Skoči na vsebino

Avtolog.si

* * * * - 2 glasov

• Prijavi se za objavo odgovora
127 odgovorov v temi
_T_O_M_O_
_T_O_M_O_

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 10 186
  • Avtomobil: Becikl

Edit sm pogledal

Urejal _T_O_M_O_, 09.02.2025, 11:20.

Prikaži več možnosti

m4tj4z
m4tj4z

BMW fanatik

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 706
  • Avtomobil: 3D

kmalu se bodo spet prodajala vozila z magični kilometri

neJEZImo Save 

Prikaži več možnosti

netgear
netgear
  • Uporabnik
  • Sporočil: 245
  • Avtomobil: G42

ce se ni blo omenjeno, se da na e-upravi s pomocjo st. prometnega dovoljenja in tablic videt kako so rasli kilometri. torej na spodnji povezavi:

https://e-uprava.gov...rna-vozila.html

se pod razdelkom "Seznam tehničnih zapisnikov" vidijo datumi kdaj in kje je bil tehnični pregled narejej in koliko kilometrov je imelo vozilo. kar je super odkar avtolog tega vec ne omogoca. je pa tu vprasanje kako je z vozili, ki so odjavljena. se da na podlagi odjavljene št. prometnega dovoljenja in starih tablic dobiti te podatke?

prav tako je plus, da se ocitno podatki takoj oz. zelo hitro posodobijo. vidim, da so podatki na mojem vozilu vneseni s tehnicnega, ki sem ga imel 2 tedna nazaj

Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 027
  • Avtomobil: S205

Čisto slučajno, podatkov ne najde za motorno kolo ki je bilo registrirano (prvič leta 2021), pa je bilo pred prvim tehničnim pregledom odjavljeno in sedaj ni ne registrirano ne nič.

Urejal Martini Racing, 04.03.2025, 10:26.

“What's the use of living if you can't feel alive?”

Prikaži več možnosti

bendeho
bendeho

BMW ljubitelj

• Uporabnik
  • Sporočil: 890

Čisto slučajno, podatkov ne najde za motorno kolo ki je bilo registrirano (prvič leta 2021), pa je bilo pred prvim tehničnim pregledom odjavljeno in sedaj ni ne registrirano ne nič.

A imaš sms-pass/sigenca/poštarca/halcom certifikat? probaj iti na eupravo, se prijavi in tam pod vozila poglej, če kaj kaže (če govoriš za svoj motor) in klikneš gor in prideš do tega izpisa. A deluje za odjavljena vozila ne vem, vem pa da prek tega lahko prideš do podatkov brez vnosa tablice in prometne
Prikaži več možnosti

Martini Racing
Martini Racing

bivši nick Consigliere

• Uporabnik
  • Sporočil: 5 027
  • Avtomobil: S205

Na avtologu mi najde nekaj podatkov o motorju in lastništvu, na e-upravi pa nobenega podatka....

lp

“What's the use of living if you can't feel alive?”

Prikaži več možnosti

mic70
mic70

Začetnik

• Uporabnik
  • Sporočil: 1 666
  • Avtomobil: BMW E39

Beleži km samo do l.2013..sem poizkusil za već svojih vozil.
Prikaži več možnosti

e60va
e60va
  • Uporabnik
  • Sporočil: 4 107

ce se ni blo omenjeno, se da na e-upravi s pomocjo st. prometnega dovoljenja in tablic videt kako so rasli kilometri. torej na spodnji povezavi:

https://e-uprava.gov...rna-vozila.html

se pod razdelkom "Seznam tehničnih zapisnikov" vidijo datumi kdaj in kje je bil tehnični pregled narejej in koliko kilometrov je imelo vozilo. kar je super odkar avtolog tega vec ne omogoca. je pa tu vprasanje kako je z vozili, ki so odjavljena. se da na podlagi odjavljene št. prometnega dovoljenja in starih tablic dobiti te podatke?

prav tako je plus, da se ocitno podatki takoj oz. zelo hitro posodobijo. vidim, da so podatki na mojem vozilu vneseni s tehnicnega, ki sem ga imel 2 tedna nazaj

Na podatke zadnjega prometnega dovoljenja običajno prime, nimam pa izkušenj, kako je, če je vozilo odjavljeno več kot 1 leto.

Prikaži več možnosti

-->
BMWslo je zasebna spletna stran in ni v povezavi s podjetjem BMW AG.
Obiščite uradno stran BMW Slovenija.
BMW je registrirana blagovna znamka podjetja BMW AG.
BMWslo.com © 2001-2023. Vse pravice pridržane.