Urejal _T_O_M_O_, 09.02.2025, 11:20.
Avtolog.si
Edit sm pogledal
|
Prikaži več možnosti
|
kmalu se bodo spet prodajala vozila z magični kilometri neJEZImo Save |
Prikaži več možnosti
|
ce se ni blo omenjeno, se da na e-upravi s pomocjo st. prometnega dovoljenja in tablic videt kako so rasli kilometri. torej na spodnji povezavi: https://e-uprava.gov...rna-vozila.html
se pod razdelkom "Seznam tehničnih zapisnikov" vidijo datumi kdaj in kje je bil tehnični pregled narejej in koliko kilometrov je imelo vozilo. kar je super odkar avtolog tega vec ne omogoca. je pa tu vprasanje kako je z vozili, ki so odjavljena. se da na podlagi odjavljene št. prometnega dovoljenja in starih tablic dobiti te podatke?
prav tako je plus, da se ocitno podatki takoj oz. zelo hitro posodobijo. vidim, da so podatki na mojem vozilu vneseni s tehnicnega, ki sem ga imel 2 tedna nazaj |
Prikaži več možnosti
|
Čisto slučajno, podatkov ne najde za motorno kolo ki je bilo registrirano (prvič leta 2021), pa je bilo pred prvim tehničnim pregledom odjavljeno in sedaj ni ne registrirano ne nič. Urejal Martini Racing, 04.03.2025, 10:26. “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
A imaš sms-pass/sigenca/poštarca/halcom certifikat? probaj iti na eupravo, se prijavi in tam pod vozila poglej, če kaj kaže (če govoriš za svoj motor) in klikneš gor in prideš do tega izpisa. A deluje za odjavljena vozila ne vem, vem pa da prek tega lahko prideš do podatkov brez vnosa tablice in prometne |
Prikaži več možnosti
|
Na avtologu mi najde nekaj podatkov o motorju in lastništvu, na e-upravi pa nobenega podatka....
lp “What's the use of living if you can't feel alive?” |
Prikaži več možnosti
|
Beleži km samo do l.2013..sem poizkusil za već svojih vozil.
|
Prikaži več možnosti
|
Na podatke zadnjega prometnega dovoljenja običajno prime, nimam pa izkušenj, kako je, če je vozilo odjavljeno več kot 1 leto. |
Prikaži več možnosti
|