Dostop do tja je pa zanic! 10min do ac rabs, potem rajsi Medvode ce ze ali Medno
To je pa res cela večnost. 
Pač odvisno od človeka, jaz imam tudi do pol ure do avtoceste in mi je regionalka zakon, tistih par minut po avtocesti pa dolgčas in itak je vse že nagužvano, v križišču, preden se sploh vključim na avtocesto in na avtocesti gužva. Po regionalki pa promet zjutjaj, ko se vsem mudi v službo, teče v kar hitri koloni in je hitrejši, kot po nagužvani AC.
Pa ne pozabit, da kmalu pride cestninjenje po prevoženem kilometru, kar bo precej dražje kot vinjeta in bližina avto ceste v prihodnosti sploh ne bo več tako željena lokacija, kot je sedaj. Vsaj po mojem, razen če ti je vseeno, da boš zmetal še enkrat toliko ali pa še več kot za gorivo na mesec za cestnine.
Drugače pa gužva, ko se pripelješ v prometni konici do LJ, je povsod, ni važno iz katerega konca prideš. In po moje za takšen budget, karkoli je oddaljeno dosti manj kot pol ure od LJ obroča, bo težko dobit.
Meni se tudi ne bi dalo cijazit tam čez Medno in Medvode, tam je katastrofa, prav tako je katastrofa vse v primorski smeri, kljub temu da so podrli cesntninsko postajo, tam še vedno promet ne teče in nasploh na tej primorski avtocesti, kot da so vsi cepljeni proti hitrosti, šele nekje od Postojne naprej se začne normalno vozit, o stari cesti čez Brezovico proti Vrhniki pa sploh škoda besed. Katastrofa na kubik. Avtocesta s štajerskega konca prav tako. Z dolenjske nimam toliko izkušenj, ampak če je gužva zapirajo tunel, tako da tudi ni ravno fajn.
Morda je najbolj odvisno v katerem koncu LJ imaš službo, v katero smer stran od LJ se ti splača selit. Je pa tako, da tudi službe niso večne.