AC ARVI, Notranje Gorice
Mislim da je bil X5 45e. Resno nakazat je moral aro, da vidijo da je resen.
V salonu komaj med avti hodiš, tako so natlačeni… Je pa res da nima nič pisno o vračilu are v primeru nenakupa. Je rekel da se mu ne da z njimi ukvarjat, ker dokler si potencialen kupec ti v vse odprtine zlezejo, ko pa vidijo da ne bodo kasiral je pa zgodba malo drugačna… A lahko kdo ki ima vpogled pogleda bilanco, baje je vse skupaj hiša iz kart. |
Prikaži več možnosti
|
Ma js poznam enga ki v salonu prodaja avte, prav da mas pacientov nesteto ki hodjo po salonih kao kupci a nima niti za polog kaj sele da bi leasing lahko dubu. Samo cas kradejo pa neki glumijo kao resni kupci. Baje mas tega polno. Pa da ga skuzi ze po eni minuti da ni kupec. Sam rect mu pa tud ne more naravnost dej pejt..Pa on bi neke testne voznje itd itd.. ukrade mu casa ure, na koncu pa nc od njega.
Treba tud zastopit drugo stran ne sam te "stranke". |
Prikaži več možnosti
|
Testnih voznikov se v momentu resis, samo poves mu da je testna vožnja skupaj s prodajalcem. 90% se zahvali pa gre. Da pa rečeš da boš avto dal iz salona samo če nakaže aro, moraš bit pa nor da res nekej nakažeš. Je pa čist preveč pleha za kupit.
|
Prikaži več možnosti
|
.
Urejal clinton, 23.01.2025, 17:50. |
Prikaži več možnosti
|
Sej razumem Arvija, on ga je tudi takoj prebral da ne bo kupil. Nisi pravi kupec če nakažeš 500€ na lepe oči, se pripelješ čez par dni iz Gorice na ogled, potem te pa na avtu za 50k+ zmoti ena usrana lučka za motor…
Se strinjam, je pa problem tudi v prodajalcu da nekaj takega spoh predlaga… |
Prikaži več možnosti
|
In pol je pustil 500 eur al kako?
|
Prikaži več možnosti
|
Mislim da se v primeru nenakupa lahko kar posloviš od 500€, ki je dana kot ara. Življenje je risanje brez radirke! |
Prikaži več možnosti
|
130k letnega dobicka ni slabo za en salon Plus to, da ima isti bancni racun ze od leta 2002…
https://www.companyw...C1BTelvuTyVfujg Urejal dylan_dog, 23.01.2025, 18:16. |
Prikaži več možnosti
|
Ne vezano na to temo, ampak, ko smo že pri avtomobilih.....kako si lahko sp-jevc da v strošek nakup avta od fizične osebe, ki ga potem proda naprej... |
Prikaži več možnosti
|
Ja, pustil ker se mu ni dalo pregovarjat. |
Prikaži več možnosti
|
Dolgoročne obveznosti so enkrat višje od kapitala… |
Prikaži več možnosti
|
za 50 se jaz ne bi pregovarjal, za 500 pa sigurno .. Razen, ce teh 500 tip ni dobil po "nabavni"... |
Prikaži več možnosti
|
https://www.companyw...abF6_2Fj_H3PG0M
Uf...teli pa res lepo delajo za en avto salon Urejal hooks, 23.01.2025, 19:46. |
Prikaži več možnosti
|
Postavko sredstva si izpustil? ![]() |
Prikaži več možnosti
|
Ne vem zakaj meni ne odpre moje objave. Naj kakšn objavi ACE AVTO |
Prikaži več možnosti
|
Jaz sem v tej temi zasledil, da imajo tudi v prodaji avte, ki jih predhodno kleparsko popravljajo. |
Prikaži več možnosti
|
Mene bi na avtomobilu za 50k+ tud lučka motila in to zelo. Pri poršu se je prižgala usrana lučka za motor pa je bilo škode mislim da za okol 4k Ni to en star polo k lahko vse zrihtaš za par eur |
Prikaži več možnosti
|
Tko kot ce kupi piscanca al pa krompir, sej ma pogodbo pa nakaze kupnino in to mu je strosek. |
Prikaži več možnosti
|
Vinko (ARVI) je začel kot klepar, dolga leta je klepal in barval avte.. avti so potem šli izpod njegovih rok v prodajo..še prej ko je "od doma" prodajal. Kako je prišel do rezervnih delov za razbite avte se raje ne govori javno.. Tisti ki je kadar koli kupoval rez dele za BMW je bilo pri njemu dostikrat na zalogi.
Naj bi zadaj stali kar veliki krediti za salon, se pa dec trudi na vse smeri, svaka mu čast.. Pravijo da je malo "poseben".. baje tudi pri pogajanjih za ceno...se da pa kar dobro z njim zmeniti. |
Prikaži več možnosti
|
NO KOMENT
Kupio bmw umro od gladi.
|
Prikaži več možnosti
|