Pogledat sem šel 6 E53-k, cene v rangu nekje od 6K navzgor. Vse z M57N motorjem in avtomatskim menjalnikom.
Pri štirih me je zmotila rja na robu vrat. Ene so je imele sicer več, ene manj, najboljša je je imela malo samo na voznikovih vratih. Pri dveh me je minilo še preden sem sploh začel vrata odpirat.
Vsekakor bi pričakoval, da avto za takšen denar, pa naj bo katerekoli znamke, ne bi kazal znakov potencialnega hujšega rjavenja. Saj sama rja na vratih ni tako kritičen problem sam po sebi, bolj je problem, da rja na robovih vrat pogosto pomeni, da se je kaj skriva tudi pod plastikami na pragovih in podvozju. Če pa tam rje še ni, bo pa lahko kmalu ven pogledala. In tudi pred nakupom je pri teh avtih rjo na podvozju zelo težko preverit, ker kolikor sem si jih ogledal spodaj na kolenih, je podvozje prekrito z zaščitnimi plastikami. In bi rad srečal prodajalca, ki bo v miru gledal, kako mu podiram pol podvozja, na koncu pa morda najdem nekaj rje in rečeme hvala, me ne zanima več, sam si sestavi nazaj.
Drug pogost problem je, da sem pri treh preveril nivo hladilne tekočine in pri vseh je je manjkalo toliko, da je skozi odprtino čepa ekspanzije ni bilo videti in rdeča palčka za meritev nivoja čisto na podnu pri dveh, ena palčke sploh ni imela. Od oka bi rekel, da je je manjkalo kakšen liter. Pri ostalih treh me je minilo, še preden sem sploh prišel do preverjanja hladilne, tako da ne vem, kako bi bilo tam.
Vglavnem dobil sem vtis, da pri teh motorjih rada izginja nekam hladilna tekočina. Pri nobenem ni bilo na oko opazno, da bi kje puščala ali da bi bila kakšna lužica pod avtom, noben ni imel majoneze pod pokrovčkom. Dva od teh se je tudi zagnalo in nobeden ni kazal kakšnih očitnih znakov počenega tesnila ali glave, enega smo celo izmerili na servisu za vsebnost izpušnih plinov v hladilni tekočini in je bil test negativen. Vseeno pa me zanima, kam potem toliko tekočine izginja. Ker spet pri avtu stari kanti za 7 jurjev mislim, da ne bi smela bit prva stvar, ko ga pripeljem domov, da grem podirat in obnavljat kompleten hladilni sistem, še manj pa da bi slučajno moral rihtat glavo. Pa tudi o vestnosti lastnika pove dosti, to da niti tekočin ne kontrolira. Pri takšnem manjku hladilne tekočine bi se moralo po moje itak že izpisat obvestilo na armaturki, da je treba dolit. No saj na eni, ko smo jo zaluafali je to obvestilo tudi napisalo.
Da se razumemo. Za takšen budget ne pričakujem salonskega primerka, od avta pričakujem samo, da ni problemov z rjo in bo zdržal še kar nekaj let preden bo pregnit (razne pike od kamenčkov so OK, to je normalno), da ima brezhiben menjalnik z znano servisno zgodovino, (po možnosti že obnovljenega) in da je motor v dobrem stanju in da mi ne bo treba prvo, ko ga pripeljem domov, še ogromno časa zabit, da ga poštimam. Kakšna stvar normalno, da se pri tako starem avtu tudi zamenja, ko ga kupiš, nočem pa kakšnih zamudnih posegov. Dol mi visi za opremo, barvo notranjosti, leder, blago, vseeno, tudi če ni notranjost kot nova, me ne moti, mora pa mehansko delat B.P. in ne zgnit še kar nekaj let.
Že tako se mi roko na srce zdijo E53 kar precej drage za staro veliko kravo, ki jo ni ravno poceni imet in jo je prej težko, kot pa lahko prodat, veliko se jih svaljka po anetu že mesece. Tudi recimo, če primerjam svojo E46 sem kupil približno toliko let staro za pol toliko denarja in je bila takrat med dražjimi R6 touringi, samo ena tovarniška M-Tchinck je bila še dražja in je bila takrat v boljšem stanju od E53-k, ki sem jih uspel it pogledat. S tem, da E46 ni velika krava, ima načeloma nižje stroški obratovanja, in lažje jo prodaš že za to, ker ima več potenicalnih kupcev in bi pričakoval da E53 cene padajo hitreje, pa pri E53 na anetu očitno ni tako. Tudi recimo, za E53 se rado reče, da je v bistvu E39 SUV in če jo preimerjamo z E39, za katere se lažje najde kupec, moraš dobit E39 za ta denar res za prste polizat, vsekakor mora bit brez rje na vratih in tudi hladilne ne sme papcat.
Zakaj ta spis? Ker preprosto ne vem, ali pričakujem za 6-7 jurjev preveč od E53, ali sem gledal samo primerke, ki so precenjeni. Po drugi strani kaj dosti dražjih pri nas niti ni, pa tudi kaj dosti več ne vem, če bi bil sploh pripravljen dat. Ali naj začnem gledat tiste najcenejše, ker se že sprašujem ali so lahko sploh toliko od slabši od tega, kar sem videl do sedaj. Tako, da ne vem, a naj opustim idejo, da bi E53 sploh imel. Ker roko na srce nisem ljubitelj velikih krav, ne marama avtomatikov in še bolj ne maram dizlov, tako da čustveno mi E53 3.0d ne pomeni nič in zato nisem pripravljen plačat nekih astronomskih zneskov za salonskega. Imam pač neke plane, da bi enkrat rad sam šlepal svoje stare BMW kante s staro BMW kanto in E53 M57N 3.0d avtomatik je najboljša izbira za ta namen, pač bolj gre za nakup delovnega stroja, ki bi še kar nekaj let služil svojemu namenu, kot kakšen ljubiteljski nakup.
Vglavnem povejte mi tisti, ki bolj spremljate in poznate E53 ali morda pričakujem preveč za ta denar? Ali je kakšen tipičen razlog za zmanjkovanje hladilne tekočine, ki ni kritičen in se nima smisla zaradi tega sekirat in ni nobene panike če vzamem takšno, ki ji fali liter hladilne in pač dolivam, dokler ga ne bom utegnil sanirat. Kako je z rjo, morda rja na vratih pri teh modelih vseeno ni kritična, tako kot si mislim, da je? Ker drugače ne razumem, kje se najdejo kupci, ki bi kupovali gnile avte za takšen denar.