S temi mlincki v takih avtih se za mojo mater niso
Kia od A - Z
|
Prikaži več možnosti
|
Ma ne vem, 100 konjev v avtu velikostnega razreda Clio je pomoje čist zadost za enega penziča ali nekoga z mestnimi vožnjami. To our friends and loved ones, no longer with us. |
Prikaži več možnosti
|
In ne pozabit na 170Nm...za non petrolheade vrh glave.
Make cars fun, not fast! Tatsuru Ichishima
|
Prikaži več možnosti
|
Sportage pride 21 jurjev! To bojo prodajali ko žemlje!
|
Prikaži več možnosti
|
Dvomim. Ker tako grdega avta že dolgo ni kdo lansiral ven. Ima konkurenca mnogo lepše modele. Če pa že, potem imajo ljudje že čisto zblojene možgane, kar se estetike tiče. Ali pa sem samo jaz glup... |
Prikaži več možnosti
|
Ti si glup
Se bodo pa res prodajali ko zmešani, kot (skoraj)vsi Sportagi do sedaj. Navzven izgleda impozantno, cena je nizka in to je vse kar je pomembno. |
Prikaži več možnosti
|
Nisi glup, sam lepota je subjektivna. Sportage je čist posebn in izstopaš, pa še 7 let garancije težko premagaš.
Men ni švoh, maš dost bol grde avte naprodaj pa se vseen prodajajo |
Prikaži več možnosti
|
Men je bla grda ful. Pol sm pa crno vidu... Ni svoh, tut notr ne... Pa motorizacija cist spodobna ze pri entery levelu. Pa ceno drzi nenormalno
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem bolj za klasiko, ker sem že star. Vem pa, da so KIE dobri avtomobili. Vem iz prve roke, se vštric vozita novo kupljena e90 in ceed, in vem kaj govorim, kar se okvar in nevšečnosti tiče. KIA pri 300 000 km tudi prdnila ni, za BMW pa bolje da ne naštevam. Če poudarim samo puščanje olja na vseh koncih....
No, če povem pošteno, sem jo videl samo na slikah. Mogoče je v živo bolj od blizu in podrobno, drugače. |
Prikaži več možnosti
|
Kia/Hyundai vs 3-4-5 let star nemc ala VW/Škoda/Audi s 150 kkm prevoženimi?
Iščem in gledam kaj bi nadomestilo mojo e91. Bmw sem izključil iz izbire, ker če je zraven itak logična izbira, ampak se trenutno gre bolj za uporabnost, kot pa sam driving experience. Dolgo sem bil upiknjen v passata, zdaj sem pa začel gledat cene pa tam do 15k nič pametnega, 17-18k se najdejo kaki primerki, ki niso prežvečeni in čisti goliči, dobri primerki pa 20k+.
Potem mi pa kolega začne razlagat, kupi novo i30 CW za 20k pa imaš 5 let garancije, pa je imel prav. Tista i30 bencinar MHEV s 160 konji pride 22.5k z brezobrestnim financiranjem ali pa 19k na gotovino, pa to iz zaloge! Od opreme za moje mnenja manjka samo avtomatski menjalnik in pa radar tempomat, takega bi dobil za cca 25k pa malo za počakati. Kia sicer nima mild hibrida, ampak so cene zelo podobne. |
Prikaži več možnosti
|
Moj pogled je takšen, in na osnovi tega, sem se tudi sam tako odločil. Če vzameš nov avto, imaš čez 5 let še vedno dokaj svež avto in nič nepredvidenih stroškov z njim. Če vzameš 5 let starega, imaš čez 5 let doma 10 let staro šaro, cel kup stroškov in nič vreden avto ob prodaji, ne glede na vložek. Kot si že sam ugotovil, so tja do 5 let stari avti še kar dosti vredni. In če ga pravočasno zamenjaš za novega, nekaj dodaš, pa je. Najtežje je prvič, ko je vložek za nov avto največji. Potem naprej je lažje, samo ne smeš predolgo čakat,da je avto ob prodaji še nekaj vreden. Za izgubo pri novem avtu mi pa dol visi. Denar je moj, s seboj ne bom nič nesel in me boli đoko. Delam zato, da nekaj kupim. |
Prikaži več možnosti
|
Starša bosta kupila novo KIO. Pa me zanima, kaj priporočate, ali Avtotehnika Celje ali Veit Domžale? Kateri je boljši za servise, ...? |
Prikaži več možnosti
|
Verjetno bo bolj prilagodjiv kak manjsi prodajalec iz kaksnega manjsega kraja. |
Prikaži več možnosti
|
Škorjanec levec
|
Prikaži več možnosti
|