Pravim samo da pirelli z zvezdico niso ok docim bridgestone so. Mislim da pa je ze en cas jasno da * ne pomeni ni drugega kot zmes gume ki jo je proizvajalec razvil skupaj z bmw-jem.
Z zvezdico ali brez ali pa z oznako a0 mo vol n0 bi mogu bit obseg pri vseh gumah enak. Ampak ni...
Ja zvezdica obvezno pomeni tudi ene 2 mm profila manj, pri novi pnevmatiki.
Je pa zanimivo za F15 X5 one z malo širšimi gumami na 20 colah, mislim, da je spredaj 275/40/20, zadaj pa 315/30/20, sem iskal zimske gume, jasno RFT najraje, odobrene, ja obstaja samo star Dunlop ali 11 modelskih let stare Pirelli govorim za zimske ..... No nič od nič, po tem, ko sem preveril tuje in FB forume o F15 sem vedel, da sigurno Michelin ne gre, saj jih je več jamralo o napakah, obseg je pa pri enem po meritvah odstopal celih 8 % . Na koncu sem videl, da je več ljudi zadovoljnih z Continentalom v teh dimenzijah, sem naročil pri svojem vulkanizerju 2 leti star model, jasno ni odobren za BMW, pa tudi menda ni interesa, da bi, kdaj bil, ker to ni poceni, ko so prišle, sva z vulkanizerjem zmerila obseg, se je ujemalo spredaj zadaj praktično povsem, ko sva večkrat merila bi morda bilo manj od 0,5% razlike, sem jih vozil eno sezono nobenih niti najmanjših težav.