K: E39 FL M limo 2.0-3.0 do 6000€
E60 bo v prihodnje zbirateljsko bolj zanimiva kot E39, seveda z dobro motorizacijo... manj težav z rjo, vizualno zelo privlačna, zanimive opcije dodatne opreme,M... Še danes je E60 na cesti mnogo več kot je bilo v istem časovnem obdobju E39.
|
Prikaži več možnosti
|
Jah ravno to je. E34, E39 ceno pridobiva tudi s tem ker je karoserijsko občutljiva. To ne-rjavim primerkom konkretno dviguje ceno.
Drugače pa ne žalit E39 z E60. Sploh ne v tej temi Urejal bvogri, 29.03.2019, 23:17. |
Prikaži več možnosti
|
E39 bo cena samo se rastla, ce bo seveda vzdrzevan in lep. Govorim za vse motorizacije, mocnejse se toliko bolj
![]() Zakaj? Zato, ker je ze39 prakticno vse, oziroma tocno to, kar od avta zelis, pricakujes. Tehnicni biser s precudovitim izgledom in fenomenalno notranjostjo. ![]() Ogromen plus je pa se to, da avto na ceni ne izgublja vec, ravno nasprotno, pridobiva. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Dobil sem nekaj ponudb ampak to odebeljeno je nujno: Model: e39 FL Zunanjost: original M Notranjost: športni sedeži,čimveč opreme Menjalnik :ročni ali avtomat Motor: bencinar od 2.0-3.0 Ohranjenost:ceni primerna Cena: do 6.000€ |
Prikaži več možnosti
|
Sej original M sport paket je samo z športnimi sedeži...
|
Prikaži več možnosti
|
V 99% je verjetno res. Samo videl sem tudi že kakšno čudno kombinacijo včasih z kakšno opremo,da ni dvakrat za rečt da bi bili lahko komfortni. Saj veš,pri BMW-ju če plačaš to dobiš(individual pa te fore) Urejal blackberet, 13.04.2019, 15:15. |
Prikaži več možnosti
|
A od Nikota ti 523ia ni bla vsc, ki jo je prodajal pred ca mescem
|
Prikaži več možnosti
|
Katera? Če jo je prodajal potem je problem,ker jo je verjetno že prodal. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ta je bila lepa ja, samo sem jo zamudil za 1 teden. Se bo že kje kakšna še našla v kakšnem skednju Urejal blackberet, 13.04.2019, 15:56. |
Prikaži več možnosti
|
Dvigni budget pa se bo mogoče kaj našlo, jz za 8k nisem dobil ponudb pod istimi pogoji kot jih imaš. Urejal SONiK, 16.06.2019, 21:02. M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Niste normalni...za ta denar dobiš hudo dobro e60 ![]() |
Prikaži več možnosti
|
https://m.mobile.de/...82.html?ref=srp
Za tok star avto loh napises nabavno ceno 500€ na pogodbo in je to to https://m.mobile.de/...40.html?ref=srp
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Ti v svoj piskr glej, ko da si kj bolš ![]() M3 drivers have no friends - Jeremy Clarkson |
Prikaži več možnosti
|
Druga ma od Ma samo odbijač |
Prikaži več možnosti
|
Mas jih ko dreka na miobile.de onakih ovakih za ta dnar
.... c u o r e s p o r t i v o ....
|
Prikaži več možnosti
|
Na koliko toliko kot za prejsnjega 15.000€? Ze tako ne bi smel.napisat budgeta ker bodo sedaj kar vsi 6000€ To.je hec kajne ![]() To je kot ,da bi iskal staro sestico(e24) ,pod nos bi mi rinili pa novejso.sestico za isto budget.. Najdi mi kaksno + pristej se stroske uvoza,papirjev itd. Na japonskem jih je tudi ,se celo v afriki so. Urejal blackberet, 16.06.2019, 23:22. |
Prikaži več možnosti
|
|
Prikaži več možnosti
|
Ja seveda. Vse E39 bodo kmalu stare 20 let in imajo v povprečju pol milijona kilometrov. To je vredno natanko 1000€. Vzdrževani primerki še kakšnega jurja več, pač tisti, ki so še zanimivi za nekaj let daily uporabe. V naslednjih letih bo pa tudi E39 izginila iz cest, avto je pač star in predrag za vzdrževanje. Za M modele, v8 in avte tipa gerchy pa drži, da bodo šle cene v nebo, ampak taki primerki morajo biti v nulo, sploh pa morajo biti že izven daily uporabe, v slo je takih mogoče 5 avtov. Da boš pa danes z E39 štepal kilometre in ti bo zraven še rasla vrednost so pa pobožne želje. Urejal portland, 17.06.2019, 00:54. |
Prikaži več možnosti
|