No pa povej mi tako... ima stranka pac neko tezavo z delovanjem motorja ki se redko pojavi. Recimo ko se avto res segreje po 40km vozje... a tukaj imas mogoce tudi tezavo s tem da se peljeta dva mehanika notr? So primeri ko je treba narediti nevem 200 300km do se pojavi napaka... lahko gre 1/2 rezervarja... a bos mehanike obtozil da so ti crpali ven nafto iz rezervarja... a bos placal nevem uro mehanika po 30€ za to da se vozi z tvojim avtom ko je priklopljen na prenosni tester in se vozi gor in dol? V vecini primerov se zatakne ce bi rekel letje mehanik se je vozil 3h da smo diagnosticiarali tezavo 3x30€ je 100€ na okroglo... verjetno bos malo poblendal z ocmi... morm pa vedet da ce tebe nebi bilo bi delal nekaj drugega kjer bi brez tezaval zaracunal 100€ za 3h in bi blp vse ok...
In ja testne voznje so pomembne... kolko ljudi nima pojma da jim kaj poka dokler se ne gre mehanik zapeljat pove sprejemniku sprejemnik stranki in potem ona vsa zacudena ja pa res ja... ravno danes en tak primer za vstrajnik na 320d e90 m47...
Poglej Andrej.
Midva se bova težko strinjala, ker imava očitno različne poglede na svet/podjetništvo. Nič narobe.
Predlagam ti pa, da ne greš čez mejo, res ne.
Nikoli in nikdar se nisem obregnil ob ceno servisa, vedno sem jo plačal, pa vedno dal še kaj za povrh. Pa so bile kar krepke cifre.
Priznam pa, da prvič slišim, da so potrebne 200 - 300km testne vožnje za diagnozo - ampak nič zato. Ne bom oporekal temu, ker ne vem.
V prihodnje pa me prosim ne sodi, kako in koliko plačujem, saj tega ne veš. OK!