Uradno: Porsche 911 (992)
Ne to ne stejem za tiscanje, to je kruzanje po ac.
|
Prikaži več možnosti
|
Glede na to kako se vecina vozi, bi rekel da smo oznaceni kot neki divjaki.
Urejal MajoR, 24.01.2023, 23:39. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Odvisno s katerim avtom |
Prikaži več možnosti
|
kruzanje je pri 90 kmh |
Prikaži več možnosti
|
Ne, kruzanje je kvecjem 130, tko kot je omejitev. Za vse ostale, ki pa se od primorke proti notranjosti po ac radi vozijo 100, pa je pa na voljo magistrala. Vozni pas 110, prehitevalni pa 100. Tak je ponavadi vozni rezim v tistih koncih.
podpis
|
Prikaži več možnosti
|
Kruzaš lahko tudi 250 na uro ali pa imaš rjave gate pri 100 na uro, odvisno od ceste. Lp |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Tole ste pa pozabli svetovat.
Underdog? |
Prikaži več možnosti
|
Rent nečesa razmeroma ugodnega za par krogov za isti denar. Te taxi izkušnje so bile meni vedno totalno overrated.
He who shall be last, shall be sideways and smiling
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Kaj naj se pa svetuje?
Vsak ve kaj si zeli, jaz se ne bi vsedel v nobenega na sovoznikov sedez, ker me je strah. Ce pa ze bi zbral dovolj poguma (pa ga nebi ce tudi bi vozil Engel) bi to bil Mercedes AMG Black Series, ker mi je res, res vsec
Drugace oa raje naj se renta kot je to svetoval forumas pred mano, bo vec od tega, pa se to naj se renta nekaj ne prevec mocnega, kaksen Clio ali pa Swift je top izbira za prvic se peljat Urejal Underdog, 27.01.2023, 15:58. "Sam ne Apnt" |
Prikaži več možnosti
|
V osnovi je plan tudi rent in pa par “u easy” krogov z lastnim M2.
Kar se taxi tiče že 15+ let ko sm prvič videl M5 taxi na YT je to postala želja… en bolano hiter krog na Nordschleife. GT2 RS MR je bil top izbira, zdaj pa mislim, da res ni več top of the top in je več kompromisov. |
Prikaži več možnosti
|
Kdaj greš gor?
He who shall be last, shall be sideways and smiling
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Zaenkrat je plan nekje med 27.4-1.5… odvisno od terminov… 28. mislim da je track day - tako da takrat ne bom vozil, ampak tu nekje no. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem ker nisem dovolj fan Poršov da bi vedu kaj je razlika med temi oznakami
Kirn jaz bi izbral AMG GT Black series zaradi V8 zvoka |
Prikaži več možnosti
|
Kar nekaj strojev je mozno probat na taxi grobniku.
https://neverlift.pro/ Pa ce prides na kak event vedno lahko tudi koga nafehtas da te zapelje kak krog. |
Prikaži več možnosti
|
Ce ze pol valjda nekaj z RS oddelka. Zvoka motorja pri 9000 rpm ne bos pozabil nikoli. |
Prikaži več možnosti
|
Po moji oceni razlika med tiščanjem in kruzanjem ni v hitrosti, temveč v hitrosti v odvisnosti od prometa.
Če grem ponoči ali zgodaj zjutraj po prazni AC proti Milanu s 180 km/h, kjer ni nikjer nikogar (razen Tutorjev) je to bolj kot ne kruzanje. Če grem po isti AC med 8h in 9h s 120 km/h, je to pogosto že tiščanje. Nevarno, res nevarno.
Sam se redno vozim po italijanskih AC, in prav poznam odseke, kjer se ne vozim več kot 130 km/h, in odsekov, kjer se ne vozim manj kot 150 km/h. Vse v isti relaciji, ampak odvisno le od prometa. No ja, in od Tutorjev. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|