Po odločitvi, da avto ostane doma je Z dobil novo obutev - original CSL feltne 19col 8j + 8,5j, z gumami Dunlop deljenih dimenzij.
Zamenjal sem akumulator, pri Koklju zamenjam še termostat in avto je pripravljen na sezono.
Števec: 129.200km
Po odločitvi, da avto ostane doma je Z dobil novo obutev - original CSL feltne 19col 8j + 8,5j, z gumami Dunlop deljenih dimenzij.
Zamenjal sem akumulator, pri Koklju zamenjam še termostat in avto je pripravljen na sezono.
Števec: 129.200km
Pravi klošar nima strehe nad glavo |
Prikaži več možnosti
|
Andrej tole je pa step up pri izgledu. Veliko lepše kot prej, čeprav je bil že prej lep. |
Prikaži več možnosti
|
Res je hud na teh feltnah! |
Prikaži več možnosti
|
Jejjj..super. Tudi sam sem se zanimal za tele :-) Odlična izbira, čestitke.......Lep, čisto drugačen od prej :-) |
Prikaži več možnosti
|
In še enkrat se je potrdil rek da feltne naredijo avto, takoj ko se je zmontiral CSL komplet avto ni več na prodaj in odprla se je predstavitvena tema...kaj to govori drugega, kot da se je lastnik ponovno zaljubil v svoj avto |
Prikaži več možnosti
|
Lep! Ampak kot kaže tudi za lepe 3.0i ročni menjalnik za 13k ni kupcev. Kdaj se bo pa tisti za 17k prodal ... |
Prikaži več možnosti
|
Mah glede cene niso bile ponudbe niti tko zlo dalec od 13, sam to je mal tko k da bi kopalke prodajal pozimi:-)
Glavna sezona za tole prodat je april/maj. Pravi klošar nima strehe nad glavo |
Prikaži več možnosti
|
Ce ga bis drugo leto prodajal ga jaz vzamem.
![]() Oz spomni se name ko ga bos. Hvala |
Prikaži več možnosti
|
Na Krki danes homologiral fedre in feltne:-)
Prikaži več možnosti
|
Avto pogosto videvam blizu doma in morm rečt, da izgleda supr! Sploh na teh feltnah in višini. Kater avspuh pa imaš gor? Ravno prav se sliši hehe |
Prikaži več možnosti
|
Poznam se dva taka, en je 2.2i, en pa 2.5i FL, barvna kombinacija, pa pri obeh enaka.
|
Prikaži več možnosti
|
Tisti za 17k, ki je tudi na gornji sliki, je pred 2tedni sel za 15k. Pravi klošar nima strehe nad glavo |
Prikaži več možnosti
|
Sej barvna kombinacija ni neki posebna ali redka, nekoliko manj pogoste so druge stvari, ki sem jih nastel. Pravi klošar nima strehe nad glavo |
Prikaži več možnosti
|
Lep Tvojga bivsega Audija pa vsak dan videvam...se je lep |
Prikaži več možnosti
|
..lepi z-jek...sploh z sivi streho so redki...
![]() |
Prikaži več možnosti
|
Mala prdalica...skratka za vikend skocil iz Lj do Paga in izmeril porabo 8,85. Cez Zuzemberk in po jadranki ca 100km/h, nazaj grede avtocesta +-160.
Prikaži več možnosti
|