P: Thule wing bar
Objavil
e34td
, 14.07.2019, 11:17
6 odgovorov v temi
Prodam thule wing bar dolžine 117 cm. Menjal sem za daljše,tako da imam te viška. Cena 50€. Kontakt preko zs.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|
Paše to na E46?
Bolje imet parkinsonovo in pol špricerja polit kot alzheimerjevo pa pozabit spit
|
Prikaži več možnosti
|
Če ga pravilno razumem, on prodaja samo prečke. Tle manjka še komplet noga ter kit za, v tvojem primeru, E46.
Če pa sprašuješ samo za dolžino, ja paše, še krajša verzija paše gor, če gre verjeti konfiguratorju: https://www.thule.co...dr-sedan-_-Qo8z (ne vem kako E46 imaš, naključno sem izbral limo varjanto) ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Ej sem pol podrobneje poguglal in doumel da ni to prečna prečka (noga, kot praviš) ampak vzdolžna.
Sem pa zdele v kleti našel neke prečke ki jih imam še od E39 in vzhičen ugotovil da pravzaprav pašejo na E46, ob ustrezni priredbi širine seveda...happy
Upam da bom lahko gor namontiral neko tako zadevo, ki jo moram tudi še kupit...če gre to vse na ta "tirnica" sistem, pol mi te moje prečke pač ne bojo nič koristile.
https://www.youtube....h?v=BHC4x4Ks6VA
Bolje imet parkinsonovo in pol špricerja polit kot alzheimerjevo pa pozabit spit
|
Prikaži več možnosti
|
Tej novi ponavadi pridejo z možnostjo fiksiranja tako v tirnico, kot tudi na moj-moj sistem k objame prečko.
![]() ![]() Jože, počivaj v miru. Hvala za vse. |
Prikaži več možnosti
|
Daj napiši bolj podrobno kaj to sploh je.
Če so prečke, ki se montirajo na strešne sani jih vzamem, če seveda pašejo na E61. Javi. Hvala Aja sem videl, da verjetno prodajaš samo palice brez adapterjev? Urejal DreamBMW, 15.07.2019, 10:12.
LP
|
Prikaži več možnosti
|
Ja,peodajajo se samo precke. Imam drugace tudi square bar od thuleja z nogami (mislim da 759),ki pasejo na vozila s stresnimi sanmi. Sam to bo na voljo čez kakšne tri tedne,ko pridem z dopusta. Cene še nevem.
A truly rich man is one whose children run into his arms when his hands are empty.
|
Prikaži več možnosti
|