Mehanik za Mercedes Benze
Pozdravljeni, ve kdo mogoče za kakšnega mojstra, ki je dober z Mercedesi? (pregled in servis motorja- tester)
Priporočila so zelo veliko vredna zato se obračam na vas. |
Prikaži več možnosti
|
Martin Šibal, 041 653 380. Hotunje 19, 3232 Ponikva. |
Prikaži več možnosti
|
Super, ve kdo še za koga?
|
Prikaži več možnosti
|
Se pridružujem mnenju. Zmeraj vse natančno razloži in tudi na vse odgovori.
A guy told me one time:" Don't let yourself get attached to anything you're not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel a heat around the corner."
|
Prikaži več možnosti
|
ATF Tadej Fekonja Maribor. |
Prikaži več možnosti
|
Kontaktiraj forumaša @PocesnkII |
Prikaži več možnosti
|
Avto Brandt, 041 414 550
Mali lipoglav 55, 1293 Šmarje Sap. Urejal BMW Deutschland, 19.02.2019, 08:03. |
Prikaži več možnosti
|
Eno vprašanje
Imam s klaso 350 CDI 2012, rabim malo večji servis. Šibal ali Fekonja? Za slednjega vem, da je maher, je pa tudi kr drag, za Šibala ne vem?? Lp |
Prikaži več možnosti
|
Glede na to, da v sorodni temi nekdo sprašuje po dobrem servisu za mercedes v bližini LJ... Andrej Brandt je pravi naslov. Vsi ostali so taki šalabajzarji da glava peče, jaz sem porabil kar nekaj "časa" da sem našel pravega.
Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
Nek Mercedezaš mi je priporočal pred časom, da je baje stručko tudi za mehankarijo, ne le elektriko:
K temu dotičnemu me je napotil tudi Kokalj iz Dvora, ko je sam obupal nad neko elektronsko težavo pred leti.
Kdo pozna tega Janeza, vaše izkušnje, cene,...?
|
Prikaži več možnosti
|
Poišči "Capry GT" na FB. Vsi ga hvalijo. Sicer je z vzhoda Slovenije, ampak po komentarjih sodeč se splača peljat do njega. .................K N J I G O V E Z.................. |
Prikaži več možnosti
|
Oče ga pozna, Andrej je mojster na mestu. There's never been a better time to feel alive |
Prikaži več možnosti
|
Je ta Andrej tudi majstr za elektiko ali bolj za mehaniko? |
Prikaži več možnosti
|
Kolikor jaz vem bolj za mehaniko, zrihta pa verjetno oboje. Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
Jože Jordan, Mlaka pri Kranju 064 277 768 naj bi bil tud kar OK mehankar. rihta samo zvezdo, nič drugega |
Prikaži več možnosti
|
Primarno mehanika, bo pa uredil tudi kakšno težavo povezano z elektroniko. Jaz sem pred kratkim zamenjal A6 za W205 (C klasa 180D), se moram pri njemu naročiti za en pregled vozila, ker je par stvari potrebno urediti. There's never been a better time to feel alive |
Prikaži več možnosti
|
Jerry nisi ti že par let nazaj omenjal še enega mehanika za Merca? se ne spomnim kako se piše... |
Prikaži več možnosti
|
Misliš Zore Uroša? Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|
E tega sem mislil ja. Urejal peropapero, 27.02.2023, 15:09. |
Prikaži več možnosti
|
Se mi je zdelo, ja. K njemu sem vozil precej let, potem mi je pa nazadnje nekaj zaj**** in sem menjal mehanika. Sem tudi od drugih slišal da se je pokvaril, površen je ratal, j*** ga... mi je bil sicer kul dec in še vedno mislim da ni napačen, ampak elektronika je zanj pretrd oreh in sem bil na koncu prisiljen it drugam ![]() Srce lahko včasih odkleneš tudi tako, da ključ vtakneš eno nadstropje nižje. |
Prikaži več možnosti
|