Stvar debate, samo verjetno ni govora o nakupu novega porha (za 200-250 flik) ampak recimo rabljenega. Bajta pa kakorkoli obrneš veliko stane ali krediti ali kaj drugega in te na koncu še več stane, da ne govorim da jo po tok in tok letih spet nekoliko renoviraš. Greš na staro zidovje opet vse ostalo adaptirat (delat na novo). Sedaj pa si računaj koliko mečeš/mo v zidovje. Po tem takem ne bi nihče imel bajte, stanovanje,.... ker si nihče potem takem tega ne more privoščit oz. je izven dosega, pa glej ga zlomka se vse prodaja/gradi in stanovanja, bajte kot tudi plehovje podira rekordne cifre.
Meni je tudi večna želja porh carrera 911, morda mi malo žal da sem letos spustil lahko da dobro priložnost mimo, ampak vseeno imamo še čas (recimo da sem na polovici svojega življenja) 
Točno to kot pravi @mihaing, zakaj bi gledali v naprej pa kaj bomo komu pustili, kdo pa je nam kaj pustil recimo? Vsak je sam svoje sreče in usode krojač zato naj ima tudi škarje in platno predvsem za sebe.
Ko pa smo ravno pri statistikah, poglejmo koliko je ločitev, poglej koliko bajt/stanovanj se potem deli, ostaja veliko nedotaknjenega (na pol narejeno ali prazno), se ločijo, pufi ostanejo, otroc gredo lahko k bejbi ali obratno, celo gredo od doma po svoje, morda v svet za boljši jutri in predvsem za boljši denar. Skratka ostaneš v bajti recimo temu manjšem bloku ki je v tvoji lasti, polno praznine čez teden, z relativno slabo penzijo obeh (če ni kdo že udovec) in po možnosti te še zdravje j*be, pa se vpšraša kak ej to life, kaj si naredil oz. predvsem a si svoj en in edini life bil zares srečen, nasmejan in radosten v srcu ali duši? Ko prideš do tega da je denar samo številka lahko boljše lažje in bolj happy živiš (če seveda lahko), če pa imaš še kanček soli v glavi pa si itaq zmagal in si za vse ostale čudak k želiš tak avto.
porh 911 več ali manj ostaja skoz isti samo malo linije luči in ostalega malenkostno premikajo, zato je (moje mnenje) poleg še ostalih stvari na sebi, tudi tako prodajno uspešen in zaželen avto. 
Urejal Taucher, 29.11.2018, 14:14.