Govorim za uravnavanje moči pihanja levo in desno, tipka max idt?
Trenutno stanje

Željno

|
Prikaži več možnosti
|
Mislim, da sta billi pri F10/11 seriji na začetku proizvodnje možni dve opciji klime(kot na slikah). Druga opcija je bila za doplačilo in nudi bolj učinkovito delovanje oziroma so dodatni senzorji za vlažnost in temperaturo. Če je zadeva plug&play žal ne vem. |
Prikaži več možnosti
|
Če drugega ne, bo potrebno min novo kodiranje. Gretje sedežev itak ne bo delovalo, ker ga nimaš. Tle ti je glavno vprašanje ali ima že serijsko "pečka" vgrajene te dodatne motorje in ventilatorje, ki jih razširjena klima potrebuje, da lahko uravnavaš vsako stran posebej... Jaz mislim, da jih nima in da je potrebno menjati tudi "pečko"...
Vprašaj na pooblaščenca in ti bodo znali povedati kako in kaj. Urejal umavri, 25.04.2019, 12:12. ![]() |
Prikaži več možnosti
|
To ti bo samo schumi znal povedati. Poblascenci ne vedo niti kaj pomeni obarvana pika na novi pnevmatiki.
Še vedno lepše videti maske na naših ustih, kot pa maska na novih BMW-jih |
Prikaži več možnosti
|
kolikor smo mi to probavali ni delovalo tko da bi samo zamenju in bi dobil dodatne funkcije. Na koncu smo prišli do zaključka da je tudi klima boks v armaturi kjer je pečka in lopute malo drugačen oz ima več ''pameti'' |
Prikaži več možnosti
|
No, kaj pa pomeni? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Tole ne bo šlo, ker je dosti več razlik med samima sistemoma. Filtri, ventilator, lopute...itd. Ta osnovni sistem je bolj podoben tistemu, ki je v nižjih serijah - F20/30...ipd. najvišja stopnja. Urejal snowlotus, 28.04.2019, 10:42. |
Prikaži več možnosti
|