Pa sem ze mislil, da se v Slo nic ne proda.
Kako pa kaj avtor teme, se je ze kaj bolj odlocil, kaj ga zanima, med katerimi modeli se giblje!?
Sedaj imas priloznost, sem preprican da ce kontaktiras novo pecenega lastnika rdecega lepotca ti bo izpolnil zeljo in te zapaljal en krog. Pa bos lahko nekoliko bolj videl-razumel razliko med 996 osnovo in 997 legendo!
Med testom pa ga se prepricas, da ti proda 996, katera je ze kar precej postimana pa rastes, drugo leto pa napad na kaj novejsega-mocnejsega!?!
Aja? Kdo pa je ta novopečen lastnik? Nisem razbral. @bmw330cd?
Hja kaj pa vem. Glede na napisano in na budget nasploh bom mora gledat 996 ali pa kakšno bolj bogo 997.1.
Zdaj najprej bom spremljal 997. Zdaj je itak zima in grem stavit, da se bo teh avtov kar nekaj nabralo na avtonetu, ker kot spremljam malo zadnja leta se čez zimo bolj malo premakne teh avtov in se ponudba nabere. Tako, da do pomladi bom sigurno nekaj našel zase. 
V kolikor 997.1 ne bo ponudbe oziroma prepričljivega primerka bom moral sežt na 996, ki je glede na vse napisano ravno tako odličen avto za to kar pač je.
Z njim nimam namena hodit na pisto, nimam namena dirkat po semaforjih ampak zgolj in edino ga želim zaradi otroške želje.
Cayman mi vizualno ne potegne. Čeprav je za vozit verjetno bolj "drivers car". Se spomnim še, ko je bil v Cerknici eden srebrn sicer ameriški z bodykitom in predelanim avspuhom. Peljal sem se z njim enkrat pa mi ni dal vtisa takega kot sem pričakova. Tako iz strani pospeševanja kot česa drugega...enostavno ni isti občutek, kot ko sem se nekajkrat usedel in bil sovoznik v 996 recimo. TIp, ki je prodajal zlato 545i v Novem mesti je imel oziroma še ima tudi 996 in me je takrat ko sem 545i gledal peljal en krog. Brutalen avto. Mislim pa, da je bil 4S (nisem siguren!!!). Čisto drug občutek.
Ampak saj vemo... Sedet na sovoznikovem sedežu je nekaj, na voznikovem je čisto drugače. In dokler ne sprobam ne morem vedet.
Sem se pa vsekakor odličil da spremljam 911 2S za začetek 997.1, če ne bo do pomladi znotraj budgeta in kolkr tolk koristnega primerka pa presedlamo na 996.
Dvomim da bos kej izvedel na testni vozni po vasi. Ko ga mal pritisnes nimas od tega nic. Tak avto je treba na pisti vozit na polno da pride do izraza. Ce gres en krog po obvoznici nic ne dobis obcutka.
Ma meni to ne pride v upoštev. Piste avto pri meni ne bo videl. 
<p>1999 e46 318i, 2003 e60 520i, 2002 e46 325Ci Cabrio, 2007 e92 325Ci, 2006 S60 D5 (neuničljiv tank), 2004 RX-8 R (gokart), 2005 A6 3.0TDI (šara od avta), 2000 e46 330CiA (RIP), 2001 Suzuki Jimny (segnil - ostal le purpen), 2000 e46 323Ci, 2008 e90 M3, 1964 Ford mustang 289 V8 projekt.