ovinek čez Brda na grad Dobrovo in še obisk stolpa na Gonjačah, ter za kibic še ogled aku jezera ČHE Avče ...potem pa via Tolmin na kosilo in nato domov...
Zaključek:

četrtek...start od doma, via LJ čez Idrijo do Logatca, tam pa vstop na AC in do ZOO Lj, po končanem ogledu via Arboretum po AC (btw sočustvujem z vsemi, ki se vsakodnevno borijo z gužvo po LJ in obvoznico...sem padel v rush hour in je za znoret...ali pa sem samo jaz razvajen
). Ko končamo, pičimo čez Kamnik in via Zbilje (isto jao gužva in zastoji), kjer je postanek za kosilo, nato pičimo še na obisk k mojim staršem (hribi) in nato čez Kladje po znani trasi domov.
Zaključek:

petek je pa bil popoldanski izletek v Štanjel in nazaj... luštna furca in prekrasna cesta, za povrh še zelo prazna...
no z izjemo soške...tam se vedno najde nekdo s preveč časa... 
zaključek:

To je to...avto je na 18" 245 gumah in v avtu 2 odrasla in 2 otroka + nekaj robe v kufru. Tako, da to je iz moje strani toliko, BC se pa ve, da kaže max +/- 0.1l napake.
Na tvojem mestu bi resno pogledal, če je sesalni del nezabasan in če EGR dela brezhibno, ali če nasplošno avto dela ok. Ker avto po difoltu niti pod razno ni kronično podhranjen. Si ADblue že rešil?